produkty ANKY
gejbi a byłam na drugim kompie i mi się nie wyświetliło 🙁
Demonowa dlaczego niby? Końska rewia mody i Anky 🙂 Tu i tu pasuje to zdjęcie 🙂 Tematycznie jak najbardziej. Wrzuciłam jeszcze dwa do KR. Co w tym złego?
gabb. o dziękuję 🙂 A mi za to bardziej podoba się to w derze petrolowej 💘
juliadna Dlaczego ty kiedy masz jakiekolwiek nowe foty to wstawiasz je do połowy istniejących na r-v wątków ?
juliadna, faktycznie, twoje konie i czapraki są w każdym wątku- normalnie strach otworzyć lodówkę 😎
wstawiaj cross-linki po prostu
Niby dlaczego? Do szmatoholików zdjęcie prawidłowo wrzucone, do KRM też i tu jedno przedstawiające komplet anky. Nie widzę żadnego problemu.
Wstawiłaś Czeka w Emeraldzie do produktów Anky,końskiej rewii,galerii szmatocholików i kącika rekreanta. I tak jest za każdym razem.
Wstawiłaś Czeka w Emeraldzie do produktów Anky,końskiej rewii,galerii szmatocholików tak wstawiłam bo do każdego wątku to jest odpowiednie 🙂😉
A Czeka do KR wstawiłam do strasznie mi się podoba to zdjęcie 🙂 A nie wszyscy na rv czytają KRM... koniec 🚫 bo i tak do niczego nie prowadzi a tylko zaśmiecamy niepotrzebnymi postawi niepotrzebny wątek
Ja nie widzę problemu 🙄 do Szmatek to wiadomo,do galerii. Do Anek,bo to Anka,ro KRM także. Do rekreanta może nie trzeba było,ale nie widzę problemu w tym,że ktoś wrzuca fotki do kilku wątków,nie przesadzajmy. 😉
Dzisiaj w okserze dorwałam nowe owijasy Anky Burnt Orange 😎 tylko jeszcze kupić pad 😁
zalcia97 o rany w tym okserze coś mają dużo zaginionych skarbów 😍 😍 Pad dużo łatwiej będzie upolować 😉 + dzięki za obronę :kwiatek:
juliadna nooo,kocham naszego oksera 😍 i zamówiłam brillianta coriandera 😎 przetrzepałam wszystkie Ankowe owijasy i niestety znalazłam tylko właśnie Madeirę i Burnt Orange.. ale zawsze coś 😀 Wisi cały czas brilliant Petrolowy ,ale VSD i nie wiem czy pod skokówkę warto go zabrać : P + nie ma sprawy,po prostu nie lubię bez sensownego czepiania się. 😉
juliadna, ja tu derki nie komentowałam, tylko padzik, ale przyznaje w derze szałowo 😍
gejbi, ale super kucor!!!!!
Przecież te zdjęcia pasują do wszystkich wątków w do których juliadna je wstawia. Poza tym są takie ładne, że aż przyjemnie się na nie patrzy 😍
juliadna Powinnaś robić zdjęcia do katalogów 😁 Mi się Czekuś najbardziej w tym zestawie podoba 🙂
Komuś zależało na violecie w dobrej cenie?
http://allegro.pl/pad-owijki-anky-violet-kolekcja-zima-2011-i2091925705.htmlA ja kompletnie poległam jeśli chodzi o nową kolekcję - Indiana Red na 100 % zamieszka z dopiero co kupionymi kompletami Jasper i Amber...
I to by było moje spełnienie, bo od jakiegoś czasu mi się marzył ładny czerwony ale... ten różowy też przepiękny...Dopiero co sprzedałam komplet pink z eskadrona bo za różowy a już mi się marzy różowa anka ... 😁
emuu: oglądam te aukcje od kilku dni ;D wydaje mi sie że cena będzie bardzo zbliżona do sklepowych 😀
a mi się zdjęcia Juli podobają i bardzo mile mi się je ogląda, nawet jak są w 3 wątkach i nie widzę problemu, że jest w KR, ankowych i szmatoholikach.
emuu ten violet wyszedł tu strasznie fioletowy 🤔
Jeju,muszę kupić Ankę burnt orange! ;D
mi się zdaje że on dokładnie taki jest jak na tym zdjęciu widać i mi bardziej podpada pod purple niż do madeiry !!!
I jest prześliczny, ale ja już kocham Indiana Red 🙂
emuu, mój dla odmiany będzie Hot Pink 😍 Poprostu miłość od pierwszego wejrzenia 😜
emuu niee! ja jak widziałam violeta to on stanowczo pod różówy podpada (dlatego go nie kupiłam 😁 ) albo jestem daltonistką ? xd
Niestety, na większosci zdjęć Violet wygląda na różowy, więc nie kupuję. Skuszę się chyba tylko na Indian Red z nowych 🙂
tak a propos jakości nowych anek.. Amber mi się rozpruł!!!!!!!!! Na samym dole, kawałek materiału jest tak podszyty, u mnie przy popręgu teraz jest piękny fragment białego podszycia ;/;/ czeka go wizyta u krawcowej.. A ciurana Hortensja czy Cobalt żyją i mają się dobrze...
xxagaxx zartujesz ? 😵 Grrr -,- mam nadzieję że mój Amber przetrwa dłużej.
Masakra z tymi ankami, moje stare modele ciuram i ciuram i nic się z nimi nie dzieje, a raz użyłam nowszej anki i też mi się popruła, dobrze że sprzedałam.
Teraz mocno zastanawiam się nad jasperem, mimo że zakochana jestem w tym kolorze.
Mój jasperek ma sie bardzo dobrze, wygląda jak nówka. No, ale na razie był niewiele uzywany jeszcze i tylko raz prany.
Chyba jednak się na niego skuszę, ze względu na ten piękny kolor i fakt, że w swojej kolekcji nie posiadam żadnej zieleni. A Jasper jest obłędny. (zwłaszcza na Twoim koniu Klami :love🙂
Cierp1enie, merci, oj temu łogrowi mojemu to chyba w końcu woda sodowa do łba uderzy. 😉 Teraz wyglądałby ten komplet lepiej niz wtedy, bo łogr juz ma na nowo własciwy gabaryt, a nie pourlopowy. 😉
Kolor jest na prawde sliczny. A ja chyba w ogóle przestawiam sie na pady ANKY.
Moje Sangria i Petrol też na razie ok, ale były użyte parę razy i wyprane. Mam nadzieję, że nic w nich nie pójdzie...
Cierp1enie, jak się skusisz na Jaspera, to koniecznie wstaw zdjęcia 🙂
Klami - no ja też ostatnio się zastanawiam czy jednak znowu nie powrócić do anky, jakoś najlepiej mi się one sprawują.
Livia - wypłata już za kilka dni, więc najprawdopodobniej wpadnie jasper i nic więcej nie kupię w lutym z czapraków, bo muszę siebie porządnie ubrać 🙂
Cierp1enie, to fajnie 🙂 Ja też muszę teraz zacisnąć pasa, ale pewnie Indian Reda kupię 😵
Chyba pierwszy raz jestem w tym wątku, więc musicie mi wybaczyć 🙂 Czy pady o profilu DL będą dobrze wyglądać pod siodłem wszechstronnym? Macie może jakieś zdjęcia? Na rynku wtórnym praktycznie same DL, a mnie coś naszło na Ankę ostatnio 🙂