low, zapewniłaś mi niezłą rozrywkę. Leżę chora, psy nie mają wstępu do sypialni... Ale gdy tylko usłyszały piłeczkę to miałam małą inwazję. Dosłownie wlazły mi na głowę z ekscytacji 🤣 To Trixie?
Hahahaha, szkoda, że z kolei tego nikt nie nagrał 🤣 Nie, to nie Trixie ale nie pamiętam dokładnie co-kupowałam w Zoodragon.
Blow ale masz tam fajne filmiki😀 rozwalił mnie tekst "hehe pączków nie ma, ale i tak jest zaj*****" 😀
psiak chyba strasznie mocno chciał też tak wysoko jak koniowaty skakać😉
Hah, mnie strasznie bawi motyw Fadzinej fascynacji pączkami i, jak widać na filmiku, wręcz go zachęcam do konsumpcji bo raz, że radochę mu one ogromną sprawiają a dwa-to samo zdrówko dla mięsożercy(no może poza pasożytami choć nie wiem czy łańcuchy roślinożercy i mięsożercy się krzyżują?) 😀
Mówisz o filmiku ze skoków?On sadził ten wagon bez problemów nie zrzucając drągów ale niestety wtedy jeszcze nie wpadłam na to żeby nagrać 🙄 😉
to się nazywa ch...wy pies

Buahahaaaa, aż się podzieliłam tym na fb!
nigdy nie spotkałam tak świrniętego jak on 😍
No dokładnie!Musi być bardzo wyjątkowy....jest taki jak lubię a że w ciele bulwy....no co poradzić 😀iabeł:
[quote author=maleństwo link=topic=32.msg1297702#msg1297702 date=1328861249]Co może być przyczyną intensywnego drapania się? Leeloo od jakichś 2 tygodni drapie się dość namiętnie, gdzie tylko dosięgnie, do tego wygryza się z podobną intensywnoscią. Podejrzewałam przepełnione gruczoły przyodbytnicze, bo już była z tym historia i wetka na tę przyczynę wskazała. Ale dupsko oczyszczone tydzień temu, a zmian nie ma. Pies był odpchlony, odrobaczony, na skórze nie widac ani śladów pcheł, ani zaczerwienień/ krostek.
Ktoś ma może jakiś pomysł? Jak już pisałam, do weta pójdę, ale może znalazłby się jakiś punkt zaczepienia...
[/quote]
Tak jak było pisane, to może być alergia-kwestia tylko jakiego rodzaju.Czy pokarmowa czy kontaktowa.Orzeanalizuj jej menu i już teraz rozpocznij dietę eliminacyjną-musi trwać minimum 6 tygodni.Zacznij od eliminacji drobiu pod KAŻDĄ postacią i w każdej ilości-nawet najmniejszego kęska nie może wtedy dostać.Jeśli mimo tego objawy nie ustąpią, trzeba szukać dalej.Na twoim miejscu przestawiłabym po prostu sukę na dobrą rybną karmę bez kurakowych produktów, bez zbóż, soi, kukurydzy itp-np Fish4Dogs albo moja ukochana Acana Pacifica.
Może tez być tak, że ją uczula coś z otoczenia-nawet środek czystości użyuwany do mycia podłogi, proszek do prania etc.