Końska rewia mody cz.VI (2012)

Emuu super dera  💘 pięknie w niej wyglądacie  🙂

Olciiik, Jakbym widziała mojego - identyczna maść, tyle że mój ma odmiany  😉 A w tym komplecie...just  😍 😍 😍

To ja się pochwalę  😡 Equishop wystawił mi na allegro podkładkę Mattesa co ostatnio tak wyszukiwałam  😅 No ale żeby nie było za mało do tego dokupiłam sobie jeszcze pokrowiec na siodło Prestige  🤬 🤬 🤬

wątek zamknięty
Czy widział ktoś gdzieś uwiąz z łańcuszkiem Eskadron Aubergine?  👀
wątek zamknięty
wątek zamknięty
basteros ooo wielkie dzięki!  :kwiatek: właśnie tego szukałam. xDD
wątek zamknięty
czy ktoś może ma zdjęcie real NICI OCEAN?
najlepiej na koniu 🙂 :kwiatek:
nie mogę znaleźć w wątku ani w internecie
czy jest taki "żarówkowy" jak kiwi??
wątek zamknięty
wątek zamknięty
huzarova bardzo dziękuję  :kwiatek:
wątek zamknięty
olciik przegenialnie wygląda twój zwierz w petrolu!!

Moje utyte zwierze w ES mouse/ebony/sunshine i owijkach sunshine 😉 wersja zimowa 😀
wątek zamknięty
efka   CEL - zadanie, które wyznaczamy naszym marzeniom
02 lutego 2012 21:07
xxagaxx, super to wygląda!!! 🙂
wątek zamknięty
xxagaxx ten kolor jest dla Niego stworzony!  😜
wątek zamknięty
Xxagaxx piękny komplet i pięknie utyte zwierze wygląda  😉
wątek zamknięty
efka, gryglodor dzięki  :kwiatek:
Forta utyte zwierze powoli dochodzi do szalonych 20 min kłusa, więc może powoli zacznie się trochę odchudzać. Mimo głodowych racji żywnościowych wygląda źrebnie...
wątek zamknięty
xxagaxx, świetnie wygląda 😜 i jeszcze zdjęcie genialne 😀
wątek zamknięty
wątek zamknięty
normalnie jakby od HV polo zgapili...
wątek zamknięty
xxagaxx, super Edward w tym pasiaku wygląda. 😉

Juz mi sie nowy ES podoba.
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
02 lutego 2012 22:37
wątek zamknięty
Super to nowe pikowanie.
wątek zamknięty
tylko czemu bawełna? Mi się brązowy podoba, idealny na zawody, ale kurde, BAWEŁNA?  😵
wątek zamknięty
02 lutego 2012 22:43
ja tam się cieszę że bawełna 💘 tych 'zamszowych' bym nie kupiła i nie wyobrażam sobie tych wzorów w wersji z alcantry.
wątek zamknięty
sei ale zawsze były jakieś z alcantry.. Jak juz wydaje ponad 200zł za czaprak to bym chciała żeby nie szmacił się po kilku użyciach.. Już brillanty to porażka, starczy.
wątek zamknięty
xxagaxx, mam superieur'a i jakościowo jest naprawde świetny. A na pewno jest wytrzymalszy od nowych anek 😁
wątek zamknięty
Ja miałam tego:

I gdyby nie to że kupiłam komplet okazyjnie to bym się chyba pocięła. Po kilku użyciach na zawodach zdecydowanie było widać ze jest UŻYWANY.
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
02 lutego 2012 23:15
xxagaxx, mam superieur'a i jakościowo jest naprawde świetny. A na pewno jest wytrzymalszy od nowych anek 😁

a masz jakiegos z alcantary? Bo dopiero w takim porownaniu wychodzi ze superieur to szmatka 😉
wątek zamknięty
02 lutego 2012 23:17
kurczę xxagaxx, może trafiłaś jakiegoś gorszego? moje są nie do zajechania. brudzone fest. prane co chwilę w zasadzie i nadal wyglądają świetnie. nawet ten jasny, którego używam pod ujeżdżeniowe siodło. a jest prany bardzo często ze względu iż mam tylko ten póki co.

te z alcantry miałam okazję użytkować i nie podobało mi się to zarówno wizualnie jak i pod siodłem. brzydko się układał. był sztywny w porównaniu do superieurów czy cross ina mojego.
wątek zamknięty
sei bawełna to bawełna. Nie ma zmiłuj. Mojego ESa blueberry/graphite mogłabym opchnąć jak nowego, nikt by nie zauważył (a jest najstarszym moim ESem). A te? No niestety, mechacą się. Nie mówię że od razu nadają się na śmietnik, ale nie da się ukryć, ze tu przy popręgu zgniecione, a tu kulki się pojawiają itp.
wątek zamknięty
02 lutego 2012 23:23
jakie kulki!?  😲
to że są zagniecenia ok. ale po praniu ani śladu. o żadnych kulkach mowy nie ma...
wątek zamknięty
xxagaxx - ale cudnie wygląda  😍

co do nowych ES podobają mi się 2 🙂  ale nie na tyle, bym MUSIAŁA KONIECZNIE je mieć, tak jak to mam z Eskadronami 🙂
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
02 lutego 2012 23:34
jakie kulki!?  😲
to że są zagniecenia ok. ale po praniu ani śladu. o żadnych kulkach mowy nie ma...

sei moj superieur wyblakł i zkulkowaciał fakt ze po 3 praniu ale jednak 😉
wątek zamknięty
Zairka mój przeżył tych prań ze 4, i to zawsze po dwóch użyciach (2 dni zawodów). Nie, zdecydowanie nie jest to czaprak za ponad 200zł. Szkoda że nie ma już starego dobrego ESa. Dobrze ze mamy zapas 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.