Wlasnie, mysle, ze mozna by stworzyc jeszcze zakladke Euro Stara. To w koncu trzecia z takich "Lans" firm. Duzo mniej popularna, bo trudniej dostepna, ale niewatpliwie pasuje.
No i taki postulat. Zeby dodawac takie wyselekcjonowane zdjecia coby dany zestaw na prawde dobrze bylo widac.
efka jest szansa wyprowadzic Twojego konia na dwór za dnia i zrobic zdjecie normalnym aparatem a nie komórką? byłoby cudownie 😉
heheh to było zdjęcie robione aparatem, ale na hali tak wyszło beznadziejnie 🙁 spróbuję gdzieś na dworze zatem się pojawić ze zwierzęciem 🙂 tylko fotografa muszę zdybać hmmm :/ zresztą mam jeszcze larix do sfotografowania 😉
Też jestem za dodaniem euro-stara, w końcu to też jedna z przodowych marek... Generalnie fajny pomysł...🙂 jak dojadę do stajni z aparatem zasilę galerię moich eskadronów na skarogniadym😉
Możemy ewentualnie dodac e-s jak chcemy 🙂 Tylko jedna sprawa... wszystko to umieszczę na stronie po świętach bo teraz mi tak powoli internet działą, że kilka minut zajmuje mi wejście nawet do tego tematu 🙄 ale do końca roku wszystko co tu jest i o mam na poczcie będzie wrzucone, i promise 🙂