Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)

Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
03 lutego 2012 21:19
widocznie właścicielka tego fbl ;] przyszła walczyć o swoją godność  😁
wątek zamknięty
i dwa razy wstawiła to samo zdjęcie bez zjechania całej re-volty? nie sądzę ;p
wątek zamknięty
Prowokacja, hurra 😀 Tak myślałam. Jutro robię sobie dziwne zdjęcie na konisiu i też Wam wstawię! Sławna będę, prawda?? ;p
wątek zamknięty
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
03 lutego 2012 21:46
wszystko zależy co na nim będzie  😀iabeł:
wątek zamknięty
Biczowa   tajny agent Bycz, bezczelny Bycz
03 lutego 2012 21:48
A może przyczepmy się bardziej niech dziewczyna ma radochę co?
wątek zamknięty
No, i po co? Żeby więcej było durnowatych wątków zaśmiecających re-volte?
wątek zamknięty
xxxxxx daj autograf  😲
wątek zamknięty
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
03 lutego 2012 21:59
ale jesteście wredne  😁
wątek zamknięty
Na jej fbl mozna znaleźć jeszcze kilka 'fajnych' zdjęć.

http://www.photoblog.pl/sauterellee/65700825  😵
''jak down...'' - nieźle sie określiła
http://www.photoblog.pl/sauterellee/74992007
''zastanwailysmy sie dzisiaj z daga co zrobi jak ja sie tak wezmie i nic xD zuzi troche szalala xd''

wątek zamknięty
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
04 lutego 2012 09:27

''jak down...'' - nieźle sie określiła

i przy okazji obraziła upośledzone osoby  😵
wątek zamknięty
glanek, bo grunt to samokrytyka! 🙂
wątek zamknięty
zdj dodaje jeszcze raz bo się usunęło nie wiem czemu...
a na zdj nie jestem ja. tylko: http://www.photoblog.pl/sweeetweed/114210293
wątek zamknięty
Nie chodzi o to kto jest na koniu, tylko sposób dbania o jego komfort, zdrowie itd.
Ktoś kto używa mózgu nigdy, by nie wsiadł na tak 'osiodłanego' konia, jeśli można to tak nazwać...  🤔wirek:
wątek zamknięty
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
04 lutego 2012 12:13
Glanek najpierw trzeba posiadać coś takiego jak "mózg"
wątek zamknięty
Dlatego wrzuciłam to tu , bo gdy wrzuciłam to na photobloga to grożono mi policją najwyraźniej ją i jej matkę zabolała prawda że męczą konia .
wątek zamknięty
Facella   Dawna re-volto wróć!
04 lutego 2012 13:00
xxxxxx o co Ci chodzi?
czy tylko ja nie ogarniam po co to zdjęcie jest wstawione tu po raz trzeci? i o czym jest cała dyskusja, kto chciał wzywać policję i po co?
tu się zawsze działy dziwne rzeczy ale o co tu chodzi nie jestem w stanie zrozumieć.
wątek zamknięty
Zdjęcie zostało wstawione po raz 3 bo za pierwszym razem zostało usunięte z photoblogu a za drugim znikło z re-volty . Za wrzucenie tego zdj na photoblog grozili mi policją .
wątek zamknięty
na poprzedniej stronie tego tematu zdjęcie jest cały czas widoczne. w twoim poście! jeśli zniknęło z założonego przez ciebie tematu (jeśli cały temat zniknął) - odsyłam do regulaminu
wątek zamknięty
[quote author=Libeerte link=topic=1320.msg1288466#msg1288466 date=1328277829]
[quote author=nopebow link=topic=1320.msg1287669#msg1287669 date=1328219750]

sweet focia z piwem. lat 16. zawsze spoko.
http://www.photoblog.pl/zmusowanaaa/114239252

16 lat to jeszcze dobrze ... -.-
[/quote]

ja tylko nie rozumiem jak można wstawiać takie coś do internetu???
[/quote]
Facella, No i bardzo dobrze, że nie wiesz, ja mam 15 lat i też nie wiem, ale moi znajomi bardzo lubią opowiadać historie jacy to oni nie byli pijani i robią na mnie wielkie oczy, że nawet w sylwestra nie piłam nic oprócz szampana 😀
nopebow, a no jednak mogła wstaiwiać, taki "szpan". Co wiecej, moja "znajoma" jest bardzo inteligentna i na facebooka (mając w znajomych kilku nauczycieli) wstawiła filmik, na którym było widać jak z kolegą na dyskotece szkolnej palą zielsko -.- U mnie w szkole na przerwach pala albo fajki albo zielsko i teraz w łazience na przerwie może być max. 1 osoba :brawo: i do końca roku nie bedzie ani jednej dyskoteki. Ale to jest szkoła na poziomie, bo w regulaminie jest zabronione... wszystko ? Nie można mieć nawet delikanego makijażu, pomalowanych paznokci, max. 1 mały kolczyk w uchu i tylko w uchu, jak jest gorąco, to nie możemy mieć nawet krótkich spodenek i bluzek na ramiączka jak jest +30 w salach -.-
wątek zamknięty
04 lutego 2012 13:20
Libeerte, ja nawet szampana nie próbowałam i jestem dumna z tego  😁
a te historyjki to tylko dla szpanu, tak naprawdę większość z nich wypija np. jedno piwo i już uważają, że się upili  😂
wątek zamknięty
Facella, Jest też opcja, że wypili jedno piwo i na prawdę się upili, bo mocnych główek raczej nie mają 😀

Ze strony jakiejś stajni : klik nie wiem jak wy, ale ja chyba bym tam nie pojechała. Chociaż w sumie zdjecie dość stare, mam nadzieję, że się pozmieniało 🙂
wątek zamknięty
Libeerte, chłopiec po prawej wymiata 😂
wątek zamknięty
owszem robi rożnice kto jest na tym zdj bo oskarżacie mnie o taką bezmyślnośc żeby jeżdzić na koniu w upalny dzień(z reszta to jest najmniej ważne) ale ogólnie o jazde bez czapraka w dodatku z zadużym kantarem pod ogłowiem.
I napewno nie jeżdze w ten sposób co ona. Pomijając jej dosiad( jęśli można to tak nazwać) jej ręce i sposób w jaki go 'ciągnie'.
Wrzuciłam to z czystej nie nawiści do tej sadystki. 😉 bo niestety duże na jej tamat słyszałam od os które wcześniej się z nią przyjaźniły.
wątek zamknięty
Głupie tłumaczenie, trzeba było pomysleć zanim umieściłaś te zdj w sieci. Ogólnie na twoim fbl mozna znaleźć mase kwiatków :P
Np. Ostanio dodane zdjęcie, osiodłany koń na polu z wodzami leżącymi na ziemi, stojący bez żadnej opieki  🙇
wątek zamknięty
noo, temperaturę to na zdjęciu najbardziej widać 🙄
nikt cię nie oskarża, nie wiemy po prostu po co wstawiasz ciągle to zdjęcie, zakładasz nowy temat i robisz aferę. no i byłoby miło, gdybyś pisała poprawniej i dokładnie to, co chcesz przekazać, bo chyba stąd biorą się niedomówienia.
wątek zamknięty
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
04 lutego 2012 16:35
musiałam się dokopać do tego zdjęcia -.-

wodze nie są przypadkiem kamieniem przyciśnięte?  😵 plus druga osoba wypasająca osiodłanego konia  🙇
wątek zamknięty
Jakby nie było - pogody/temperatury nie pomijajmy. Jazda bez czapraka jest średnio mądra, a latem, jak koń ma sierść krótką - po prostu głupia 🙂
wątek zamknięty
Jakby nie było - pogody/temperatury nie pomijajmy. Jazda bez czapraka jest średnio mądra, a latem, jak koń ma sierść krótką - po prostu głupia 🙂

A dlaczego średnio mądra????
Przeciez czapraka nie wymyslono po to aby konikowi sierść sie nie odgniotla/wytarła
wątek zamknięty
04 lutego 2012 18:37
czy przypadkiem w momencie wytarcia się sierści nie zacznie ocierać się skóra? albo nie powstaną odparzenia?
wątek zamknięty
czy przypadkiem w momencie wytarcia się sierści nie zacznie ocierać się skóra? albo nie powstaną odparzenia?

No owszem pewnie się obetrze , ale co nie zmienia faktu że czapraka nie wymyślono do tego żeby chronić skore konia przed otarciami
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.