produkty ANKY

http://e-equus.pl/
Tu mają Jaspera 🙂
emptyline   Big Milk Straciatella
18 stycznia 2012 21:31
Ja cały czas chcę za to violeta, tylko czemu to tyle kosztuje... Czekam na jakąś cudowną wyprzedaż zatem.

I na deser dzisiejszy Całek w Anky coffee
Mi się podoba. Stonowane, lekko zlane, ale tak pozytywnie zlane. BARDZO ładnie moim zdaniem.
No no jak dotąd najlepszy kolor!
Livia   ...z innego świata
19 stycznia 2012 09:04
emptyline, bardzo ładnie i elegancko w Coffee! 🙂
emptylinemnie sie podoba , podpisuje sie pod livia elegancko🙂
emptyline idealnie  👍

Mi ostatnio na grzbiecie poszły szwy w anky shitake  😤
emptyline, naprawdę fajnie  😀 tak klasycznie, spokojnie, ogółem super 🙂
Pyza   Czego nie zabrania prawo, zabrania wstyd. - Seneka
22 stycznia 2012 11:43
emptyline, bardzo mu pasuje 🙂

Swoja droga, czy ktos chcialby sie wymienic? Mam Anke Maize do wymiany na jakas inna zolta (amber lub straw). Dokladnie ta:

22 stycznia 2012 12:42
Pyza, Nekanowa, Dramka, Tuptek, Livia, tudrida, Burza, dzięki dziewczyny! To mój ulubiony kolor dla Całusa. Zastanawiam się jeszcze nad tym nowym brązem i hazel'em. Ma ktoś może porównanie major brown i coffee? Czy w ogóle ktoś jest posiadaczem tego pierwszego?

Nadżaf w aquariusie

Całus w pięknej pozie w aquariusie (okropny ten kolor niesamowicie)
emptyline ja widziałam w sklepie ten major brown i mi osobiście się w ogóle nie podoba, cały czas wyglądał inaczej,co spojrzałam pod innym kątem,to inny kolor. Jakiś taki, wpadał czasem nawet w szarawy, potem coś z brązem. Bleee.  A czekoladka? 🙂
22 stycznia 2012 16:26
Pyza, takie rzeczy to w wątku "pożyczę-wymienię-oddam" 😉

emptyline, faktycznie, niebieski to nie wasz kolor 😉
22 stycznia 2012 16:31
zalcia97, dobry pomysł, o tym zapomniałam całkowicie! Chocolatte jest ciepłym brązem, prawda?
22 stycznia 2012 16:32
emptyline, czekolada jest ciemnym, ciepłym brązem, na twoim powinna wyglądać bardzo fajnie 🙂
22 stycznia 2012 16:34
Ładny odcień, zdecydowanie. To już chyba wiem na co będę polować w marcu. 🙂
Pyza   Czego nie zabrania prawo, zabrania wstyd. - Seneka
22 stycznia 2012 17:09
Livia, tam juz jestesmy 🙂 tylko tak pytam moze ktos by chcial 🙂
emptyline no mówię, weź czekoladkę,będzie super Całusowi 🙂
emptyline no co ty, w życiu nie okropny 🤔 Według mnie zaraz po Marone najlepszy kolor Całusa 😜
cieciorka   kocioł bałkański
22 stycznia 2012 21:53
a ja się zgadzam, że straszny 😀
w coffe ładnie, w tym innym jasnym też ładnie, ale podobaliście mi się też w granatowym microfizerze 🙂
a tak poza tam, bardzo podoba mi się jego imię 🙂 ale trudno do ciapka dobrać opakowanie 🙂
22 stycznia 2012 22:47
Dlatego stawiamy na brązy z dodatkami kolorowymi 🙂 Zresztą są gusta i guściki, ja po prostu nie lubię pstrokatego konia i krzykliwych kolorach - za dużo szczęścia na raz. Imię jest urocze, pasuje do niego zdecydowanie.
emptyline a myślałaś o czerniach ? Masz jakieś foto ? Bo mi się zdaje,że też by ładnie wyglądał  😍
czernie fuuuuj ! wyglądałby mimo swojej wesołej maści jak dla mnie żałobnie 🙁
22 stycznia 2012 23:18
Żeby nie było off'a, Ankowa czerń na 1000% odpada. Będzie żałobnie i kontrastowo, natomiast negro Eskadronowe mogłoby wyglądać fajnie wg mnie.
23 stycznia 2012 07:40
Też uważam, że czarny to nie dla niego... Jak dla mnie najlepiej mu w brązach (elegancko i stonowanie), czerwieni (trochę żywiej, ale wyglądał super w Fuchsii) i w jasnej zieleni 🙂
Przyszły moje Ankeczki  😍 Tak jak mówiłam póżniej,okazało się,że to Lemon i Rafblauw 🙂  Zaczekam tylko aż dojdzie Niciak Lemon i specjalnie dla Livi zrobię  w końcu zdjecie całej kolekcji :P
24 stycznia 2012 07:42
zalcia, super 🙂 Czekam na fotkę zatem 🙂
26 stycznia 2012 19:32
Rozruszam znów wątek - to link znaleziony przez Nasturcję-Renatę, nowe kolory Anek 🙂

http://ankyaustralia.com.au/pdf/ProductbookSS12_Images.pdf

I jak? Ja powiem, że trochę mnie rozczarowały, szczególnie że ZNOWU jest różowy i niebieski  😵 ale czerwień mi się podoba 🙂
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
26 stycznia 2012 19:35
Livia tylko, żeby ten czerwony był taki jak na zdjęciu  😉 Całkiem fajnie też wygląda denim i hot pink. Zobaczymy jak na żywo będą sie prezentować
szukam czerwonej anky z owijkami  👀 komus znudziła sie??
26 stycznia 2012 19:43
Dramka, poczekaj aż wejdzie nowa kolekcja, będzie w niej czerwony 🙂

Nasturcja-Renata, oby był taki sam odcień - bo wygląda bardzo interesująco 🙂 Niestety, na mojego reszta kolorów będzie niewypałem, więc oddycham z ulgą 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się