Coś wisi w powietrzu, u mnie też jest beznadziejnie. Pomijając już brak wieczornych seansów z Megavideo przez to cholerne SOPA i PIPA. :/ Że też ludzie takie rzeczy wymyślają... edit. pomyłka. 😡
Dziś trener powiedział że kupno Ziutka to absolutnie zły pomysł i tak oto po ponad roku pracy z koniem znów zaczynam od początku 🙄 Dostałam klaczkę dość dużą jak na swój wiek i w dodatku rudą 😵 jej jedyny plus to że fajnie się rusza i jest po tej samej matce co Tekla 😍
idaczerwcowa za Ziutka były wpłacone pieniądze ale na papierze nie było nic spisane a kobyłka tego samego właściciela więc nie było problemu z tym żeby za wałacha poszła klaczka i tak trzeba sprzedać i tak więc zmiany są tylko w mojej głowie i na tabliczce bo konie stoją u właściciela w pensjonacie . Chociaż pewnie i tak dopóki Ziutka nie sprzedadzą to jemu będę poświęcała czas i uwage
rumka już rozumiem 😉 szkoda trochę, że Ci tak zmieniają konie jak już się zdąrzysz przyzwyczaić 🤔 trzymam kciuki, żeby klaczka okazała się wdzięczna w pracy i w obejsciu :kwiatek: hermes jestem za!! 😅 masz PW
jak wam lecą ferie ? mi, no niezbyt... 🙄 tydzień przed feriami byłam chora, pierwszy tydzień w domu + jeden dzień na shopping, a w drugim tygodniu postaram się do konia pójść, ale jest takie błoto, że nie ma co nawet lonżować 😵 takie ferie, zazdroszczę tym co gdzieś wyjeżdżają czy coś, ale mam pocieszenie dostanę psa 💃
idaczerwcowa zdjęcie za stronki schroniska na razie czekam, bo państwo ze schroniska gdzieś wyjechali i jutro będą dzwonić, ale w przyszłym tygodniu na bank będzie 💘 edit. pobędę w waszym wątku, ponieważ zostałam zbanowana ( :ke🙂 na howrse 😂
jett,mils, tak więc to Pamir (koń forumowej Nirv) znam go od baardzo długiego czasu, aczkolwiek dawno go nie widziałam. Jeździłam na nim, ogarną się i baardzo poprawił 😍 kiedyś koń z adhd, teraz koń złoto po prostu 😍 generalnie oficjalnie NN, aczkolwiek jest to prawdopodobnie małopolak z 1/4 araba, 160 w kłębie, około 12 letni chłopaczek. Cudo nie koń 🙂
hermes chyba Wam się wproszę kiedys na trening zobaczyć to cudo, a żeby nie było że darmozjad to zdjęcia porobię :kwiatek: od razu do szmatoholików będą 😉