Aż się zarejestrowałam, myślałam że zgięty jakoś w bok.
wątek zamknięty
Nie mam konta więc zgaduję: koń z zapadniętym grzbietem?
wątek zamknięty
Pacia, dajesz pod tylek swojego konia takim osobom? ba, dajesz skakac i ustawiac jakies dziwnosci osobom, ktore nawet odleglosci na klus nie umieja ustawic?
wątek zamknięty
ozzy_bb wystarczy przejrzeć jej filmiki 😉
edit: można sobie również porównać jak Kinga stara się zaufać swoim koniom i dążyć do harmonii :
Tutaj w grudniu na Myszce:
Tutaj na pierwszej jeździe poza swoimi końmi :
łatwo jest dostrzec jej zaangażowanie przy własnych koniach kiedy ma się porównanie 😉
nie chcę nic mówić, ale już bardziej podoba mi się ta jazda na Myszce 🤔
wątek zamknięty
Gillian właśnie to napisałam 😉 Dałam konia raz i było to dla mnie wystarczająco, teraz jeżdżę tylko ja albo instruktorzy.
wątek zamknięty
Przepraszam, że pytam - na filmiku owej KoniareczkiKingii, podpisanym "jazda testowa", tudzież trening ujeżdżeniowy co się dzieje w czasie od 1:54 do 2😲9 ?? Bo szczerze się przyznam, że zgłupiałam.
wątek zamknięty
to się nazywa przeplatanka! i do tego w stępie 😂
wątek zamknięty
Fajne 😀
Gdzie mozna z tą panią się na trening umówić? 😀
wątek zamknięty
Nigdzie, nie dla re-voltowiczów kiełbasa 😕 😕
wątek zamknięty
Bez kasku i jeszcze dziewczyna jest niepełnoletnia. 🤔wirek:
wątek zamknięty
Aroid, pozbawiłaś mnie złudzeń 🙁
bakalia07, jakbym trzepnęła tego dzieciaka... ;/
wątek zamknięty
a taki ładny poniaczek...
ehhh
wątek zamknięty
http://www.photoblog.pl/alimaczek/115003179 to ja mam coś jak najbardziej pozytywnego i kreatywnego 😀
wątek zamknięty
Notka pod tym zdjęciem bardziej kwiatkowa...
wątek zamknięty
O nim:Imie wzieło się od tego, że jego milutka sierść jest tak miła jak koc. To mały,słodziutki kucyś. Potrafi sie podlizać! Mały psotnik.Jest taki kochany...
Opis:Ładna, grzeczna klaczka. Nie lubi chałasu. Uwielbia cukier, ale nie może go dostawać dużo. Była kiedyś własnością jakiejś szkółki jeździeckiej i dzieciaki ją rzekarmiły cukrem tak, że ledwo udało się ją wyratować. klacz, 2 latka, arabka - na pewno ze szkółki 😁
Opis:Miła, sympatyczna klaczka. Jest wielkim pieszczochem. Dobrze pozuje do zdjęć. o zakupię sobie takiego modela do fotek 😜
wątek zamknięty
Te dzieci chyba czują się dowartościowane kiedy ściągają sobie zdj z neta i opisują konie, pisząc oczywiście, że wszystkie są ich własnością 😀
wątek zamknięty
😁 ogier Shadow chodzi C w skokach 😀
Ewentualnie:
Imię:Konspiration
Rasa:Arab
Maść:Kasztanowata
Matka:Kolia
Ojciec:Palas
Pochodzenie:NN
Powołanie:Pokazy,hodowla
Opis:Wyjątkowo urodziwy ogier. Ma wspaniały rodowód. Najpiękniejszy ogier w stajni.Będzie krył klacze.
ja nei czaję tego pochodzenia - NN czy wspaniały rodowód?? 😉
Ale to piszą dzieciaczki, mimo wszystko laickie bardzo, ale urocze 🙂 Wolę to, niż robienie z siebie gwiazdy 🙂
wątek zamknięty
nieziemsko noszący? 😂
może to pegaz 😀
wątek zamknięty
ten skrot znaczy: NiemaNiczegozajebistrzego
wątek zamknięty
katija załatwiłaś mój monitor, biedak został opluty :nunchaku:
wątek zamknięty