Jak zamawiać z HOOKS do Polski?

wyjeżdżam 5 lutego na tydzień, jak się uda spróbuję zrobić jeszcze przed wyjazdem 🙂 Na pewno tutaj napiszę 😉
Kayra   Kucusiowy wariat :P
16 stycznia 2012 21:25
xxagaxx, powinni Cię ozłocić za te zamówienia 😀
ash   Sukces jest koloru blond....
19 stycznia 2012 13:05
Czy tylko ja mam takiego pecha jesli chodzi o Hooksa i kontakt z Equi????
Od 30.12.2011 czekam na zwrot pieniędzy, które Hooks przysłał do Equi.
Coś mamy problem z komunikacją, bo Equi rzadko tu zagląda a na maile odpowiada raz w tygodniu.
😵 😵

edit: dostałam wpłatę od Equi.
equi ostatnio dużo pracuje i wraca późno mocno nieprzytomna, komputera dotykam 3 razy w tyg 😉 Przepraszam wszystkich za obsuwę, mam nadzieję, że wszystko podochodziło.
Oraz proszę raz kolejny o uregulowanie wpłat od spóźnialskich...
Equi.dream kupiłaś ogłowie munsztukowe w hooksie,mogłabyś wstawić jakąs fotke? Pliss... :kwiatek:
Dobra moje drogie, mogę zorganizować zamówienie z hooks 😉

Wyjeżdżam 5-13.02 i myślałam żeby zamówić jeszcze przed moim wyjazdem, czy może wolicie później??

Zasady takie jak ostatnio:
- po otrzymaniu potwierdzenia przelewu na maila robię zamówienie, listę rzeczy proszę podać maksymalnie dzień wcześniej, wtedy mogę sprawdzić czy wszystko jest na magazynie.
- kasa jest na moim koncie, więc jak hooks czegoś nie wyśle nie ma problemów ze zwrotem.
- proszę o kontakt tylko osoby ZDECYDOWANE i takie którym SIĘ NIE SPIESZY

Bardzo proszę o nie pisanie pw: czy mogę się dołączyć do zamówienia, każdy może, ale dopiero po zapłacie organizuję zamówienie.

EDIT:

Halo, halo, potencjalni chętni, ja się pytam kiedy mam zamówić? Bo mi to rybka, ale już jedna osoba pisała ze wolałaby po 13. Ja bym chciała żeby się wszyscy tu zdecydowali, bo trudno mi odpowiadać na pytanie do kiedy płatność, skoro termin nie znany.
Dava   kiss kiss bang bang
26 stycznia 2012 08:50
Nowy katalog Hooksa  😜  http://np.netpublicator.com/?id=n73582622
Czy ktoś może mi powiedzieć w jakiej walucie podane sa ceny z tego nowego katalogu. Bo jestem zółtodziobem co do hooksa a widziałam tyle wspaniałych rzeczy i mnie bardzo kusi. Za każde info bardzo dziękuje
też jestem za późniejszym terminem 🙂
ninunienka waluta to korona szwedzka, SEK  😀 Dziś średnia cena korony to 0,48 zł
Mi to tam w sumie jedno kiedy, ale ja się w razie czego piszę. Nie wiecie kiedy nowy katalog wejdzie w zycie?

edit: Już jest  😍
Ja też chciałabym się podłączyć.  😍
Piękne te rzeczy,i na prawdę tanie  😵
A ile średnio wychodzi opłat od osoby za przesyłkę i przelew przy zamówieniu zbiorowym?
Hej dziewczyny  🙂

Dopiero zobaczylam ten watek  😉 Jezeli potrzebujecie czegos to dawajcie znac. Ja mieszkam Norwegii ale promocje na Hooks.no tez sa poprostu nieziemskie 💘
Zjezdzam do PL min 4 razy w roku, a jezeli akurat nie jade to i tak zawsze ktos ode mnie jedzie samochodem do PL i wtedy podaje tez swoje rzeczy  🙂
Wiec jak cos to walcie smialo  🏇
Dobra dziewczyny, większość woli później 😀

Czyli:

Bardzo proszę o wysłanie mi na pw listy rzeczy jakie chcecie do 13 lutego do godziny 21!!!!!, następnie ja tego samego dnia, max w godzinę powiem czy wszystko TEORETYCZNIE mają na stanie, lub ile trzeba byłoby czekać na rzeczy (wtedy hooks to dośle po prostu, nie trzeba się martwić 😉 )

do 14 lutego (również do 21) czekam na POTWIERDZENIA przelewu wysłane na mojego maila następnie składam zamówienie 😀

Bardzo proszę o nie wysyłanie mi już listy rzeczy, sami wiecie ze coś może zniknąć, pojawić się, może się wam przypomnieć co jeszcze chcecie, więc zostawcie to na sam koniec.

Kurs sprawdzimy jaki będzie tego 14 😉 Bo to się zmienia,

Pozdrawiam
Aga 😀

EDIT:

Katalog wchodzi w życie (z tego co zrozumiałam) 22 lutego, chcecie się wstrzymać do tego czasu?
asds   Life goes on...
26 stycznia 2012 15:31
Ja za wstrzymaniem dot ego czasu jeżeli tych rzeczy wczesniej zamówic nie mozemy
przeglądając stronę mam wrażenie że one już się pojawiły, możliwe że trzeba będzie na nie poczekać do tego 22, nawet jak zamówimy.. Choć szczerze to nie wiem, z hooksem to nigdy nie wiadomo.

http://www.hooks.se/product.aspx?productid=120128&deptid=5&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC
Łaa, toż to prawie jak te koszulki z Equiline co były bo 350 w Awilhorsie 😀 ma ktoś rozmiarówke tego?
Super, bardzo się cieszę, że zamawiamy później, a nóż jakieś przeceny się trafią 🙂
Ja jestem za 13 lutym 🙂 Nie śpieszy mi się jakoś kosmicznie bardzo, ale jednak zależy mi żeby mieć te rzeczy które zamówię na początku marca 🙂 Ale jeszcze jutro dam znać czy na miliard miliardów procent dołączam się do zamówienia, ale raczej napewno tak 🙂
Ja się na pewno dołączam z ogłowiem i wodzami 🙂
xxagaxx czy doszło do Ciebie moje pw ? 🙂
doszło, doszło, już zapisałam.

Ale resztę proszę o wstrzymanie się z pw, bo ja dostaję ich za dużo, wasza wiadomość gdzieś zniknie, i potem będzie żal, że o kimś zapomniałam.

BARDZO PROSZĘ WPISYWAĆ TEMAT: HOOKS, HOOKS ZAMÓWIENIE< lub cokolwiek związanego z hooksem, bo to mi życie ułatwi 😉
asds   Life goes on...
08 lutego 2012 15:25
Dziewczyny mam pytanie. Na konia noszacego taki porzadny full z szeroką głową brac ogłowie w rozmiarze full czy xfull?
Chyba raczej full. Ja mam konia z małym fullem, i ma wszystko zapięte na ostatnie dziurki, a w nachrapniku dorabiałam milion dziurek.
asds   Life goes on...
08 lutego 2012 15:55
Ja mam problem innego typu

Kon ma wyjątkowo szeroki pysk na około 76-80 cm potrzebuje obwodu nachrapnika ;/
Ooo to masz smoka. Lepiej chyba bierz xfull w takim wypadku. Może ktoś z forumowiczów ma, to by Ci zmierzył.
asds   Life goes on...
08 lutego 2012 16:12
żeby był jeden smok.....a ja mam dwa takie smoki o zgrozo.....Ostatnio kupiłam dla kobyły ogłowie full takie ogromne, a u niej na ostatnie dziurki wzdłuż i wszerz
Czyli aktualne do 13go zamówienia?
ash   Sukces jest koloru blond....
08 lutego 2012 18:16
asds bierz x full
asds   Life goes on...
08 lutego 2012 18:25
Jestem tylko niepocieszona ze oglowia gold medal sa bez wodzy. A tansze oglowia ich praktycznie kazde z wodzami
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się