końskie gry na PC

poddaję się, jestem za tępa  😡 gdzie wpisać w ośle ten "link", żeby pobierać plik?
fin, wejdz w ustawienia w swoim emule, zakładka 'pliki' > zaznacz 'szukaj linków ed2k w schowku'. potem zaznacz link > prawy przycisk myszy i 'kopiuj'. zobaczysz okno i 'ok'
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
21 grudnia 2008 19:59
Na dzisiejszy dzień udostępnić mogę:
Horse Racing Manager
Let's Ride: Silver Buckle Stable
Pippa Funnel 4 [Horsez 2]
Riding Star
Riding Star 3
Saddle Up: Time To Ride
Reszta plytek jeszcze nie odnaleziona 😉

Albo płytka dvd i kilka gier na niej
Albo jakiś serwer. A wszystko jest popakowane w archiwum rar wiec całość jest w jednym pliku. Wystarczyłoby po prostu rozpakować plik rar i zainstalować gre
kpik   kpik bo kpi?
21 grudnia 2008 20:17
widzę ze zebrało się tu kilka osób które znają się na rzeczy
co mam dalej zrobić jeśli po instalacji gry wyświetla mi się komunikat o niepowodzeniu weryfikacji płyty?
21 grudnia 2008 20:18
Nic na to nie poradzisz, bo nie masz oryginalnej płytki 😉
Po prostu nie będzie ci chodziła gra bez oryginału... Wkurzające trochę...
Kpiku - spróbuj ściagnac SecuRom
i uruchoimic przed uruchomieniem gry.
Na dzisiejszy dzień udostępnić mogę:
Horse Racing Manager
Let's Ride: Silver Buckle Stable
Pippa Funnel 4 [Horsez 2]
Riding Star
Riding Star 3
Saddle Up: Time To Ride
Reszta plytek jeszcze nie odnaleziona 😉

Albo płytka dvd i kilka gier na niej
Albo jakiś serwer. A wszystko jest popakowane w archiwum rar wiec całość jest w jednym pliku. Wystarczyłoby po prostu rozpakować plik rar i zainstalować gre

A dałoby się na jakiś serwer wrzucić, szybciej wygodniej, i może nie jestem aż tak tępa żeby tego nie zainstalować?
Czy pomógłby mi ktoś znaleźć The Sims 2 do ściągnięcia? bardzo ładnie proszę
kpik   kpik bo kpi?
21 grudnia 2008 21:39
Nic na to nie poradzisz, bo nie masz oryginalnej płytki 😉
Po prostu nie będzie ci chodziła gra bez oryginału... Wkurzające trochę...

e nie strasz, czyli ze brakuje jakiegoś cracka? inaczej skpiowac oryginalną płyte?

Marzena: dzięki, już szukam, mam nadzieje ze to rozwiąże problem
21 grudnia 2008 22:14
Właśnie od paru dni szukam serwerów. I jakoś nie idzie mi. Na rapidshare jakoś nie może mi nawet Riding Star nie chce się wgrać. A próbowałam już przez IE, przez opere i przez mozille. I nie chce mi się wgrać a tego jest jakoś 144 mb...

Zna ktos takowy?

Niestety nie straszę =/. Tak jest. ja wgrywałam kiedyś z crackiem i dodatkowo wirtualny dysk zainstalowałam to i tak nie poszła [bodajże equestrian challenge]
A oryginału nie da się niestety skopiować tak żeby działało... Niestety, ale jak zwykle chodzi o prawa autorskie i zabezpieczenie przed piractwem...
kpik   kpik bo kpi?
21 grudnia 2008 22:35
to jak teraz przygotowałas pliki żeby je na ten serwer wsadzić? bo chyba są one z myślą zeby ktoś je potem rozpakował i zainstalował?
21 grudnia 2008 22:43
Bo to są gry, które nie wymagają weryfikacji płyty. A ta twoja pewno wymagała. Ja ściągam takie, które powinny ruszyć na każdym kompie 😉
Niektore wlasnie nie sa dostepne bez np tej weryfikacji czy klucza.

A te ja po prostu z obrazu płyty wzięłam władowałam na dysk i spakowałam do archiwum. A z nich otworzyłam torrenty, ale nie chcą się władować  🤔
kpik   kpik bo kpi?
21 grudnia 2008 23:03
a wsród nich jest riding star 3 - i właśnie o tą gre się rozchodzi
weryfikacji mi nie przechodzi - to znaczy ze jest jakoś niepoprawnie skopiowana czy ze ja nie mam czegos na kompie?
busch   Mad god's blessing.
22 grudnia 2008 02:37
klaus- proszę:
[url=http://warezisko.net/viewtopic.php?t=624&highlight=the+sims]http://warezisko.net/viewtopic.php?t=624&highlight=the+sims[/url]
Rejestracja jest bezpłatna i szybka  😉
Busch dziękuję za miłe chęci dla tępaka, teraz będę się męczyć jak to zrobić 🙂
a ja kiedyś miała adresy do dobrych, sprawdzonych torrentów, między innymi do Horsez (nie jestem pewna, która to część?), Riding Star 3, Equestrian Challenge i Let's Ride: Silver Buckle Stable. zaraz się zaloguję na pocztę i poszukam.

co do Horsez - gra całkiem ciekawa, ale musiałam czasami korzystać z solucji, żeby zaliczyć jakieś tam zadania. dużo w niej kombinowania, ale jest dosyć przyjemna, fajnie przemyślana. zawsze mnie tylko wkurzało to, jak graficznie jest zrobiony jeździec na koniu w siodle ujeżdżeniowym. porażka. 🤣

riding star 3 - gra porządna graficznie, szybko przestałam jednak grać, bo a) komputer nie podołał temu wyzwaniu, b) sterowanie koniem polegało na ruszaniu myszką, co doprowadzało mnie do szału.

equestrian challenge - w nią grałam najdłużej, takie typowe wkkw. robi się konia, "zalicza" treningi, są trzy poziomy trudności, na każdym cztery różne zawody. grafika taka sobie, nie najgorsza. na dłuższą metę tylko nudne się robi.

let's ride: silver buckle stable - ot, taka westowa gierka, ale całkiem przyjemna 😀

PS.
http://www.freewebs.com/katiib/ - na tej stronie jest wymieniona masa gier razem ze zdjęciami i, o ile dobrze pamiętam, filmikami.
kpik   kpik bo kpi?
23 grudnia 2008 13:38
przypomnę się - jeśli płyta mi nie przechodzi weryfikacji znaczy ze źle skopiowana, czy ze ja nie mam czegoś na kompie? (poza oryginałem)
czy po zainstalowaniu gry z oryginalnej płyty da się grac potem używając kopii?
Kpiku - sciagnij z tego linka co podawałam na rapidshare
tam masz crack, ktory dziala.
wgrywasz do katalogu z gra, uruchamiasz bez problemu.
mnie sie pozniej wysypuje, ale to normalne, bo na moim kompie gry nie chodzą generalnie 😀
kpik   kpik bo kpi?
23 grudnia 2008 21:29
tyle ze ja nie mogę korzystać z rapidshare...
nie działa i tyle, ciągle jest info ze już coś ściągam chociaż nigdy tego nie używałam ;]

czyli problemem jest brak dobrego cracka? muszę go tylko znaleźć?
23 grudnia 2008 23:24
http://thepiratebay.org/user/Voltogame/

Się udało  😅
Jutro i po świętach w miarę możliwości pozostałe torrenty wrzucę 🙂
a na czym polega racing horse tycoon ? bo ostatni człon brzmi smakowo   😜
24 grudnia 2008 12:34
Tak jak pozostałe części gier z członem 'Tycoon'. Prowadzenie swojej firmy, budowa stajni itp. Cos bardziej jak rpg niż zręcznościowa

Im więcej was ściągnie te gry co udostępniłam tym łatwiej się ściągnie 🙂
A Championship Horse Trainer ? Google wypluło tylko po angielsku, a ja jednak wolałabym po polskiemu.
Notarialna, jesteś cudowna! właśnie się zabieram za ściąganie. 😜
24 grudnia 2008 22:43
A Championship Horse Trainer ? Google wypluło tylko po angielsku, a ja jednak wolałabym po polskiemu.

Szczerze powiedziawszy nic fascynującego. Odniosłam wrazenie ze samo zainstalowanie tej gierki jest skomplikowane. Cos w stylu wkkw z wydajniejsza grafika. nawet w to się nie zagłębiałam... Również ja udostępniłam.

kucyk A nie ma za co🙂. nie zawstydzaj mnie  😡 😉
Ale im więcej nas ściągnie to tym więcej seed'ów i peer'ów sie pojawi [SE i LE]
to biorę się za co innego 😉

jakim programem ściągacie torrenty? Bo ja ściągnęłam (micro)Torrent, ale nie potrafię go odpowiednio skonfigurować 🙁

GDZIE SIĘ PODZIAŁY GRY????  😲 😲 😲
kpik   kpik bo kpi?
25 grudnia 2008 09:55
Notarialna - eem po otwarciu linka mam napisane ze nie znalazło żadnego torrenta ...
25 grudnia 2008 10:55
A to mi nowosc. Bo jak sciagalam zeby srawdzic to mi znajdowalo 😲
Kurde. Faktycznie nie ma... 😤
Nie wiem co sie stalo =/
kpik   kpik bo kpi?
25 grudnia 2008 11:06
🤣 w takim razie dalej poszukuję sprawnego cracka...
25 grudnia 2008 11:14
http://wyslijto.pl/plik/7i7fxa2e38 a macie. nie będę się chrzanić i nerwów sobie psuć 😉
Macie na wyslijto.pl spakowane w rar.

A najlepiej będzie jak poszukacie na www.mininova.org tytułów tych gier co sa w rar. Po prostu większy pewnik ze się ściągnie i szybciej.
A jak już mam te Torrenty na kompie to co mam zrobić?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się