Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

kasska po gorolsku  😀

kasska super zdjęcia, masz bardzo ładną twarz !
kasska cudna zima 🙂
no to i ja, przed jakąś imprezą chyba
[sub]jakość miażdży mi mózg...[/sub]
Cariotka   płomienna pasja
06 lutego 2012 06:45
Carunia szał:P susienka mi się bardzo podoba 😍 musimy wreszcie na jakąś bibendum wyskoczyć 🙄

takie zimowe 🙂
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
08 lutego 2012 16:25
Carunia-super kiecka🙂
Agaleon-jak zawsze extra;] masz bardzo fotogeniczną twarz

A teraz aktualne, z podciętymi włosami czego akurat na tej focie niestety specjalnie nie widać, ale jest juz lepiej 😉
a tak poza tym to jak ktoś z forum stwierdził trzeba mnie brzydką czasem zobaczyć 😁

edit:mam w końcu coś ze studniówkowych tańców ukaże swoją sukienke w lepszej odsłonie
Agaleon na zdjęciach wychodzisz super ❗ jesteś bardzo fotogeniczna - po prostu pięknie.
A klimat tego zdjecia po prostu pasuje do Ciebie jak ulał...zawsze jak widze Twoje fotki to : piękna dziewczyna, z pazurem....taka wredna ekhm....no... dziewczyna 😉 bo ten makijaż i te oczy ❗
a w klimacie zimy - to królowa lodu.
To nie jest jakiś przytyk -wręcz przeciwnie. Zawsze jak widze Twoje zdjęcia to widze w głowie Ciebie w sesji z charakterem...zdjęcia masz do pozazdroszczenia. Żebym ja była choć troche tak fotogeniczna 🙄
incognito, co jest nie tak z tym chłopakiem, z którym tańczysz? Myślałam, że to jakaś impreza przebierana, ale tylko on wygląda... dziwnie "D
09 lutego 2012 12:52
Dzionka to mój przyjaciel ceniący sobie indywidualność wyrażaną również poprzez wygląd🙂 a zdjęcie ze studniówki, więc swego rodzaju przebieranką również można to nazwać;p

edit: wygrzebałam również fote spośród studniówkowych, która ukazuje.bardziej niż poprzednia portretowa zmiane fryzury, która została mi zasugerowana. Teraz jest mało inwazyjnie, ale jak włosy odrosną to bedzie a'la rihanna ze wstawionego linku, a jak mi się nie spodoba to zetnę i po problemie
Zimowe zabawy kamerką  😂
Nat
Dziękuję 🙂
na co dzień  nie maluję się tak mocno, za jakiś czas będę miała już takie pro zdjęcia i to z pazurem 🙂
no to jak już wrzucam zdjęcia i koni i psiaków, to sama się może w końcu pokażę... 🙂
z serii "trollu daj buziaka"  i wakacyjne ogniskowe😉

i już anonimowa nie jestem🙂
10 lutego 2012 07:47
Letnie pastwiskowe🙂
Chcę już takie słońce:P Tęsknie🙂
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
10 lutego 2012 14:28
Agaleon, jesteś śliczna! Zazdroszczę :kwiatek:
incognito, bardzo ładnie wyglądałaś 🙂
Quendi, ale masz śliczną, taką delikatną twarz 🙂
Cariotka, patrząc na Twoje zdjęcia, żal mi wychodzić w taki mróz 😁

A ja dzisiaj pojechałam zobaczyć liceum wojskowe do którego się wybieram i dorobiłam się śmiesznych zdjęć po drodze 😁
Ja to ta po lewej 🙂

I takie sobotnie 🙂 też po lewej 🙂

Pozdrawiam :kwiatek:
10 lutego 2012 17:53
Hermes-dziekuje bardzo🙂 zdarza mi sie 😉
Hermes, jakie oczy 😍 piękne...
10 lutego 2012 18:39
cavaletti, jej dziękuję  😡 :kwiatek:
10 lutego 2012 18:49
Hermes daj mi oczy i włosy 😍 cudowne🙂
10 lutego 2012 19:45
Cariotka, dziewczyny zawstydzacie mnie, dziękuję :kwiatek:
Hermes super!
a ja mam takie z wczoraj (tak, jestem mało normalna)

Dzisiejsze, świeżutkie, jeszcze ciepłe 😉
Agaleon, jak ja uwielbiam oglądać Twoje zdjęcia, masz tak niezwykłą urodę... już kiedy to zresztą pisałam 🙂

incognito masz przepiękne, wielkie oczy. Plus ładnie wykrojone usta i fajne piegi. Bardzo mi się podoba twój typ urody.
11 lutego 2012 09:00
tabletka- dziękuje miło mi :kwiatek: piegów nie lubię, ale właśnie usta to mi się udały 😁
emade- świetną miałaś tą sukienkę🙂 podoba mi się bardziej niż moja 🙂
cavaletti-pierwsze boskie 😜 kto Ci taką fajną nastrojową sesje zrobił?
incognito, dziękuję :kwiatek: pomysł na to zdjęcie krążył za mną długo, a wczoraj nadarzyła się okazja, więc koleżanka pstryknęła mi kilka(set) fot w studio 😉
11 lutego 2012 10:44
Świetna są, też mi się marzy taka sesja 🙂 wstaw jeszcze 😀
emade, piękna cera, świetne włosy, świetna figura i fajna sukienka! tylko pozazdrościć 😉
cavaletti świetne zdjęcia, genialny klimat 😉
Scottie   Cicha obserwatorka
11 lutego 2012 12:07
emade, bez urazy, ale na drugim zdjęciu w tych okularach wyglądasz komicznie... jak włascicielka dzis juz nieistniejacego bloga asmallworldoffashion 😉 ale sukienka piękna!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się