galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

dla mnie też fotka Konwalii jest dobra. O co chodzi ?  🤔
dzięki dziewczyny  :kwiatek:
konwalia super zdjęcie, też nie wiem o co chodzi, czemu niby jest złe ?
dla mnie też zdjęcie konwalii jest genialne 😍 ... Nie rozumiem czemu ma być równo z koniem ... tak też jest fajnie 🙂
Zdjęcie derki z bloom po poprawce dzięki konwalii  .
małe:
duże :
Szafirowa ;*  Bez szału ale może być do szmato 😉
Jakość telefonowa -.-
/nie ten wątek/ - przepraszam
Szafirowa ;* to nie lepiej poczekać i pojechać do stajni z aparatem i zrobić zdjęcie ?
Livia   ...z innego świata
05 lutego 2012 09:21
konwalia, świetne zdjęcie!

Szafirowa, ja bym poczekała jeszcze z dodaniem tego zdjęcia, wydaje mi się, że kolory są lekko przekłamane (Plum jest nieco bardziej granatowy, nie taki typowo fioletowy).
xxagaxx, super fotki  😜 
konwalia, zdjęcie fajne, ładna jakość i kolor oddany, ogólnie nic do zarzucenia, ale Demonowa miała na myśli sposób wykonania fotki, bo chcąc zrobić fotkę kucając musisz się odsunąć dość mocno od konia i na zoomie zrobić fotkę, żeby koń wyszedł proporcjonalnie, bo jak za blisko podejdziesz to koń wyjdzie, jakby miał mega nieproporcjonalnie długie nogi i brzuch. 😉  A co do tego czy przejdzie do szmato, to nie musisz się martwić, bo Quanta napewno je wrzuci, chyba, że będzie znowu widzała jakieś ciapki  😁

edit; literówka
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
05 lutego 2012 13:33
po prostu fota konwailjest z perspektywy żabiej. Ale kolory są fajnie oddane! To była super pora dnia na zrobienie zdjęcia! Bo te nowe pady strasznie odbijają światło  🤔
Fakt faktem stała za blisko i za bardzo kucnęła pani fotograf  😉 Bez przesady! Mamy niektóre nie ładne, nie estetyczne foty. Jest fajnie!

xxagaxx szał pał!  😜 😜
No i teraz jest na pełnym wypasie! 👍
Dobra Quanta, to wrzucam oryginalne  🙂

Mam nadzieję, że teraz będzie ok.  😉
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
06 lutego 2012 10:08
🤔trzałka:
Quanta żeby Ci się nie nudziło to dorzucam Ci Euro Star excellent Heban/Ice 😉

duże: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/93a1a2a9fb613291.html
🤔trzałka:
Ja dodam Hortensję Anky na siwce

i LILAC bo widzę, że jeszcze nie dałam. Tylko które niech Quanta wybierze

Pojedynczych czapraków nie wrzucam, reszta w miarę ok.
I tak na zupełne zabicie nudy  😀iabeł:
Do szmaciarni:

Od lewej: Anky Maize, Hazel, Off White, Purple, Burnt Orange, Petrol

Eskadron Brilliant Lightblue, Berry

Eskadron Cotton NICI Ocean

😉
06 lutego 2012 10:57
Nekanowa, dla mnie Ankowe foto niestety ma przekłamane kolory... Purple wygląda jak Hortensia, Hazel jak Chocolate - coś robiłaś z tą fotką przed dodaniem?
Nekanowa kolekcja Anky bardzo ładna 🙂
emptyline   Big Milk Straciatella
06 lutego 2012 11:02
A moim zdaniem to kwestia tego cieplutkiego światła 🙂
Livia, z fotką nie robiłam zupełnie nic po za pomniejszeniem, słońce strasznie dawało po oczach.  🙄 A jeśli chodzi o Hazela to on właśnie taki jest  🙂
06 lutego 2012 11:07
Nekanowa, po prostu na szmatoholikach Hazel ma inny odcień, jaśniejszy. Może faktycznie to kwestia światła, ale ja mimo wszystko bym się wstrzymała 🙂
Livia Hazel naprawde jest taki w realu. Zdjęcia na szmatocholikach są robione w cieniu, a to arivle w delikatnym słońcu, natomiast teraz słońce ostro daje po oczach i w tym świetle pad wygląda tak a nie inaczej 🙂
Czerwona Anka najbardziej mi się podoba z tym wykadrowanym koniem, ale fajnie pokazać też owijki, więc wrzucam to z owijkami.
Nekanowa myślę ,że purple i burnt orange,możesz się spokojnie pozbyć (DO MNIEEEE). 👀 A zwłaszcze burnta, w końcu ostatnio w  okserze dorwałam nowe owijasy ^^

To ja wstawię Cypkosława 😉

Komplet Anky Black.
http://imageshack.us/photo/my-images/37/dsc08172bw.jpg/
Anky Red, owijki Busse.  w słońcu:
http://imageshack.us/photo/my-images/822/dsc08100l.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/816/dsc08085q.jpg/

i w cieniu :
http://imageshack.us/photo/my-images/205/dsc08148k.jpg/
:kwiatek:
Te duże to są dokładnie te same zdjęcia, co podlinkowane, ani piksela większe... Imageshack ożył.
Pielgrzym w Anky Banana 🙂

DUŻE

DUŻE
i nie wiem dlaczego moje zdjęcie się w szmaciarni nie wyświetla, w takim razie wstawiam jeszcze raz 😉

DUŻE
gabb banan drugi 😉 i szmatki to cudeńka  😍
zalcia97, Burnt i Purple to moje ulubione kompleciki i raczej nie prędko będę się ich pozbywać. 😁  Ale fotki to masz faaajne  😀  A te owijasy Busse od Reda jednak takie troche ciemniesze (?), bo słyszałam, że tak idealnie pasują, a tu jednak jakąś różnicę widać.  🙂
Nekanowa a szkoda :<  znów będę musiała się męczyć za granicą :P.  Dziękuję ,twoje też są super.  Taaak,wypadają niestety trochę ciemniejsze. Ale nie tak dużo,na zdjęciach wyszło jakoś bardziej kontrastowo.  😎
zalcia97, ja też się chyba zdecyduję, żeby coś ściągnąć z zagranicy, bo wymarzył mi się komplet Army, Jade i Sunshine  😍, a w Polsce to się chyba w życiu nie doczekam, aż ktoś się raczy pozbyć  😁
Nekanowa no dokładnie! 😀 Ja postanowiłam,że będę zbierać wszystkie czerwienie/bordy 😀.  Więc muszę kupić Ruby,Oxblood... no i marzy mi się Burnt Orange,Sunshine,Butterscotch i duużo innych  😍
emptyline   Big Milk Straciatella
07 lutego 2012 21:22
🤔trzałka:
Wrzucam nowe zdjęcie, raczej z tych średnich, ale jakis czas na pewno nie będę miała sensownego aparatu, a nowej kolekcji, zwłaszcza tego dralonu mamy niewiele.

Dralon z 'Coffee-Berry-Apricot' + gdzieś tam się chowa nieśmiertelne ANKY coffee na Całku w krzywych koreczkach.

DUŻE
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się