Końska rewia mody cz.VI (2012)
Nasturcja-Renata, ale super 🙂 indian red i denim wyglądają całkiem fajnie
wątek zamknięty
denim może być ciekawy. Tak myślałam że już nie będzie gładkich kolorów. Już nie miała Anky co wymyślić, cream to offwhite vol.2 a dark blue to pewnie navy vol.2
pewnie kupie hot pink, o ile będzie podobny do alt rosy
wątek zamknięty
Kompletnie "bezpciowe" jak dla mnie 🙁
wątek zamknięty
ja też, liczyłam na zieleń ale taką nie jasną nie ciemną, takiej anky brakuje...
wątek zamknięty
xxagaxx tak, nowa kolekcja, tak przynajmniej jest napisane w linku 😉
wątek zamknięty
buuu jakoś tak bez szału
wątek zamknięty
Uff, widzę tylko 1, który mi się podoba i jednocześnie będzie pasował do konia 😉 W sumie się cieszę, bo nie wydam za dużo, a grubość i profilowanie nowych padów naprawdę mi odpowiada 🙂
wątek zamknięty
mi się podoba indian red i hot pink, ale sząłu nie ma
wątek zamknięty
Emptyline, dzieki :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Szkoda ze jest tylko lezka z cottona 🤔 Znalazlam uwiaz ale kantara z miskiem to juz chyba nie znajde... pozostaje ebay.de 🤔
Jak dla mnie ANKY tez sie nie popisalo 👿 Ten red jedyny, ktory mnie chwycil 😉
Czyli pozostaje nam czekan na Eskadrona 👀
wątek zamknięty
róż i beż super, czerwony może być fajny na żywo, ale ten szary wygląda jak ortalion 🤣
pikowanie bez zmian :P
wątek zamknięty
mi tylko róż się spodobał
wątek zamknięty
Spójrzcie na to z innej strony- ile zaoszczędzicie! 😀 🏇 💃
wątek zamknięty
kcj90 nie męcz już nas 🙁.
wątek zamknięty
przejrzalam ten katalog Anky i tak sie zastanawiam... jest 6 kolekcyjnych kolorow i nie wiem czy zauważyłyście, ale doszedł nowy standard - graphite 👀
wątek zamknięty
Czy ktoś ma Ankę z nowym pikowaniem pod siodłem Wintec ujeżdżeniowym roz 17,5 :kwiatek: ?
wątek zamknięty
Nowe Anky to trochę bezszał, podoba mi się tylko czerwień... a reszta jakaś taka... znowu błękit/niebieski i różowy, jakby im pomysłów brakło 😵
kcj90, liczyłam, ze już uchylisz rąbka tajemnicy do tej pory 🙂
wątek zamknięty
O widze ,że tylko czerwień góruje . Mi najbardziej on, ale róż też nie taki zły jak do patrzenia 😁
wątek zamknięty
Czy projektanci w ANKY już się całkowicie wypalili? Gdzie zgubili coś takiego jak kolor pomarańczowy, zielony? Jest jeszcze masa odcieni fioletów, których nie użyto. A oni w kółko to samo. Niebieski, różowy, niebieski, różowy. Lepiej dal portfela. Nic mi się nie podoba.
wątek zamknięty
Nowe Anky to trochę bezszał, podoba mi się tylko czerwień... a reszta jakaś taka... znowu błękit/niebieski i różowy, jakby im pomysłów brakło 😵
dziwisz się? mają w sumie jeden model padu i to w jednym kolorze bez lamówek itp 😉 to wyjścia nie mają .. tak jak np. eskadron lub eurostar, bo tu mają dużo modeli i kolorów mogą naprzemiennie użyć sporo
wątek zamknięty
Indian red jest absolutnie piękny! 😜 Oprócz tego bardzo podoba mi się hot pink, ale raczej nie będzie pasował do kasztana. Wheat też fajny, bardzo podobny do off-white, ale chyba ładniejszy bo zimniejszy. Jestem bardzo ciekawa tego denim, bo może okazać się fajny na żywo, a może być koszmarkiem. Znając moje szczęście będzie fajny i trzeba będzie kupić 😵 No i Theme chyba jest bardzo podobny do Army 👀
wątek zamknięty
dziwisz się? mają w sumie jeden model padu i to w jednym kolorze bez lamówek itp 😉 to wyjścia nie mają .. tak jak np. eskadron lub eurostar, bo tu mają dużo modeli i kolorów mogą naprzemiennie użyć sporo
Ale jest jeszcze tyyyyyyyle odcieni! 🙂 Jak ja bym chciała móc się czymś takim zajmować. Ojej.
wątek zamknięty
Medziiik, chodzi dokładnie o to, co napisała emptyline: jest tyle kolorów do wykorzystania, chętnie powitałabym jakiś fiolet między Purple a Hortensią, jakiś pomarańcz, jasną, żywą zieleń... a tu znów niebieski i różowy 😉
wątek zamknięty
dlatego zazdroszczę dziewczynom typu ivett, jakiego koloru 'ankę' chcą to sobie uszyją. I to jeszcze ze starego pikowania.
No to ja mam nadzieję, że eskadron będzie lepszy w tym roku.
wątek zamknięty
chętnie powitałabym jakiś fiolet między Purple a Hortensią, jakiś pomarańcz, jasną, żywą zieleń... a tu znów niebieski i różowy 😉
si si!! ja też 🙁
wątek zamknięty
konwalia, właśnie nie do końca, chyba, że będą się bawić w barwienie 🙂 Wybór kolorów, materiałów dobrej jakości jest na rynku dosyć ograniczony.
wątek zamknięty
Dramka, biorę natychmiast! Nie ma co :P
wątek zamknięty
mnie żaden kolor z tej kolekcji Anky na kolana nie powala, definitywnie 🙄
Dramka yhmm..faktycznie okazja 🤔wirek: a cena tylko przez nazwisko Beerbauma 😲
wątek zamknięty
indiana red 😍 jest boski ! coś czuję,że będę go niedługo mieć,a nawet cały komplecik 👿 a miały być veredusy..
Dramka okazja ,że ja nie wierzę normalnie 😁 i stan jak i wygląd powalający :P
Liczę,że eskadron zrobi jakąś powalającą nową kolekcję 😜.
wątek zamknięty
Czy gdzieś na retiforum itp. ktoś ma dobre zdjęcia doublefleece? :kwiatek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.