konie małopolskie

ulcia_jg możliwe, że tak. Ale wszystko zależy od tego jak będzie w tym roku ze sprzedażą koni  😉
pokemon, raczej wątpię, by ktokolwiek miał coś po nim 😉 Ma podobno być pobrane nasienie i w tym roku zacząć krycie, ale zobaczymy. :kwiatek:
Wydaje mi się, że jeszcze nic nie krył, ale proszę mnie poprawić, jeśli jest inaczej!

Zgadza się koń jeszcze nie krył a nasienie "jest właśnie pobierane". Najlepiej zapytać bezpośrednio właścicielki - sympatyczna - odpowie na wszystkie pytania.
Siwe dziecię po Krymie:
[quote author=galopada_ link=topic=98.msg1268412#msg1268412 date=1327088328]
Azbuka a jak ona wzrostowo?  👀 chyba nieduża?
[/quote]

A no nieduża, Elanda ma jakieś 150cm w kłębie  😉 Ale mamy nadzieję że jeszcze troszeczkę pójdzie w górę  🙂 w końcu młody kobył jeszcze ...
iza90, ładne to dziecko.  😉
Inusss jest bardziej zorientowana ode mnie  🙂
iza90, bardzo ładne dziecko po Krymie.
Też kiedyś miałam zamiar kryć Emilkę Krymem, ale los sam zdecydował i wybrał coś zupełnie innego  😉
Można wiedzieć w jakim jest wieku??
No to przedstawiam mojego konia:

Łania - ojciec Banita, matka Łosza, rocznik 2001  😀

Mozii   "Spełnić własną legendę..."
24 stycznia 2012 22:41
No to witam siostrę  😀 Moje Siwe też po Banicie  😉
Od czego Twoja? I ile wzrostu? No i jak z charakterkiem przede wszystkim 😀 Widzę, że startujecie 😉 Jakie konkursy?
mój małopolaczek 🙂 rocznik 2007

(w tle voltowa Libella 😉)
Mozii, Moja ma całe 153  😀 A startujemy w skokach L i P i ujeżdżeniówkach P i N  😀 Jak się dowiedziałam jej matka się ścigała, więc kobyła też czasami by chciała  😁 Tyle, że szkoda, że na parkurach 🤣
Ulcia_jg ja znałam Amora, konik nieduży ale serce do skokow miał i w ogóle sympatyczny charakter, przekazuje maść, choć jego dzieci niewielkie to też skakać lubią, oj lubią 🙂
amnestria, ślicznie wygląda Duszek, chyba mu się trochę masy mięśniowej przybrało?
amnestria, Duszek jak zwykle piękny, uwielbiam jego odmianę na pyszczku  😍
iza90, ile dzieciak ma w kłębie ? Wygląda na sporego 🙂
Ja się pokażę jeszcze raz z Aramisem, tym razem z wczorajszego treningu 🙂

Być., Azbuka, dzięki  :kwiatek:
huzarova, dzieciak ma 165cm, ale zaczyna się fajnie rozbudowywać, bo wcześniej był z niego leszczyk 🙂 Po czym twój konik?
Dublon 2 lata temu:
iza90, teraz wygląda jak paker ! Fajnie się rozbudował i jednak nie jest aż taki wielki jak mi się zdawało .. 😀
Mój jest po Monsunie 🙂
iza90, Twój koń jest wzrostu mojej. I widać kolejne siwe. Przez 2 lata bardzo ładnie się zmienił.
Centuria właśnie tak wydawało mi się po zdjęciach że to może być ping-pong 😉 a wiesz może gdzie on teraz jest?
25 stycznia 2012 22:12
[quote author=łania link=topic=98.msg1273801#msg1273801 date=1327472961]
Mozii, Moja ma całe 153  😀 A startujemy w skokach L i P i ujeżdżeniówkach P i N  😀 Jak się dowiedziałam jej matka się ścigała, więc kobyła też czasami by chciała  😁 Tyle, że szkoda, że na parkurach 🤣
[/quote]

Mojemu teraz się to sporadycznie zdarza, ale na początku też lubił odpalić wrotki na parkurze 🏇 LL tempem 500  😁 U nich to rodzinne jak widać  🤣
Banita raczej nie odpalał na parkurze więc po tatusiu raczej tak nie mają  😉
25 stycznia 2012 22:19
No raczej nie 😉 Słyszałam, że on raczej nie z tych. Posądzałabym o to raczej dziadka  😉 Co folblut, to folblut.
Ruda77, skłamałabym jeśli bym powiedziała, że to mięśnie 😉 On nie pracuje na tyle, żeby było widać jakąś większą różnicę. Zmienia się raczej sam z siebie, trochę rośnie w górę i wszerz 😉 Trochę tłuszczyk się odłożył. IMO wygląda dobrze, ale to nie są mięśnie 🙂 W każdym razie dziękujemy za miłe słowa!

huzarova, łał szalenie mi miło! :kwiatek: Twoje kare też do schrupania 😜

łania, przepiękny zwierz, bardzo w moim typie. I nie widać wcale, że taka malutka 🙂
łania od Łoszy hodowli Hławiczka?
Mozii, Najgorszy jest pierwszy przejazd, bo na drugim jest już okej  😉 Choć najlepiej patrzą się na mnie pingwiny, jak muszę kobyłkę przegalopować  😁
Perlica Tak  😉
galopada_   małoPolskie ;)
05 lutego 2012 13:41
rudy cieszy się zimą  💃

edit. zdjęcia sie nie wyświetlały - dodaje jeszcze raz

galopada_ ło żesz kurczę  😲 się chłopak rozrósł  😍  przepięknie teraz wygląda, mam nadzieję że na ZT mu dobrze pójdzie 😉
Muskat (ur. 2003) - aktualnie 😀

Drugie zdjęcie jeszcze z jesieni, z zawodów w obecnym "miejscu zamieszkania".
Fadyna  😍 ur.1996
A to moja już zupełnie pełnoletnia małopolanka
Hyrlata ur 1993 (Hista Schagya po Blagier- Lubczyk) hod SK Rabe.
no to ja przedstawię moje dziecię 🙂
7-mio letnia klacz Kwestia po Emetyt od Korsyka po Wróżbita 🙂
[quote author=łania link=topic=98.msg1273488#msg1273488 date=1327438115]
No to przedstawiam mojego konia:

Łania - ojciec Banita, matka Łosza, rocznik 2001  😀

[/quote]

wiem że zdjęć się nie cytuje ale porównajcie:
Awa - ojciec Wareg, matka Auforta, rocznik 2007
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się