galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

Pyza - imageshack nie zmienia rozmiaru zdjęcia, jeśli nie zaznaczysz,żeby zmienił. I po prostu wrzuć link.  😉
emtyline Całusowi mega w marone!  😀
Oj, a co się stało temu kantaru? Czemu on jest w kropki?
Nekan w kantarze z futrem Marone/Petrol/Choco z Choco/Petrol 2010  🙂

arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
26 stycznia 2012 11:12
🤔trzałka:
Kasztanka w dercie olive z lemon/olive
KLIK

w cottonie marone choco/petrol owijki lidlowe
KLIK

w impulsie stone z lavender/stone owijki lidlowe
KLIK

w nici navy z navy/violet owijki Dryft
KLIK

W cottonie beige z aubergine/violet owijki jumptec
KLIK

Anky Jasper i owijki jumptec (w realu pasują idealnie)
KLIK
dziewczyny czy to nie jest stary royal?

Pyza   Czego nie zabrania prawo, zabrania wstyd. - Seneka
26 stycznia 2012 18:59
zalcia97, o kurczak. No tylko nie zaznaczalam. Chyba, zet w takim razie to jest "duze". Zgrozo, znam sie na tym jak kura na pieprzu :P hihi
Nekanowa - super w tym kantarku
26 stycznia 2012 19:21
Aga, moim zdaniem nie. Mam wrażenie, że stary royal był ciemniejszy.
emptyline   Big Milk Straciatella
26 stycznia 2012 19:21
Pyza, wyślij mi na maila: mdjanuszkiewicz@o2.pl. Zobaczymy, co da się zrobić 🙂
zalcia, dzięki! Ja jestem zakochana po uszy w tym zestawie. 🙂
Pyza, wbijasz na imageshack.com i tam,gdzie masz 'zmiana obrazu' klikasz i na samym dole masz: 'nie zmieniaj obrazu'. klikasz załaduj i potem ,po załadowaniu wrzucasz linka 🙂
emtyline  ja też  😍
26 stycznia 2012 19:36
Powiększone 🙂
emptyline, dziekuje 🙂 wlasnie zaladowalam 😀 Jesli, to nie to to wysle do Ciebie  :kwiatek:

zalcia97
, juz widze! Dzieki  :kwiatek:

26 stycznia 2012 19:37
Yeah, działa! I jest śliczne. 🙂
26 stycznia 2012 19:38
emptyline, 😀 dziekujem 😀 tragedia, zebym nie widziala malego "nie zmianiej rozmiaru" :P wstyd  😵
26 stycznia 2012 19:41
Ja też się na to kiedyś nacięłam, także nie przejmuj się.
26 stycznia 2012 19:44
No bo w sumie to to sie jakos bardzo w oczy nie rzuca, przynajmniej nigdy nie zwracalam na to uwagi 🙂
xxagaxx to jest na bank nowy royal.
27 stycznia 2012 00:42
🤔trzałka:
A! Sierota ze mnie, jeszcze mam Nadżafa w derce limegreen i za małym, całkowym kantarze plum z 'Bloom'.

DUŻE

DUŻE
Cierp1enie, dziękujemy  🙂
emptyline, Nadżaf jaka zmartwiona mina na drugim, słodziak  😁  😉
emptyline Ty niedobra dziewucho! Musiałam przez Ciebie kupić Niciaka kiwi  👿  😉
Nadżaf to prawie nas pozabijał jak kazałyśmy mu pozować🙂 ale jak już mine strzeli to taki słodziak z niego 🙂

Nikitaa ja bałam się że będzie za oczojebnie aż w końcu nadzaf dostał kiwi i derke limegreen od mojej przyjaciółki . Ale jest szal  😍

Do ogółu: zdjęcia jakie są to są, więcej tego nie powtórzymy, po 1 4 godziny to przesada a teraz dosyć zimno jest, po 2 od niedzieli jesteśmu w dwóch różnych stajniach ;/ także to co pójdzie do szmato to pójdzie a jak nie to sądzę, że będzie i tak jeszcze milion lepszych zdjęć
Nadżafowa Właśnie ja też mam gniadego, myślałam, że tylko na siwych tak fenomenalnie kiwi wygląda, ale gniademu też do pyska  😉
27 stycznia 2012 17:17
Nadżarowa, zdjęcia są fajne, ale jakoś strasznie dużo czasu wam to zabrało. Ja ostatnio fociłam kolekcję, fakt na jednym koniu, ale dwa kantary, dwie derki, 5 kompletów zajęło mi z forumową as jakieś 30 max. 40 minut.
arivle
my jakies 28 kompletów robiłyśmy z tego co Emptyline liczyła. Bo a tu kantar z derką, albo czaprak z kanarem i tyle się naliczyłyśmy. Jak wcześniej jakieś 5 kompletów robiłyśmy to zajęło nam to z godzinkę, może półtorej ale to na 3 koniach. A teraz na dwóch, co prawda była jeszcze jedna osoba do pomocy ale zdjęć wyszło ponad 1000 🙂

Nikitaa Gniademu we wszystkim ładnie 🙂 miałam mieć Nici Ocean na niego ale jak okazało się że Anky Aquarius jest dokładnie tym samym kolorem to zrezygnowałam a Kiwi wpadło i bardzo się cieszę bo jest to przepiękny kolor
arivle to i tak mistrzostwo 🙂 My z Nekanową obfacałyśmy około 10 kompletów i na samo to zeszły nam z 2 godziny, tylko że my musiałyśmy jeszcze kawałek dojść do miejsca w którym robiłyśmy foty 🙂
xxagaxx miałam nowego Royala. To nigdy w życiu nie jest stary, więc nie wiem dlaczego ma napisane Royalblau.
27 stycznia 2012 17:40
Potwierdzam słowa Nadżafowej. Upierdliwe to było strasznie, na liście wyszło mi 28 zdjęć, w tym kilka kompletów z owijkami. Po 14 razy na konia. Światło szalało, ja nie umiem robić zdjęć, więc i tak jestem zadowolona z tego co wyszło. Ale jaja niezłe były 🙂 Polecam zrobienie sobie takiego maratonu, ale raz w życiu. No i obowiązkowo trzeba przygotować sporo smakołyków dla koni - należało im się!

Nikitaa, przepraszaaaamy 🙂 Ale to ładny kolor, a gniade faktycznie są dosyć uniwersalne. Nie to co moje łaciate.  😫
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
27 stycznia 2012 18:12
Bardzo przyjemne kolory ma to zdjęcie.
My ze Struceklą robiłyśmy szmato foty Anek 😀 7 kompletów i dwa pady i jak przy dwóch pierwszych kompletach Belfast pozował to tak przy reszcie było trudne z niego wydobyć zaciekawienie, a jedynie raczył nas mocno wkurzona miną... Zajęło nam to z 2h aby go zachęcić do "za pozowania"  😉

Euro-Star Cross in Plum/Olive + owijki Plum

duże: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/9261f758cd231662.html
xxagaxx miałam nowego Royala. To nigdy w życiu nie jest stary, więc nie wiem dlaczego ma napisane Royalblau.

no właśnie dlatego zgłupiałam... Bo niby royalblau podpisane..
W galerii jest niestety sporo błędów, takich jak np. literówki w Navy/Burgundy/Bronze itd :/
Co do obfacania przez nas ok 3,5 h różnych szmat, to więcej to czasu zajęło niż to wszystko warte  😁  Owijanie, przewijanie, przekładanie, nakładanie, dopinanie, do tego jeszcze kantarki, dereczki itd + dojście na miejscówe i się zbiera na całe przedpołudnie lub więcej spędzone na "spacerkach"...  😉
Eskadron jesień/zima 2011 coffe/berry/apricot

przeogromne zdjecie!
hayfa234, możesz dać link do dużego? Bo jak to się powiększa, to rv ucina do szyi całe zdjęcie... A co do czapraka, za pierwszym razem myślałam, że to copper a nie apricot.  😁  Swoją drogą to strasznie podobne do siebie kolorki  😉

edit; literówka
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się