Ale macie piękne zimowe zdjęcia!! 😍 😍 Met hahaha ja też tak miałam jak konie wypuszczałyśmy do ogrodu. Moja mama raz ucięła sobie drzemkę poobiednią i nagle przerażona się budzi bo coś nad nią chucha i sapie ( pierwsza myśl "jakiś zboczeniec czy co?" ) A to sobie Apacz wszedł do domu i stanął jej nad łóżkiem 😂 jak mi to opowiadało to nie mogłam się powstrzymać od śmiechu 😀
Met pewnie że nie 🙂 Życie jest ciekawsze gdy jest w nim nuta zwariowanej wyobraźni 😜 Dzionka hihi 😀 a chciałam zrobić jakieś inne zdjęcie do galerii niż jak zawsze w stój 🙂
D+A genialne zdjęcia! Ja też mam siwego konia który uwielbia się bawić ze swoim kolegą, z tym że ja ich nie mogę złapać w obiektywie bo jak podchodzę to one przestają się bawić, no i stoi u mnie rudy koń, w rudym boksie a rudy kot Gucio przychodzi tylko do tego konia 😉 Dużo podobieństw znalazłam
ontaria :kwiatek: wałach w jarpolowym bakłażanie, tylko w świetle zachodzacego słońca trochę się zmienił odcień. D+A, to zdjęcie rudy koń w rudym boksie z rudym kotem jest przepiękne! 😍