końskie gry na PC
Ja mam wszystkie części " Stajni Marzeń" bo tak nazywa się ta gra i bardzo polecam.
dzięki wielkie🙂 nie ma róznicy od której sie zacznie?
Nie, we wszystkich są podobne zadania. Zmienia się właściwie tylko pora roku w grze i część wyspy, na której robimy zadania.
Mam problem z Simsami 3 Zwierzaki. Po załadowaniu gry pokazuje się miasto, ale wyskakuje błąd: "nie moglismy zweryfikować czy twoja kopia gry the sims 3 jest ważną grą, skontaktuj się z biurem obsługi" Oczywiście mam pirata, ale da się coś z tym zrobić? Jakoś to ominąć? Zwykłe Simsy bez dodatku hulają bez problemu
Crack ze zwierzaków wklejasz do Sims 3, a nie do Sims 3 Zwierzaki. Mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi 🙂
Ma ktoś jakiś dobry link do the sims 3 bazowej? 🙂
brat mi zrobił i hula 😀 całkiem przyjemna gierka 😀
ściągnęłam sobie właśnie grę Bella Sara ale mam jakiś nie działający crack, czy ktoś ma dobry i mógłby i go wrzucić na chomikuj? Byłabym wdzięczna :kwiatek:
słuchajcie spece, też mam Sims3Pets i ciągle mi się zawiesza. przeczytałam chyba wszystkie istniejące fora, poczyniłam kroki, wymagania komp spełnia że hoho. macie jakiś pomysł, bo to denerwujące, już zaczynam się wkręcać a tu .....**** 🙂
fixxxer12, Przy instalacji nie wyskakiwał ci żaden błąd?
Bardzo możliwe, że może być uszkodzony jakiś element instalacyjny gry. Nie pokazuje się to to podczas instalacji, ale może wywalać grę bez uprzedzenia po uruchomieniu.
słuchajcie spece, też mam Sims3Pets i ciągle mi się zawiesza. przeczytałam chyba wszystkie istniejące fora, poczyniłam kroki, wymagania komp spełnia że hoho. macie jakiś pomysł, bo to denerwujące, już zaczynam się wkręcać a tu .....**** 🙂
Jeśli masz w trakcie grania odpalonych sporo programów itd. to to też może powodować zawieszanie się gry.
Sprawdź wyłączając np. gg, przeglądarki, czy inne programy ;]
fixxxer12, sprawdź grafikę. Miałam dokładnie tak samo i okazało się, że mój komputer nie daje rady 😉 A wcale taki stary nie jest 🙂
ja sprzedałam moje simsy. Nie chciało mi się bawić w te kraki itd., a w końcu już nawet przestało mnie ciągnąć do grania. Chyba stara jestem 🤣
nie no takie podstawowe rzeczy to ja wiem (brat i ojciec informatyk nie dali by mi żyć 😉 ), i właśnie dlatego mnie to dziwi, żadnych błędów, nic, nawet internet odłączam. czytałam też opinie, że nawet oryginalne simsy EA też mają takie freezy, więc się pocieszam, że mój pirat też może 😉
Odgrzewam 😎
Re-voltowicze ma ktoś może grę Horse Racing Manager 2? Bo jedynkę mam ale poszukuję dwójki a u nas nie wyszła niestety. Może ma ktoś wersje angielską? Ściągać nie będe bo tylko ruską wesje znalazłam a dla mnie ruska wersja to jak po chińsku 😁
Aa i takie pytanie co do Riding Star 3 - czy wam też ciężko sterować myszką tym koniem? O matko w ogóle mi nie idzie :/
Kasija na początku też miałam z tym problemy ale to kwestia wprawy. Jak trochę pograsz to będzie ci łatwiej. Gorzej gra się na laptopie bez myszki to wtedy jest ciężko, szczególnie przy ujeżdżeniu.
Ja mam problem z the sims 3 zwierzaki 🙁. Kiedy próbuję ją zainstalować, wyskakuje mi aktualizacja gry, klikam żeby się zaktualizowała a ona po 0,5h wyświetla, że się nie powiodła🙁... O co w tym chodzi?
ChingisChan, A oryginalna gra?
Może mało miejsca na dysku? Jeśli nie to spróbuj reinstal zrobić.
A właśnie, miałam się pochwalić ale akurat volty nie było a później zapomniałam 😁 Mam Sims 3 Zwierzaki, chodzą i mogę grać 😅 😅 😅
Wiem, że to nie na PC, ale czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi powiedzieć co się dzieje z grą riding club championships? nie mogę sie zalogować, cały czas mi pokazuje, że nie może połączyć z serwerem i mam sprawdzić, czy internet działa dobrze(a działa dobrze) 🙁
basia16816 Riding Club Championschip na razie jest niedostępna bo będzie wydana nowa wersja tej gry.
Została przeniesiona na Facebooka i tam jak najbardziej się rozwija, natomiast twórcy informowali, że nie powrócą do poprzedniej formuły. Coś się zmieniło w tej sprawie?
Asiaa a będzie ona dostępna tylko na facebooku? Nie czuję potrzeby zakładania facebooka, a gra jest bardzo fajna na nudne, deszczowe dni 😁
Tak informowano na początku, później przestałam śledzić tego typu doniesienia.
basia16816 nie opłaca ci się zakładać na fejsie no chyba że bardzo chcesz pograć. Gra jest teraz badziewna.
czy ktoś gra w My Horse na Androida?
Ja grałam aż mi się telefon zepsuł :P
Ooo riding club! Na fejsie jest badziewna kiedyś była do zainstalowania i było mnóstwo opcji, mierzyłaś się z innymi graczami i w ogóle. Ale w końcu wpadli na genialny pomysł żeby zrobić wersję deluxe oczywiście płatną a wersja podstawowa była na 2 godz. I w związku z tym że nikt nie zamierzał płacić woleli przenieść grę na fejsa. No i teraz wszyscy ich błagają żeby powrócili do starej wersji gry ale oni nie zamierzają bo fejs im dobrze płaci.
A ta gra w porównaniu do kiedyś jest okropna. Mogli się bardziej postarać :/
Zgadzam się z tym co mówi Kamilaa . Grałam w kiedy jeszcze trzeba było zainstalować i gra była na prawdę przyjemna. Wersja na faceboka jest kiepska a i grafika jest gorsza. W ogóle bardzo uboga jest ta nowa wersja od tego co było przedtem.