Torwar 2012 22-25 marca
Mnie za to nie interesowały ulgowe 😎
W zeszłym roku, za karnet normalny piątek- niedz płaciłam 150 zł.
Ja się wybieram już drugi rok, może tym razem się uda.
Cavaliada odpisała na fb:
"informacja do "Misskiedis" 😉 ale pewnie nie tylko... nie planujemy biletów ulgowych. Program jest tak zbudowany, że już w czwartek od strony czysto sportowej jest wiele emocji i wysoki poziom. Piątek jest wyjątkowo ciekawy - CDI, w piątkowym programie CSI pojawia się ROLEX, blok WEST'u a na deser BARIERY. Bilety w te dwa dni są w bardzo przystępnej, atrakcyjnej cenie. Sobota i niedziela ze względu na prestiż finałów w CDI oraz CSI oraz bloki atrakcji dodatkowych są trochę droższe... ale jednak nie są to ceny zaporowe. Wierzymy, że tak uszyta propozycja i cen i programu zadowoli wielu miłośników koni i jeździectwa. Mam nadzieję, że wszyscy, za niewiele więcej niż jeden miesiąc, spotkamy się na Torwarze."
😉
ps. Kto był wtyką? Na fejsie piszę z imienia i nazwiska a odpowiedzieli mi z nicka 😁
Dziewczyny a może wiecie kto w tym roku będzie sponsorem imprezy 🤔 byłabym wdzięczna jakby ktoś coś wiedział :kwiatek:
Cordkowa pytasz o głównego sponsora? Międzynarodowe Targi Poznańskie.
ceny wydają się przystępne.
Czy jest info jakie beda sklepy?
Trzymam kciuki za stoiska z paszami... Pasza, pasza, pasza, PASZA 😍
Jakoś taniej w tym roku, to dobrze 🙂
Całkiem sympatycznie konkursy w czwartek, ale w czwartek na pewno nie dotrę 🙁 Będę za to od piątku do niedzieli na 90% tylko kto się wtedy końmi zajmnie 🤔wirek:
ceny wydają się przystępne.
Czy jest info jakie beda sklepy?
sklepy się jeszcze zgłaszają!
A czytaliście informację przy biletach, że jak się kupi jednorazowy, to po wyjściu z Torwaru nie można wejść z powrtoem? Trochę bez sensu, bo jak ktoś siedzi od 08😲0 czy 09😲0 a ostatnie konkursy są o 21😲0 i chciałby wyjść np na obiad, to później już nie wejdzie
rozumiem, że bilety będą dostępne w empiku?
Nasturcja-Renata - a czy powiedziane jest coś na temat karnetów? Np czy też obowiązuje zasada, że jak się wyjdzie, to nie można wejść z powrotem tego samego dnia? Dla mnie to też zawsze było bez sensu, te zawody trwają 12h... A jaki jest powód takiego stanu rzeczy?
żeby nie przekazywać sobie biletu? ❗ ❓ 😡 nie wiem, strzelam.
To nie łatwiej zrobić bilet imienny? Albo jak na koncertach, założyć opaski na ręku, które da się zdjąć TYLKO przecięciem? I nikt nie będzie narzekał.
A jaki jest powód takiego stanu rzeczy?
pewnie chodzi o to, żebyś tam sobie kupiła obiad 😉
może chcą też ograniczyć liczbę wchodzących, bo z tego co pamiętam to zawsze stoi duża kolejka do wejścia.
Jak chcą, żebym tam kupiła obiad, to niech zapewnią normalnie funkcjonujący catering, w którym nie skończy się żarcie przed 15, a ceny za hot doga nie będą rzędu 8zł... 10zł z ogórkiem, oczywiście. Bez sensu. I właśnie dlatego tak kwitnąco wygląda system przemytniczy na Torwarze 😉
ceny kosmos a kolejki i tak ustawiaja sie..
Dramka, bo ludzie są święcie przekonani, ze nie można i nie da się wnieść jedzenia...
No właśnie muszę zabrać ze sobą prowiant..tylko uwielbiam kawe latte 😵
Jak chcesz, to ci przyniosę w termokubku 😜
Dramka, bo ludzie są święcie przekonani, ze nie można i nie da się wnieść jedzenia...
Można spokojnie nie tylko wnieść ale i wwieźć 🙂
Nestor co rozumiesz poprzez "wwieźć"? 🤣
Nestor co rozumiesz poprzez "wwieźć"? 🤣
Samochodem, przyczepą, koniowozem 🙂
Być może będzie taki dzień (pewnie z konkursem głównym) kiedy swoją obecnością zaszczyci nas np. p. prezydent - wtedy ochrona jest dosyć upierdliwa i każe pokazywać wszystko, co masz ze sobą - więc nie wiem, jak np. potraktuje wnoszone płyny - warto byłoby zapytać się organizatora.
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=84293.msg1302883#msg1302883 date=1329226666]
A czytaliście informację przy biletach, że jak się kupi jednorazowy, to po wyjściu z Torwaru nie można wejść z powrtoem? Trochę bez sensu, bo jak ktoś siedzi od 08😲0 czy 09😲0 a ostatnie konkursy są o 21😲0 i chciałby wyjść np na obiad, to później już nie wejdzie
[/quote]
Tak, ale przy karnetach można wchodzić i wychodzić. A karnet jest w tej samej cenie co jednorazowe bilety na sobotę i niedzielę 😉
Być może będzie taki dzień (pewnie z konkursem głównym) kiedy swoją obecnością zaszczyci nas np. p. prezydent - wtedy ochrona jest dosyć upierdliwa i każe pokazywać wszystko, co masz ze sobą - więc nie wiem, jak np. potraktuje wnoszone płyny - warto byłoby zapytać się organizatora.
W zeszłym roku można było wnosić tylko małe butelki, nieotwarte, zarówno w dniu z prezydentem jak i bez 😁 Sprawdzali mi tylko aparat foto (koleżance kazali zdjąć obiektyw a że ona, i zapewne parę innych osób, nie wiedziała jak się obiektyw zdejmuje i się przy nich męczy i rzuca to mi już kazali po prostu zrobić zdjęcie 😂 ) i prześwietlali mnie jeszcze bramką, poza tym chyba nic więcej ale żarcia nie wnosiłam wtedy 😉
No, ja w zeszłym roku na bramce wniosłam: termos z herbatą, Colę, sok litrowy, 12 kanapek (dla 4 dziewcząt), 4 batony, żelki, dwie paczki ciastek, paluszki i czipsy. Wszystko przykryte bluzą, na wierzchu zostawiłam małą butelkę wody i batonik xD I wlazłam z tym! śmiali się ze mnie, że powinnam zawodowo zostać szmuglerem 😎 No cóż, bramki tegorocznego Torwaru... Beaware! 😀iabeł:
Haha, ja też w tamtym roku miałam ze sobą aparat z długim obiektywem i kazali mi właśnie robić zdjęcie 🙂 Widać było to już po Was, Misskiedis 😉
fioukova 👍
corralline, ja wchodziłam sporo po mojej koleżance, ciekawe czy to ona tak namieszała czy faktycznie sporo takich osób było. Chociaż pamiętam gościa z lustrzanką i super-profi obiektywem teleskopowym, który z 15 minut męczył się jak dopiąć obiektyw a wystarczyło przycisnąć jeden guziczek, włożyć obiektyw i przekręcić 😁
ps. zmieniłaś nick i tak patrze że avatar znam a nicka ni ciut ciut 😂