szkoda, że już się nie pojawia.
serio? 😉
Tak, jej koń był wystawiony i do dzierżawy i do sprzedaży.
cieciorka, niemożliwe, najdalej kilka miesięcy temu z nią gadałam.
od Nigerii ? ban za 2 albo 3 nicki
a nie było ostatnio w ogłoszeniach Nigerii? bo tam mi się wydawało, ze to Nigeria była na sprzedaż
była ale od jakieś innej użytkowniczki 😉
A co z Disco?
Gniady fotogeniczny był... ;-)
a co się stało z In. ? i z Grzegorzem?
cieciorka, pisała ostatnio troszeczkę w wątku dzieciowym. I odezwała się do mnie na pw, bo stała kiedys z koniem w naszej stajni. A teraz się "zamieniłyśmy" - ja w Olsztynie, ona w Warszawie 🙂
PROSZEM JAKIEGOŚ MODA O ODEZWANIE SIĘ DO MNIE!
PILNA SPRAWA! 🏇 :kwiatek:
tp moze na pw sie odezwij?
Co się stało z Hypnotize? widnieje na forum jako gość ❓ ❓ ❓ 🤔
ash, to chyba nie wypadek, jak z juliadną, bo konto na facebooku też usunęła/zablokowała...
oooo....to chyba po tej akcji co wyszła z pożyczeniem ubrań do sesji. Szkoda.
O, właśnie o to samo spytałam. O co chodzi? Zachowała się kiepsko z tym cylindrem, no ale bez przesady, kurde... Wygląda mi to na jakąś "nadmierną reakcję emocjonalną" 🙂
FB też ma zablokowany. Szkoda
Hypno napisała mi że ma mało czasu (firma, chory koń) i forum zajmowało jej zbyt dużo czasu. Teraz grzecznie siedzi na odwyku, dalej udziela się na photoblogu (pod innym nickiem) a gdyby miała konto na forum to by ją za bardzo korciło 😉
I dziwnym zbiegiem okoliczności akurat teraz pousuwała wszystko, pozmieniała nicki itd. itp.
nick miała na pb zawsze inny a z tego co wiem to root zajmuje się usuwaniem kont i robi to hurtem jak akurat jest (jak zmiany nicków) 🙂
Ktoś wie, co tam u maleństwa? Martwię się...
Maleństwo powróciło na FB jakoś niedawno.
Wrzuciła kilka zdjęć swojego psiaka i Łosia.
Chyba sobie jakoś radzi.
Brakuje mi jej postów tu, ale to jej decyzja. Może za jakiś czas wróci i tu ❓ ❗
Myślę, że wiele osób się martwi o nią 😡
Dajcie jej czas...ja tez bym nie potrafiła wrócić na forum chyba...
Ktoś masz rację! Dlatego nie pytam, nie męczę, nie pocieszam. Staram się zrozumieć. Cieszę się, że zaczęła się pojawiać.
Z tego co wiem, Nesta odcięła się od koni, nie jeździ, swojego konia (Nigerii) też już nie posiada.
Szczegółów nie znam, poza tym, gdybym znała, nie wiem czy ona chciałaby abym pisała 😉