ja chyba zgrzeszę i kupię cottona apricot lub berry na skarosia, chyba że poczekam do wiosennej kolekcji, ale to niemożliwe 😁 😜
wątek zamknięty
Borkowa. , ja tez czekam na apricota 😉
News z Eskadronu: No news on new colours yet... 🤬 🤬 🤬
wątek zamknięty
Rude w Eskadron Royal limited albo exclusive... w sumie to nie wiem czym się różnią, wyglądają tak samo.
wątek zamknięty
basteros jeszcze nie jestem pewna w 100 %, chyba, że jeszcze coś innego mnie oczaruje. na razie berry vs. apricot 😂
wątek zamknięty
borkowa. bierz oba 😀 ja kupiłam i nie żałuje 🙂
wątek zamknięty
[quote author=laura_2013 link=topic=79630.msg1271458#msg1271458 date=1327332543]
borkowa. bierz oba 😀 ja kupiłam i nie żałuje 🙂
[/quote]
zafunduj 😀iabeł: nie no jeszcze muszę kupić ochraniaczki, popręg i czaprak, ale jak kupię dwa to już się nie uwolnię od tzw. szmatoholizmu 👀
wątek zamknięty
ankers jak mam być szczera, to... tak niespecjalnie to wygląda. Ale ten royal nie podoba mi się ani na sucho, ani na koniu, więc nie dziwota 😉
Zabij mnie, ale Twój rudy widziałby mi się w brązach, beżach, kremach, pomarańczach... jak każdy rudy 😁
wątek zamknięty
mi to się baardzo podoba

😍 już
nigdy nie powinnam wchodzić na szmatoholików 🤬
wątek zamknięty
ankers też uważam że kolor na rudego nie trafiony 🤔 Oj różnią się różnią... Nie tylko lamówką ale i kolor jest trochę inny. Royal kolekcyjny jest dużo głębszy i taki mniej atramentowy 🙂
borkowa nie zastanawiaj się, bierz Berrego 🙂
wątek zamknięty
Demonowa ale chodziło o limited albo exclusive 😉 a nie porównanie do kolekcyjnego 😉
wątek zamknięty
eee ten royal exclusiv to zawsze taki "dziwny" wychodzi na zdjęciach, strasznie światło odbija...
w rzeczywistości jest jeszcze bardziej "stonowany" niż na tym zdjęciu...
wątek zamknięty
Wiem, że bezszał, poglądowo wrzucam. W dodatku mój czaprak jest już trochę sprany 😉.
Lubię raczej nudne i stonowane kolory, też myślę nad jakimś brązem i może czymś w stylu lavendera. A na wiosnę kiedy rudy będzie wiewiórczy kupić cottona green 😍.
wątek zamknięty
No to cinnamon doczekał sie lepszych zdjęć 😍
wątek zamknięty
przesłodki kucyk! super mu w brązach i granatach (deepblue?) 🙂
wątek zamknięty
Uwielbiam te kolory na kucyku 🙂. Jeszcze z granatów mamy navy z martim.
A co do zdjęcia, to na sporego przykurcza tu wygląda, a najniższym kucykiem to on nie jest 😁
wątek zamknięty
Borkowa., ja jestem za Aubergine, ale to zależy czy chce bardziej spokojny czy oczowalący kolorek 😉 Wydaje mi się, że do twojej Skarusi wszystko będzie fajnie wyglądać 🙂 Ja jeszcze czekam na fotki tego Apricot, ale wydaje mi się, że też fajnie w takim łososiowym by wyglądała 😍
Agathkaa, wydaje mi się, że od takich postów to jest wątek OGŁOSZENIA...
wątek zamknięty
basteros ja jestem mało zaawansowanym szmatoholikiem i mam tylko cottona toffe, ale nie chcę Skarej w jaskrawych, krzykliwych kolorach, więc na 99 % wezmę apricot ew. aubergine z owijkami violet 😍 nie wolno 🤦
wątek zamknięty
nie chcę Skarej w jaskrawych, krzykliwych kolorach, więc na 99 % wezmę apricot
Ale Apricot przez swoją lamówkę właśnie jest "jaskrawy, krzykliwy" 😉 Przynajmniej w cottonie, bo w brillancie już fajnie połączyli kolory.
wątek zamknięty
To mi się wydaję, że bierz ten Aubergine z owijkami violet 💘 Jak nie chcesz jej w jaskrawych to wydaje mi się że ten łosoś Apricot może troszkę za bardzo się odrózniać na twojej Skarusi 😉
Ja też dopiero zaczynam ze szmatkami 😡, dopiero zaczynam wszystko zamawiać bo mój Graf dopiero został zajeżdżony i pomału zaczyna już treningi 😀 Ale tak się wkręciłam, że nic innego nie robię tylko szukam i porównuje 🤔wirek: W tydzień czasu wydałam tyle, że mogłabym przeżyć za to pół roku 🤬 🤬 🤬
wątek zamknięty
co jest fajnego z limonki tak ogólnie- rzućcie hasła. Tylko coś łatwo dostępnego. Bo jak nienawidzę zieleni to chyba na wiosnę coś sobie sprawię.
wątek zamknięty
Niciak Lemon. I chyba jest aktualnie w ogłoszeniach.
wątek zamknięty
Eskadron Wiosna/lato 2010 - Bloom limegreen 😍 😍 😍
wątek zamknięty
Fakt, też fajny, nawet miałam - nieźle wygląda na gniadych: 😉
wątek zamknięty
Właśnie coś dokładnie takiego jak w tym kolorze na powyższym zdjęciu. On taki jest dokładnie? Co mozna jeszcze do niego przyrównać?
wątek zamknięty
Tak, na zdjęciu jest dobrze oddany kolor w pochmurny dzień 😉 Natomiast w słońcu robi się bardziej oczojebny. Niestety nie miałam innych czapraków w tym kolorze więc niezbyt mogę porównać.
wątek zamknięty