arma masz jakiś link do strony Waszego fotografa?
my we wrześniu zaczeliśmy szukac sali na czerwiec, gdzie nie pytaliśmy - wolne terminy do wyboru w każdym miesiącu. zaliczke bede płacic w maju dopiero.
Ja bym się martwiła i zastanawiała dlaczego, prawie nikt nie korzysta z usług weselnych w tej sali.
Ja zamawiałm sale 1,5 roku wcześniej i nie miałam problemu tylko dlatego, że bierzemy ślub w październiku
armaquesse, zdradź co za sala, fotograf i kościółek takie oblegane? I muzyków też możesz zdradzić ;P
Bez przesady z tymi salami. My zaczęliśmy wszystko organizować na niecałe 6 miesięcy wcześniej, w Warszawie, na czerwiec. Problem (nieduży w sumie) mieliśmy tylko z kościołem. Bo w naszej parafii nie było terminu który chcieliśmy więc musiałam znaleźć inny kościól a skoro nie mogłam brać ślubu w tym w którym chciałam to potem było mi w sumie wszystko jedno - i szukałam kościoła blisko sali.
No i z fotografem był mały problem bo znów ten którego chciałam nie mógł w tym terminie. W końcu robił nam plener a na uroczystości był inny - też super, z Poznania zresztą.
Muffinka gdybyś teraz szukała sali, to byś się mocno zdziwiła ile się pozmieniało. Jestem na bierząco bo wielu moich znajomych ma ślub na ten rok i wiem jak jest z salami w Warszawie. Podobno jakiś szał na 2012 rok jest ze ślubami. 🤔
Wszyscy chcą zdążyć przed "końcem świata" 😉
haha.. 🙂
Ja wlasnie wrocilam z Polski, data i godzina w urzedzie ustalona, suknia wybrana i zamowiona 😜 Bedzie piekna! 😀 Ciesze sie jak dziecko 🙂
nerechta, pokazuj!! 😀
Monny, zaraz ci skrobnę na PW 🙂
to nic, teraz tylko czekac na ten dzien, ner 😉
pokazuj kieckę!!!! 😅 😅 😅
ja nadal szukam odpowiedniej fryzury ślubnej 😵
ash, a jakiej dlugosci teraz masz wlosy?
i nadal jestes blondynka? 😉
ja szaleje za warkoczami dobieranymi niezmiennie:

kujka jesteś boska! 😅 😅 😅
fryzura nr 1, którą wkleiłaś na chwilę obecną jest moim faworytem!!!!!
edit: tak, jestem blondynką.
oo wygląda super! 😍
Choć ja wolałam mieć rozpuszczone włosy 🙂
ash, do uslug 😉
jakby Ci sie znalazlo jakas ladna spinke znalezc zeby ja zainstalowac jak na zdjeciu to w ogole byloby bosko. a do zdjec mozna tam wrzucic kwiatka, jesli by pasowal do stylistyki 😉
rtk, rozpuszczone to byl moj drugi typ 😉
Kujka dzięki! Wersja z kwiatkiem bardzo mi pasuje.
Zrobię sobie próbną i wstawię fotki, to zobaczycie, czy pasuje!
ash, super! w takim razie czekam na zdjecia, bardzo jestem ciekawa jak wyjdzie 🙂
Ja też! Wstawiaj koniecznie😉
Też czekam na zdjęcia 😀 Jestem ciekawa ile lakieru trzeba będzie użyć, żeby takie cudo się utrzymało 😀
Jestem ciekawa ile lakieru trzeba będzie użyć, żeby takie cudo się utrzymało 😀
no właśnie też jestem ciekawa i trochę się martwię, bo ja nienawidzę lakieru do włosów. Nigdy nie używam.
W sumie zależy czy masz ciężkie włosy, bo jak nie, to jest szansa, że dużo nie trzeba będzie 😀 U mnie to hektolitry by trzeba było ..
do moich rozpuszczonych i upiętych loków użyto strasznie dużo lakieru i miliony wsuwek. Za to fryzury trzymała się świetnie cały czas 🙂
ach no nie pokaze kiecki, bo raz ze jest z nowej kolekcji ktorej jeszcze w necie nie ma, a dwa to ze sklecilam ja z dwoch - gora jest z jednej a dol z drugiej 😀 I nawet zdjec nie zrobilam w salonie a zaluje bo juz nie pamietam jak to bedzie wygladalo hahah 😀 zobaczycie w lipcu 🙂
teraz jeszcze polowanie na obraczki... czy wam tez sie zdazylo ze w kazdym salonie rozmiary sa inne?? Bylam w kruku, yesie, aparcie i u kilku jubilerow i no kurde w kazdym z nich mialam inny rozmiar! i do bani jest to ze maja po jednym, maksymalnie 2 rozmiarach danego pierscionka i to jeszcze albo super male albo super duze i kurde skad wiedziec czy Ci bedzie pasowac obraczka jaka sobie zamowisz? Wszedzie trzeba czekac miesiac na realizacje zamowienia, i co jak nie podpasuje? I jeszcze jesli obraczka ma jakies chocby linie to juz sie nie nadaje do powiekszania/zmniejszania..
MIerzylam obraczke z diamentami i jednak odpada, bo jest "gruba" i przez to niewygodna...
Myslalam ze to bedzie najmniej problemowa sprawa a wyglada na to ze bedzie sporo zachodu... Nie wiem co robic.
ash być może masz racje.
A fryzurki super, sama teraz taką bym zrobiła. Mnie chyba coś się w głowę stało że dałam sobie takie pierniczone loczki strzelić na ślub 😎
Ja sobie tez pluje w brode, ze nie dalam sie uczesac w zaden piekny kok w stylu tych ze zdjec, tylko dalam sie namowic paniom fryzjerkom na wersje "pani ma takie piekne krecone wlosy, szkoda ich upinac". Ale teraz po sprawie 🙂 No chyba, ze wezme slub jeszcze raz 😎