wasze ulubione seriale
Katija, faktycznie, nie ogarnęłam, że w 3 serii jest 16 odcinków, a nie 12 🙄 😁 w takim razie zostały mi jeszcze 4 do obejrzenia 😜 😜 😜
Jestem w trakcie oglądania serialu Sherlock.
I z czystym sumieniem mogę go polecić fanom seriali kryminalnych w wydaniu "epic". ;]
Serial zawiera jak na razie dwa sezony po 3 odcinki (jeden odcinek ma 1,5h, więc jest jak jeden, dobry film), ale zaplanowano kolejny sezon na 2013.
O, moja mama oglądała (i ja kątem oka przy nauce 😉 ) i była zachwycona 🙂 dobrze że czeka nas następny sezon. Z tego typu był też Wallander 🙂
działają Wam normalnie filmy na videoweed? kurde, nie mogę nic obejrzec bo tak się tnie :/ a od połowy to już w ogóle klatkami leci :/
Gillian, też tak miałam, ale po odświeżeniu strony kilka razy zaczęło działać elegancko.
gdzie teraz można obejrzeć stare odcinki fringe? seria 1. Nie mogę nigdzie znaleźć, wszędzie wszystko pokasowane? 🤔
_kate, tu masz chyba wszystkie sezony począwszy od pierwszego:
http://iitv.info/fringe--na-granicy-swiatow/
wcześniej byłam na tej stronie i mi nie działało, ale teraz weszłam z Twojego linku i dotknęła mnie eureka! nie wystarczy kliknąć raz, po wyskoczeniu drugiej (czy trzeciej?) strony należy jeszcze kliknąć na linka, o czym nie ma żadnej informacji i póki co wygląda jakby działało! Ładuje się. Gracias gllosia! 😀
Fringe i inne seriale ( z nowości polecam
"Once Upon a Time" i "Grimm"!!!) ściągamy na bierząco z :
http://thepiratebay.se/ ,(napisy jak ktoś potrzebuje można znaleźć :
http://napisy24.pl ), a najlepszy program do ściągania stąd filmów to wg mojego narzeczonego to
http://www.utorrent.com/intl/pl/ .
tą pierwszą stronę blokuje mi eset- antywirus. Nic nie mogę ściągnąć 🙁 właśnie próbuję torrenta, bo niestety ze strony od gllosi ciągle mnie wywala mówiąc, że minuty mi się skończyły mimo że nie oglądałam jeszcze nawet dwóch sekund
ja oglądam i kocham całym serduszkiem Pamiętniki Wampirów 😉 mało który serial mnie aż tak wciąga.
Ja również uwielbiam Pamiętniki Wampirów. Nie sądziłam, że kiedykolwiek serial będzie mnie aż tak interesował. 😜
_kate, wieczorkiem na PW mój narzeczony (prywatnie informatyk ) wyśle Ci "instrukcję" jak z tej strony pościągać, co się chce.
KaroPhotoo
Superdonkey
Team Damon czy Team Stefan ? 😀
Damon, Damon! 😀
chociaż Stefana też bardzo lubię. A wiecie, że on tak naprawdę jest polakiem, nazywa się Paweł Wasilewski i ma rodzinę w Warszawie? 😉
z tym, że urodził się i wychowywał w New Yersey 🙂
przepraszam za off, musiałam, może któraś jeszcze nie wie :kwiatek:
Tak wiem 😀 .
Ale nie zmienia to faktu , że wolę Iana :PP
Pewnie,że Damon Team 😎
Ogląda ktoś z was Grimm? 👀 Bo chyba jeszcze nie zauważyłam. Oglądam jak inne mają zastój
Aa i znacie może jakieś strony z wiadomościami z seriali, spoilerami? Oprócz popcornera
Ja zaczęłam oglądać Grimm i w porównaniu do Supernaturala wypada kiepsko, efekty tak sztuczne, po pierwszym odcinku nie włączyłam kolejnego.
Kto mi powie dlaczego Blair i Chuck w koncu nie mogą być razem?! 🤬
Ściągający z torentów- a nie boicie się? 😁 Bo ja dotąd ściągałam, ale od czasu tej całej ACTY-SRAKTY, jak trochę się oczytałam, to okazało się, że ściągać na własny użytek mogę, ale nie przekazywać, a torenty przekazują od razu... No i już tydzień nie ściągam i kombinuję zastępstwo dla torentów...
AleksandraAlicja polecam programik PeerBlock 😉
Atutowa ja też nie mogę tego przeboleć 🙂
Ale w sumie to że byliby razem oznaczało by koniec najciekawszego z wątków serialu 😉
dla mnie plotkara jest już nudna...tyle czekałam aż Chuck i Blair będą razem...normalnie jest mi smutno 😁
W najnowszym odcinku Supernatural, 7x14, jest kucyk srający tęczą 😜 😜 😜
od Davy wzięli pomysł 😁
Kiedyś oglądnałam Supernatural...do 5 sezonu, później już mi się znudziło. Ale pierwsze 3 sezony były dla mnie bardzo fajne.
Gdzie obejrzę online Skins sezon 6 odcinek 2 ?? Nie koniecznie przetłumaczony, ale chętnie. :kwiatek:
Też oglądam Pamiętniki Wampirów- ależ głupia jestem, ale oglądam, a do tego czytam już 6 część i jest zupełnie co innego niż w filmie (jeszcze głupsze).
Słyszał ktoś może o serialu, który niby od stycznia na HBO miał lecieć, o wyścigach konnych? warto obejrzeć? 😀
Słyszał ktoś może o serialu, który niby od stycznia na HBO miał lecieć, o wyścigach konnych? warto obejrzeć? 😀
Serial nazywa się Luck i jest bardziej o hazardzie i przekrętach wokół wyścigów. Na razie jestem po trzech odcinkach, więc trudno wyrokować co dalej, ale zapowiada się bardzo dobrze. Z tym, że raczej nie jest to serial na poprawę humoru i odmóżdżenie.
No i występuje Dustin Hoffman. 😉
hmmm ja oglądam Grimm'a bo... w zasadzie nie wiem. Jest denny, naiwny i przewidywalny. Ale oglądam bo można się pośmiać z tych potworków. No i facet ciacho 🙂 plus mój ulubiony bohater z Prison Break 😉