Końska rewia mody cz.VI (2012)

kcj90 wiesz że za takie posty powinnaś zostać ukamienowana? co to znaczy PÓŹNIEJ!???
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
26 stycznia 2012 07:37
kcj90, nie no, ja tu się będę teraz gorączkować 😉 Czekamy na informacje z niecierpliwością! 🙂
wątek zamknięty
czekamy 😉 jedyne co by mnie ruszyło to krem/biel/złoto ale szans zapewne na to nie ma 😉 i dobrze
wątek zamknięty
Byłam wczoraj w Kraemer. Duży sklep, masa asortymentu, ale prócz HV Polo żadnych innych "ciekawych" firm. Z cenami różnie - Jedne szmaty lepiej kupować przez internet, inne w stacjonarnym sklepie. Duży plus za piękny i potężny dział West! Nie siedzę w tej dziedzinie, ale cały West-room cudo! Masa różnych ciekawych rzeczy, chwytających za oko i jasna sprawa sam wystrój powalający! Kupiłam tylko cztery książki i sznukersowy zestaw na pierwszy raz, bo był w promocji. Jeśli jednak ktoś kto będzie się wybierał z góry zakłada szukanie rarytasów - ten sklep odpada. Mimo iż w ofercie sklepu online jest asortyment euro-star'a to nie znalazłam nic prócz jednego czapraka tej marki. Wyżej opisuje odwiedziny z Kraemer Sud.

Kolejnym sklepem był Loesdau. To już taki Jeździecki Hiper, hiper market. Potężny sklep i jak najbardziej polecam! Dużo rzeczy Eskadrona, można wyszperać sporo rzeczy ze starszych kolekcji. Były fajne derki polarowe - ale nie nasze rozmiary, były cottony np: lavender, flax, stone, a nawet inne jeszcze starsze, jednak w wersji VS, SR i sporo z nich w rozmiarze Pony. Znów nic dla nas. Nie znalazłam ani jednego kantara Eskadrona z futrem. Również mega dział West! Jechałam z wielką nadzieją na zakup kanatara Nici, dery Nici w paski oraz dralonu w kratę z kolekcji Burgundy i tych rzeczy też niestety nie było...

Reasumując - zakupy nie udane, ale sama w sobie przejażdżka po sklepach super.  😉
wątek zamknięty
Amarotsa weszłam na stronę Kraemera i dział West jest świetny, a np ogłowia w naprawdę dobrych cenach na pewno lepszych niż u nas i wyglądają porządnie, tylko, że nawet jak bym chciała zamówić to nie znam kurcze niemieckiego  😵
wątek zamknięty
Chciałam się zapytać.Czy mogą być powtórki ze starych kolekcji?
wątek zamknięty
Czy ktoś z was ma może owijki API bordowe ????

bo chcę dopasować do eskadrona burgundy i nie wiem czy bedą dobre.
wątek zamknięty
Zwierzę jeszcze niezajeżdżone, ale promocje w equishopie kuszą  😁

Co na karego - burgundy, berry czy apricot?
(niestety nie ma owijek apricot w promocji... 🙁 )
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
26 stycznia 2012 12:00
kcj90 masz na sumieniu moj zawal serca! 👿
wątek zamknięty
Moniqa berry!
wątek zamknięty
kcj90  🙇

Mam jakąś dziwna ochotę kupić jakąś szmatkę eskadrona,i jeżeli szybko nie będzie nowej kolekcji obawiam się,że wydam kasę na cottona aubergine, jest jeszcze w equishopie.
wątek zamknięty
Wlasnie sie zalapalam na nowke sztuke, derke Eskadrona z kolekcji Flax/Beluga za 130zl  😅 Akurat rozmiar mojego Grafa, dziewczyna na allegro sprzedawala bo nietrafiony zakup  😜 No to teraz musze poszukac uwiaz i kantar...i owijki...i moze czaprak  😲

Kcj90, szybciutko tu mow nam bo jak nie to listem gonczym...ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie...  🤣
wątek zamknięty
Jak wrócę to może już będzie info... a tym czasem jadę lonżować tłuściocha  😉
wątek zamknięty
[quote author=cudna_11 link=topic=79630.msg1275671#msg1275671 date=1327577857]
Czy ktoś z was ma może owijki API bordowe ????

bo chcę dopasować do eskadrona burgundy i nie wiem czy bedą dobre.
[/quote]
Podłączam się do pytania, bo też się zastanawiałam czy będą pasować.

Kcj90, powiedz, że będzie ciemny zielony... 😜
wątek zamknięty
Jeśli to są te o których myślę, to nie będą. Natt92 ma je dobrane do padu ESa Rosado/navy. Burgundy to jednak bardziej czerwień.
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
26 stycznia 2012 16:15
Wlasnie sie zalapalam na nowke sztuke, derke Eskadrona z kolekcji Flax/Beluga za 130zl  😅 Akurat rozmiar mojego Grafa, dziewczyna na allegro sprzedawala bo nietrafiony zakup  😜 No to teraz musze poszukac uwiaz i kantar...i owijki...i moze czaprak  😲

Na allegro masz pad DL:http://allegro.pl/pad-eskadron-czaprak-beluga-flax-dl-okazja-gratis-i2069688536.html
I łezka też jest: http://allegro.pl/eskadron-czaprak-cotton-sr-i2068735143.html
wątek zamknięty
ja chyba biorę violet + owijki jumptec  😡 😵
pasują ?
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
26 stycznia 2012 16:19
borkowa, aubergine! Jumptecki ktoś miał do violeta, na takim przepięknym, gniadym kucu 🙂
wątek zamknięty
emptyline jumpetcki widziałam właśnie na kucu, wydaje mi się, że aubergine jest za ciemny...  😵 albo zielony z kolekcji navy/green  😍
wątek zamknięty
Dzionka, obiecany lamicell prahda 🙂

może do galerii się nada? Tylko te niebieskie ochraniacze... zdjęcie sprzed 2 lat 😉
wątek zamknięty
aniaagre ślicznie 😀
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
26 stycznia 2012 18:04
wątek zamknięty
Kcj90 lubi się znęcać nad nami, niczym jak na laleczkach voodoo 😀
wątek zamknięty
borkowa. no właśnie to zdj z kucem Ci pokazywałam ;PP. No,aubergine może być za ciemny,albo violeta,albo greena(sama mam oba i green jest super! 😀)

Nasturcja-Renata  ojacie! jaki dziwny ten denim O_O
wątek zamknięty
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=79630.msg1276246#msg1276246 date=1327601066]
Patrzcie co znalazłam  😀iabeł:
http://ankyaustralia.com.au/pdf/ProductbookSS12_Images.pdf
[/quote]

nie otwiera mi się w ogóle ten link, co tam było?
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
26 stycznia 2012 18:11
Te Ankowe kolory całkiem niezłe (jeśli się okaże, że będą takie jak na zdjeciu, a nie jaśniejsze)
Mi się podoba Indian Red, Denim, Hot Pink

xxagaxx nowa kolekcja Anky  😉
wątek zamknięty
no niee,kolejny czerwony musi byc mój :P. podoba mi się Indian Red, denim, może thyme i wheat. Ogólnie rzecz biorąc,nie jest taka zła 😀
wątek zamknięty
xxagaxx, zrobiłam screena z katalogu z linka:
wątek zamknięty
eee a to nowa kolekcja? Jakie potworki  🤔
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
26 stycznia 2012 18:17
Ale czerwony wyglada zacnie 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.