Re-voltowe zbiórki na wykup potrzebujących koni

duunia   zawiści nożyczki i dosrywam z doskoku :)
20 stycznia 2012 12:18
w tej sytuacji uważam ze skoro jest większość w głosowaniu, to sprawa jest prosta: oddać niko do p Pajora, skoro ludzie nie głosują, to jest im to obojętne

edit: i mój głos liczy się podwójnie bo zaczęłam setną stronę wątku  😎
I na stronie numer 100 skończmy.  :kwiatek:
Tak od czeggry1
9 x TAK
1 x NIE
2 x NIE WIEM

Za 20 minut dzwonię.

Edit: Koń NICO znalazł właścicieli. Trwa organizacja transportu. W niedługim czasie możemy się spodziewać jego zdjęć na stronie stajni.
Kika   introwertyczny burak i aspołeczna psychopatka
20 stycznia 2012 13:03
idę się napić 🙇
ms_konik   Две вечности сошлись в один короткий день...
20 stycznia 2012 13:08
Trzymam kciuki za powodzenie akcji przewozowej!
Mocno trzymam!
ms_konik, dadzą radę. Nowi właściciele wiedzą jak mają się przygotować. Zabiorą zarówno środki zmiękczające 😉 jak i odpowiednią siłę roboczą.
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
20 stycznia 2012 13:17
Nadal jestem za wykupem konia przez Paterę. Czyli: róbta co chceta = NIE WIEM.

Edit: Z dwojga złego lepsza taka stajnia to niż nic.
Wiecie co, mimo, ze ta akcja miala swoje wzloty i upadki, to chyba wszyscy sie zgodzicie, ze dla chocby tego jednego konia warto bylo 🙂

moze by zamknac ten temat na 100 stronie, a dalsze dyskusje przeniesc do drugiego watku? 🙂
Gratuluję pomyślnego rozwiązania sprawy, i proszę was - sprawdzajcie kolejnym razem o ile taki będzie czy wszystko jest w porządku. Uczmy się na błędach jak mawia pewne przysłowie.
AMEN.

[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] nabijanie postow
tak naprawdę to są 3 uratowane konie z tego wąku 🙂

Niko, który wyjeżdża dzisiaj
Babcia, która jest już u mnie
i Waćpanna, na którą właśnie zrobiłam przelew i która wieczorem będzie w nowym domu

było ostro, ale efekt nie jest zły! 😅
Met, nie wiem czy Niko wyjedzie dziś czy jutro. Gdybym wczoraj przekazała info dziś już by był w nowym domu. Zadzwoniłam o 14 dopiero, nie wiem czy tak w kilka minut ogarną wszystko. Nie mniej jednak akcja zakończona. Nowi właściciele odbiorą sobie dokumenty konia i uzgodnią z właścicielami stajni kiedy mogą zabrać Niko.
noen   A story of a fighter of our human race
20 stycznia 2012 14:03
Teraz tylko dla poszkodowanej Kopyciak za reszte pieniedzy, jakas pocieche znajdzcie! 🙂
Kopyciak może się zdecyduje na mojego hucka 👀
będzie czwarty happy end 👀
świetnie 😀
koń ma dom - dobry i logiczny -blisko, bez transportu kosztownego, bo jeśli wyszło jak wyszło, że do formułowiczki za symboliczną kwotę się nie da - nie ma to sensu.
super 🙂 można się rozglądać za kolejnym koniem. wiedza i doświadczenia już są , kasa też 🙂
właśnie rozmawiałam z Kopyciak - za tydzień jej pusty boks zostanie zamieszkany 😜
duunia   zawiści nożyczki i dosrywam z doskoku :)
20 stycznia 2012 14:50
💃 💃 💃 💃

💃 💃 💃 💃 💃

😅 😅 😅 😅 😅

aż chce sie śpiewac  😉 chyba też się dzisiaj upiję  :allcoholic:
Dunia - takiego pana powinno wstawiać się po 22  😜

EDIT:

Tak mi się jeszcze przypomniało, powinniście tą berę ozłocić, kobieta zrobiła kawał zaj.. roboty. Kochana jak się wprowadzę na swoje włości to zapraszam do siebie na winko ale Ty o tym wiesz  😁
Dopiero teraz dotarłam na forum -jestem na Tak dla każdej mądrej decyzji i szczęśliwego zakończenia sprawy 😅
Aleks   Never underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf
20 stycznia 2012 16:31
Gratuluję dziewczyny 😀 😀 😀
To ja malinówkę otwieram.
cieciorka   kocioł bałkański
20 stycznia 2012 16:54
horse_art, a która babcia jest u ciebie? ta chudzina, którą wstawiła szafirowa, czy od starszej kobiety, wstawiona przez paterę?
pytam z ciekawości, obydwie robiły miłe i potrzebujące wrażenie.
kurcze, dobrze że udało się wam jakoś zamknąć sprawę, bo obserwowałam wątek wprawdzie milcząc, ale z niemałym wytrzeszczem.

próbowałam przeczytać całość, ale ilość 90 stron mnie pokonała- czy ktoś mógłby w skrócie opisać losy akcji i koni, bo przyznam, że się gubię, jak pewnie większosć, zwłaszcza, co z Waćpanną, która raz jest, raz jej nie ma?
,
To ja malinówkę otwieram.

zdrowie!
no i fajnie że się dobrze kończy to crime story 🙂
heh, a mojego pierwszego TAK nikt nie policzył :P
Met- a co to za hucek?
bera- daj znać, jak młody dojedzie
cieciorka, Babcia jest u mnie. ta od starszej kobiety. ta z allegro została sprzedana, zanim forum się nią zainteresowało. a Waćpanna była zawsze. gdzie Ci zniknęła?

Marysia - nasz Wiarus musi zmienić dom adopcyjny 🙂
cieciorka   kocioł bałkański
20 stycznia 2012 17:38
o super 🙂
haha, Waćpanna mi zniknęła w którymś momencie, ale może muszę po prostu przebrnąć przez wątek jeszcze raz

Tomek_J, wszak to telenowela, nie trudno się zgubić.
Babcię kupiła Faza

Waćpannę Pani Maria z szkapowym wsparciem

Wiarus był w adopcji, ale szukał nowego domu - pojedzie do Kopyciak

Niko wykupiony z funduszu trafi do przyjaznej stajni

🏇
Telenowela  lepsza od "Izaury" i od "Seksu w wielkim mieście" nawet 😂
To kiedy źrebaczek podróżuje?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się