nowa kolekcja anky... Róż jak candy z ES , Indian red jak Anky rad tylko w nowej wersji. Nic nie będzie moje. Jedynie może ludziska upolują ankowe owijki do eskadrona chilli ablo anky rad 🙂
xxagaxx - jeśli chodzi o wygląd to pasowała by do czapraków z Maritim (cottonów navy i grey + nev cotton i do impulsów/brillantów niebieskich/granatowych) - to się tyczy obu. Ta z kapturem mnie kusi (bo derka i tak zostałaby, ze mną na długo - takie wstępne założenie), a na zimę i zasłonienie mokrej szyi jak znalazł (ale jest brzydsza). A ta zwykła no cóż po za tym, że w paski i grubsza to jak reszta moich dralonów (bo zakrywa tyle samo). I weź się tu zdecyduj. 😵 A no i pominęłam najistotniejszy szczegół cene :P bo zwykła tańsza, a z kapturem droższa.
ta z kapturem derka byłaby ładna gdyby te paski na kapturze były równoległe do tego na derce... a tak to sprawia wrażenie jakiegoś kosmicznego wzoru...
mi się w ogóle bardziej podoba ta bez kaptura, lepszy wzór.
Ale medziik po co ci kolejna derka, zwykła? Tak bedziesz miała super derkę do osuszania, fakt wygląda ciut gorzej ale i tak jest fajna. Skoro masz już dralony no i chwilowo też choco, to weź tą z kapturem.