a ja kiedyś miała adresy do dobrych, sprawdzonych torrentów, między innymi do Horsez (nie jestem pewna, która to część?), Riding Star 3, Equestrian Challenge i Let's Ride: Silver Buckle Stable. zaraz się zaloguję na pocztę i poszukam.
co do Horsez - gra całkiem ciekawa, ale musiałam czasami korzystać z solucji, żeby zaliczyć jakieś tam zadania. dużo w niej kombinowania, ale jest dosyć przyjemna, fajnie przemyślana. zawsze mnie tylko wkurzało to, jak graficznie jest zrobiony jeździec na koniu w siodle ujeżdżeniowym. porażka. 🤣
riding star 3 - gra porządna graficznie, szybko przestałam jednak grać, bo a) komputer nie podołał temu wyzwaniu, b) sterowanie koniem polegało na ruszaniu myszką, co doprowadzało mnie do szału.
equestrian challenge - w nią grałam najdłużej, takie typowe wkkw. robi się konia, "zalicza" treningi, są trzy poziomy trudności, na każdym cztery różne zawody. grafika taka sobie, nie najgorsza. na dłuższą metę tylko nudne się robi.
let's ride: silver buckle stable - ot, taka westowa gierka, ale całkiem przyjemna 😀
PS.
http://www.freewebs.com/katiib/ - na tej stronie jest wymieniona masa gier razem ze zdjęciami i, o ile dobrze pamiętam, filmikami.