Może mogłybyście polecić jakieś ogłowie - rozmiar xfull, gruby nachrapnik, naczółek taki w kształcie fali, kolor czarny 🙂 ? Szukam, szukam i nic takiego nie znajduję..
choccocino w sumie to oba są ładne 😀 mi by się bardziej chyba na nim podobał ten Kieffera, bo z tego co oglądałam na zdjęciach na koniu to przez to, że Swing jest szeroki trochę dużo się na nim dzieje.
z tego co mogłabym ci polecić to na pewno Artemis z hooksa, ten naczółek na Rasco by mi się chyba najbardziej widział 😜 💘
heh dzięki aralimbo 😉 Ciągle się zastanawiam i wybrać nie moge :P Zastanwiałam się nad artemisem, ale w całym ogłowiu tylko własnie naczółek mi się podoba, nie przemawia do mnie fakt, że ogłowie jest rurkowe:P może ktoś jeszcze pomóc? :kwiatek:
Gdybyście mieli dokonać wyboru i wybrać ogłowie do 200 zł ? Podoba mi się ten Fair Play Cheval - w szczególności te przekładane paski nad potylicznym. Musi być zwykły nachrapnik i w miarę przyzwoita jakość. Ma być ogłowiem tylko do miejsc publicznych, a szukam już od września i zdecydować się nie mogę 🤬
choccocino No właśnie tu jest problem. W brązie jest pięęęękne, a w czerni już mniej. Co prawda do konia by pasowało, ale nie nie lubię ogłowia brązowego, a reszty sprzętu czarnej 🙁 Szkoda, że nie ma katalogowego zdjęcia czarnej wersji na koniu.
xxagaxx, jakoś super to ja też nie 'szprehuje' ale może pod koniec lutego spróbuję ich 'zagadanąć' 🙂
gdyby któraś miała czas :kwiatek: miałam wszyć w naczółek dla grubasa kamyczki swarovskiego, ale kiedy policzyłam ile ich potrzebuję i ile zapłacę 😵 wybrałam tańszą alternatywę - perełki: POWDER ALMOND, COPPER, MARONE, DARK GREY, MYSTIC BLACK, NIGHT BLUE które wybrać 🤔 zapodałam już pytanie w KRM no ale 😉
sei Mi osobiście podobają się POWDER ALMOND, DARK GREY,n ajładniej się odznaczają na koniu, chyba, że chceszmniej widoczne to MYSTIC BLACK 🙂 aralimbo Nie, wole aby ktoś jeszcze mi doradził z tymi naczółkami z wcześniejszej strony 😉
Aroid cheval jakościowo jest taki sobie. Ja bym na Twoim miejscu poczekała na okazję z jakimś używanym ogłowiem lepszej firmy, a jeżeli ma być koniecznie nowe to może np. Dramka coś ma ciekawego?
Tak też chyba zrobię 😉 W sumie to ma być ogłowie na pokaz, którego użyje góra 8 razy ? Na co dzień mamy taką "szmatkę" do ciurania, więc warto pomyśleć o czymś chwytającym za oko.