Mnie kusi mięta, odkąd zobaczyłam taki kolor u reitsport-klawunde. Nie mogę doczekać się zdjęć kolekcyjnych ! Portfel niestety może nie przeżyć starcia z nową kolekcją ..
no nie, teraz to przeszłam sama siebie. Żeby kupić 9 szmat , w ciągu jednego miesiąca ?! wczoraj jeszcze musiałam po cichu ze skarbonki wyciągać .. nie mam w ogóle już pieniedzy 😵 niedobrze być szmatoholikiem,oj niedobrze.
Dziewczyny, wiem, ze wy mi poradzicie :kwiatek: Eskadron nici hazel DL wejdzie pod siodło skokowe (kieffer norbert koof) ?? Mam straaaaaaaaaszną ochotę kupić ten czaprak, ale czy się będzie układał ? 🙂
asiowe - o tak,dziękujemy 🙂 hm, mięta spoko, żółtego dobrze nie widać,ale nie gelbowy 🙁 , fiolet może być całkiem fajny,a brąz fajnie ,ze jest ciemniejszy. aj 😀iabeł: alexz ja mam tego kieffera i DL-ki kiepsko leżą 🤔
Jak dla mnie koszmar jakich mało. Pasiak tylko fajny, jeśli by pasował do brązowych ANEK, pewnie będę chciała. Chyba, że brąz się wybroni na żywo, ale raczej mogę się spokojnie nie martwić o to, że wydam kupę forsy na głupoty 🙂