Marta, to ujęcie jest niesamowite. Niesztampowe. Świetny kąt widzenia.
Wojenka, forumowa galeria masakruje zdjęcia. Polecam Photobucket, przy dobrych ustawieniach konta zdjęcia będą wyglądać tak, jak autor sobie zamierzył.
Wojenka, fajne, a tak z ciekawosci czarny papier czy winyl? (wnioskuje ze papier) Duzo swiatla, cos z 5 lamp?..... Ja osobiscie wolalbym czarniejsza czern, ale to tak osobiscie. Fotki swietne 🙂 A te wyscigowe podziwiam 👍
Tysia, papier ciemno szary 🙂. Światła sporo, bodajże cztery 500, niepamiętam już, bo to sprzed dwóch lat foty 😁. Ale jak dobrze pójdzie, może będę mogła robić więcej zdjęć studyjnych, podoba mi się to 🙂.
Ja tak z nieśmiałością się wcisne , Jeszcze przed mrozami;D Przepraszam że tak duzo 🙂 na pierwszym for.huzarowa 😀 Wojenka mi się podobają twoje studiowe 😉
Tuptek drugie swietne, fakt niebieskawe, ale nr 2 wydaje sie byc przez to bajkowy i moim zdaniem swietny, gdyby kompozycja byla inna to bylo by zbyt niebiesko ale kon + ruda modelka daje klimat. wojenka ja sie tak zakochalam w studyjnch ze sobie sprawialam wlasne studyjo 😀