Farmerama.com
No ja w sumie kupowałam bo też rzemiosło robię tyle co mi z pól wylatuje, natomiast faktycznie różnica ilości zebranego plonu była bardzo widoczna i nie wspominając o płatkach śniegu które teraz mi lecą na wymianę po skończeniu ewentu 🙂
hmm wiecie co to za quest jest obok tego sylwestrowego?
hmm wiecie co to za quest jest obok tego sylwestrowego?
Miałam właśnie pytać o to samo. Nie śledzę forum, za 12h kończy się sylwestrowy i za bardzo nie wiem czego dotyczy ten nowy.
edit:
9 stycznia będzie pełnia
ech, minuta szukania, kombajn jest za pół ceny do jutra do 10😲0.
Tłuczenie młotem wróciło 🏇
[b]Hebronka[/b] przyjmie pilnie sąsiadów !
Zapraszam na stronę fanów farmeramy:
www.fanifarmeramy.pl 😉
Udało mi się w sadzonkach dostać dwa złotolistne drzewka i jedno cytrynowe 🙂
u mnie kasztanowiec i wiosenne drzewo 🙂 wiecie może, co daje to ostatnie? nie chce mi się szukać na forum 🤣
Punkty doświadczenia 🙂 A ja mam i drzewko mleczne i cytrynkę 💃
Ty to masz zawsze szczęście. Ja mam tylko cytrynkę, ale jutro chyba uda mi się jeszcze konto doładować, więc kto wie co dostanę.
Z kolejnej sadzonki wyrósł mi kasztanowiec 😉
U mnie dwie rosną w tej chwili, zobaczymy co mi wyrośnie 😁 Wyrosło wam kiedyś drzewko xxl z sadzonki?
Ja zwariowałam dokupiłam kolejnych 9 sadzonek 🤔wirek:
Wejdźcie w bank w mieście i tam macie po prawej skrajnie takie coś, Cash for action. Można FL zdobyć z tego, ja wygrałam już w ciągu dwóch dni 22 FL (dzięki temu mogłam kupić sadzonki), jeszcze miałam swoje 5 FL. Nie bawiłam się w tym wcześniej, bo myślałam, że to ściema, a tu nie, autentycznie można wygrać FL.
Tylko trzeba wysyłać smsy albo podawać swoje dane 🙁
Dane podajesz felerne, natomiast z tymi smsami to ostrożnie bo niby kosztują 1,5 zł lub 2,5 a zabierają z konta nawet po 25 zł więc można się nabrać. Szuka się rzeczy bezpłatnych, filmików i można sporo florenów miesięcznie ugrać
PS na 40 sadzonek ma 4 mleczne i chyba mogę mówić o szczęściu 🙂
Bischa ja miałam kilka XXL
Mi znów wyrosło złotolistne, miłorząb i tęczowe 🙂
Czyli trzeba grać dalej 😉
Z dwóch piąte złotolistne drzewko i jedną pigwę xl. Dostałam kolejne 31 FL z CAF i 6 sadzonek rośnie, mam smsa w pogotowiu jednego w razie co. Zamorduję ich jak nie będzie mlecznego w 15 sadzonkach 😤
Co do CAF, gram tylko w darmowe, dane podaję felerne. Smsy owszem przyszły dwa razy, ale dostałam smsa (darmowego, bo nie mam nic na koncie, więc nic mi nie zabiorą) z informacją, iż kolejne smsy są płatne (te które oni wysyłają) i że aby zablokować wysyłanie, trzeba wysłać do nich smsa. I nic mi nie przychodzi, a zależy mi na tym, żeby za sms który od nich idzie kasa mi z konta nie uciekała, bo mam mixa.
Zasadziłam kolejnych 9 sadzonek, mam nadzieję, że będzie coś wartościowego. Drzewo tęczowa daje tylko 150PD.
No i jak tam?
Ja dziś rano dostałam kolejne 30 FL i dalej nie mam mlecznego... 2 pachnące mam (jedno mi prawie nie potrzebne jest, rzadko mam superpaszę, więc bezczynnie mam je na pasku) do oddania z tego eventu, dostałam chociaż kasztanowca czwartego. Mnie najbardziej wkurza, że osoby z niskimi poziomami mają więcej szczęścia, niż ci z wysokimi. Zero sprawiedliwości, znam pare takich osób właśnie... Jeszcze mi wczoraj zeżarło z 10 zł, które przeznaczyłam na sadzonki 5 zł i się z 9 sadzonkami pożegnałam 🙁 A tęczowych w tych sadzonkach zdobyłam całe multum chyba z 6 😤 Powinni je i wiosenne wyrzucić z sadzonek a dać drzewka XXL (mnie się jeszcze żadne z sadzonek nie trafiło, a ponoć są).
skąd mam wziąć te wszystkie róże do akcji walentynkowej? wyskakuje mi takie coś jak wejdę na farmę, ale tam trzeba płacić pieniędzmi! a forum przeciążone. jaja sobie robią?
robią i to konkretne, niektórzy mają i sadzą róże, a inni to co!? 😤
Albo WSZYSCY, albo NIKT 😤
właśnie wyczytałam, że niektórzy już mają, inni nie, a jeszcze inni dostali po 5 róż :/ zastanawia mnie, jak to jest, że przy każdym evencie są takie same cyrki. inne gry potrafią to ogarnąć, ale farma nigdy :/ najwyżej będziemy sobie bojkotować walentynki w jakże cudowny sposób 🙄
ech, po przelogowaniu mam po 3 róże :/
haha, ale miło się czyta na forum, jak jadą po bigpoint 😁 w ogóle co to za pomysł, że dostaje się po 10 róż, jak większość ludzi ma pewnie ponad 100 pól!
No ja właśnie wszystko wywaliłam, tylko drzewka XXL, jajeczne, choinka, cytryny zostały, żadnych zagród, itemów na łąkach, mnóstwo małych (ręka mi odpadła, ale jak skończą rosnąć zbiorem kombajnem i zasieję siewnikiem, jutro dwa smsy pójdą na kombajn i siewnik i na ostatnie dwa dni zostanie mi siewnik i kombajn dzięki temu, że stajennego nie uruchamiam)- mleczne drzewko jest tego warte!
Ja mam po 10 róż różowych i białych. Jak da się przesłać nasiona to mogę komuś przesłać jak nie dostał 👀
Ja już wiem skąd te różnice w ilości nasion u różnych osób. Ja dostałam 65 białych i 200 różowych np. Jak ktoś grał rok temu w tym evencie, to dodali mu to co zostało z ubiegłego roku na stanie. Ja grałam i mam to co mi widać zostało.
Ja mam z ubiegłego roku prawie po 400 róż.