Voltopirowe Zamówienia zbiorowe

czy ktoś robi zamówienie z reitstiefel kandel?
sei   . let's grow old together & die at the same time .
10 lutego 2012 22:44
horse_art, to jest zdaje się perełka 4 mm i kamień 8. ale może być też 3-6-3. sama decydujesz jakiej chcesz 😉 taki naczółek będzie kosztował 26-28 euro według cennika 😉 bez tej dopłaty o której mówisz bo tego już nie umiem do końca odszyfrować ze strony.
Ja się wypisuję z zamówienia naczółka 🙁 mam nadzieję, że będzie kolejne zamówienie to wtedy się podłączę. Teraz muszę się zadowolić zamówieniem hooksowym 😉
asds   Life goes on...
11 lutego 2012 12:48
Ja już w ogłowiach napisalam ze tez odpadamy, ale tylko i wyłaczie dlatego że po próbach wizualicji z modelem jakoś....nic nie pasowalo zbytnio ani nic nowego;/
ja bym się chciała dopisać, tylko napisałam do nich z zapytaniem czy zrobiliby mi naczółek jakiego nie ma w przykładowych (tzn w kombinacji 2-2-3-2-2), to mi pani probowala wytlumaczyc ze 2+2=4 not 3... O.o czy ktoś z Was do nich pisał i udało się dogadać?
druzalkowa dobrze Ci napisali, nie da się zrobić takiej kombinacji, jak chciałaś.  Jeśli łączysz kamyki mniejsze z większymi, na jeden duży przypadają 2 małe (dwa 2mm  wystawałyby poza jeden 3mm!) .Stad kombinacje 3 i 6mm, 4 i 8 mm, 2 i 4mm.
2 i 4 na pewno może być? bo właśnie udało mi się z tej pani wydobyć informacje ze kryształki 2mm nie mogą być łączone z kryształkami innych rozmiarów
Podałam tę kombinację czysto teoretycznie, z tego co widziałam na ich stronie, to 2mm kryształki robią tylko kilku rzędowe  (max 6 rzędów) . Jesli pani Ci napisała, że nie łączą ich z innymi wielkościami, to widać mają jakiś powód. Może są za drobne?
popatrzcie, a tu polski producent... robia praktycznie to samo, wychodzi chyba taniej i wspieramy polski przemysł:P no i może łatwiej sie dogadać? 😉
http://www.lagat.pl/-c-63_121_137.html?osCsid=f477322ed5c49e5818b38055240e3ca0
w końcu te naczółki to żadna filozofia, takie same chińskie kamyki mocowane na chińskie paski 😉. może by zrobili taniej, jesli nie ze swoich wzorów to na wzór tamtych?

tak swoją drogą jeśli to w pl nie zrobią bo coś tam, to raczejzamówię ten o ktory pytalam (zamówie poprostu taki bo nie mam pojęcia z tego zdjęcia jaka to kombinacja wielkości i rodzaju), wkleiłam go na łeb mojego konia i wygląda super....a już miałam nadzieje ze nie pasuje ;/  😂
ash   Sukces jest koloru blond....
11 lutego 2012 20:43
Niestety firma LAGAT nie posiada kamieni 6mm, więc niektóre wersje odpadają. Szkoda, bo nie trzebaby zamawiać z zagranicy.
Niby to samo, ale te ich kamienie wyglądają na takie... matowe
mysle że kamyczki to kamyczki (kiedyś kupowałam takie do naklejania luzem i wyglądały tak samo od różnych producentów, tzn szklane i z ostrymi krawędziami, bo np. plastikowe to fakt - matowe i bez takiego połysku) - kwesta dobrego zdjęcia ...chociaż ....moge się mylić 😡
jak przeglądałam strone napisałam do nich też czy mają rożne wielkości kamieni i czy mogą zrobić taki wzór i kształt jak w tamtym sklepie (bo jednak wydaje mi sie że ich V jest inne ..nie takie ładnie łukowate tylko proste?)
i ile to by kosztowało. zobaczymy co odp 😉
Właśnie te mi wyglądają na takie plastikowe. Bo na żadnym zdjęciu się nie błyszczą, a te holenderskie, nawet na zdjęciach bez dobrego światła, są takie hm... przejrzyste- widać, że będą ładnie odbijać światło. Poza tym, te tańsze kamienie są pomalowane srebrzanką od spodu- a to zwykłe szkło i dlatego z czasem matowieją. A Swarovski robi kryształy i jeszcze mają specjalny szlif, żeby lepiej odbijały światło 🙂

No ale może to kwestia zdjęcia, nie znam się 🙂
lagat odp w sprawie naczółków. zapytałam czy zrobią rózne kształty i rózne wlk kamieni.
i tak - ale w marcu bo dostają nowa maszynę. i proste i profilowane są na skórze podszyte skórką (holenderskie na filcu jak widać) a V na filcu. V też mogą zrobic ładniejsze profilowanie niż mają teraz 😉
kamyki sa ladne i swiecą - pan/pani pisze, no i że sa szklane😉 widac na niektórych zdjęciach 😉
ceny będą niższe do holenderskich ...
będą różne wielkości kamieni,

spytałam także o swarovskie, prosty (czy tam opadający) 4-ro rzędowy to 280 zl (ostatnio na targach widzialam po 100 euro wiec też całkiem taniej)
Oo to w sumie wychodzi podobnie cenowo, tyle, ze taniej o przesyłkę- jeśli chodzi o swarvskiego. No i plusem jest to, ze są na skórze 🙂 trzeba poczekać do marca, i zobaczyć co mogą wyczarować.
Gillian   four letter word
12 lutego 2012 09:32
no dobra, ja już wybrałam i zaraz smaruję maila do hanoverki  🏇 ale coś czuję, że na jednym się nie skończy więc niech się Lagat ogarnia  😉
Lagat robi na obrzydliwych paskach póki co 🙁
12 lutego 2012 10:26
te skórzane są lepsze, ale do holenderskich im daleko...  🙄
Czy ktoś z Wwy chciałby coś zamówić?

http://ooteman.nl

Jeśli ktoś coś to proszę o info na PW, coby ładnie podzielić koszty dostawy 🙂
też mam nadzieje, że sia lagat ogarnie😉 przeprowadziłam z włascielką rozmowe uświadamiającą  😉 mysle, że naprawdę fajne rzeczy może wyczarować - to jej początki w takich świecidełkach wiec powinna mieć co raz fajniejsze. bo ja napewno żadnego toporem ciosanego czy na taśmie nie chce...musi być ślicznie profilowany i najlepiej z podszyciem (te holenderskie mają fuj filc - dlatego się waham ;/) i w ogóle śliczny 😀
no i  można kogoś wysłać żeby obejrzał jakość i wykonanie na żywo  😀iabeł:
12 lutego 2012 19:50
mnie się akurat podszycie filcem bardzo podoba. mam przynajmniej pewność 100% że mi konia nie obetrze 😉
W sobote (18/02) skladam zamowienie z www.calevo.com, wszystkich zainteresowanych prosze o przesylanie wiadomosci na PW z CALEVO w tytule oraz linkami do przedmiotow, ktore chca kupic ( plus rozmiar,kolor etc).

Podam dokladnie cene do przelewu, a koszt przesylki potwierdze w piatek , bo zalezy ile osob sie zbierze.
Jesli ktos bedzie z poza Warszawy to podam koszt paczki wg. Poczty Polskiej.
Odbior w Warszawie na stacji metra Mlociny lub w Jankach w okolicy IKEA.

Koszt wysylki wynosi 15 EURO, ale musze to potwierdzic w zaleznosci ile zamowimy.
Kurs EURO licze wg dziennego kursu w CITIBANKU na dzisiaj jest 4.34 PLN, ale podam dokladny kurs w piatek.

Przelew trzeba bedzie wyslac w piatek.

15 lutego 2012 10:24
czy ktoś ma kontakt z hanoverką? czekam na odp na maila w sprawie naczółka  👀 i jak ogólnie wygląda sprawa tego naszego zamówienia??
Dołączam się do pytania sei. Ja również nie dostałam odpowiedzi na meila, ani na PW
Co wy dziewczyny gadacie, piszcie raz jeszcze e-mail tylko przedstawiajcie się też nickiem z volty, odpisywałam wczoraj na e-maile, może was przeoczyłam, bo tyle ich było  😡
15 lutego 2012 10:52
ok 😉 ja wysyłałam swojego z kilka dni temu już, ale na to żeby podpisać się nickiem nie wpadłam  😡

edit: poszedł mail. a konkretnie 2. znów zapomniałam się podpisać nickiem za pierwszym razem  😵 😂
hanoverka Ode mnie meil również wysłany ponownie 🙂
Też wysłałam drugi raz :kwiatek:
Również wysłałam ponownie 🙂
Jezusie nie wysyłajcie mi po dwa razy wszyscy bo nie ogarne potem, wszystko do mnie dotarło.  🏇 Ja dziś wieczorem to będę spisywać i wstawię tutaj ostateczną listę osób które zamawiały 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się