Czy Equishop czasami odpisuje na maile?? Zrobiłam zakupy na dużą kwotę, zapłaciłam przelewem i cisza ani me ani be. Nie wiem czy przelew doszedł, kiedy wyślą paczkę, nic kompletnie, napisałam maila też zero odezwu. Myślałam ze to poważny sklep ale jak widać jestem w błedzie. Ciekawe czy i kiedy dotrze paczka...
Czy Equishop czasami odpisuje na maile?? Zrobiłam zakupy na dużą kwotę, zapłaciłam przelewem i cisza ani me ani be. Nie wiem czy przelew doszedł, kiedy wyślą paczkę, nic kompletnie, napisałam maila też zero odezwu. Myślałam ze to poważny sklep ale jak widać jestem w błedzie. Ciekawe czy i kiedy dotrze paczka...
Nie piszą i nie informują o zmianach statusu, ale paczki dochodzą szybko (jesli towar jest dostępny).
Nawet jak się ktoś pyta czy przelew doszedł? Kiedy wyślą itd? To chyba jest nie fair wobec klienta, bynajmniej z mojego punktu widzenia nie jest to jakiś duży wysiłek
Z tego co pamiętam ostatnio mi nie odpisywali. Mi to nei pasuje, bo lubię być informowana na bieżąco, ale poza tym nie mogę narzekać.
+ plus dla
www.gnl.pl aczkolwiek mogliby wysyłać też poczta a nie tylko kurierem, przy drobnych zamówieniach lepiej by sie wychodzilo, bo np. kupujac taką siatkę na siano, to moznaby ja wysłać listem za 5 zł a nie kurierem ktory kosztuje tyle co i siatka.
Ja ostatni raz robie zakupy w Equishopie, kolejny dzień i ani pół maila... nie wiem co się dzieje z pieniędzmi które wysłałam, co z przesyłką, żenada jak dla mnie, nikt nie odpisuje
edit. przed chwilką otrzymałam telefon z equishop. Dziękuje, siła re-volty jest wielka :kwiatek:
Duży plus dla sklepu Atos ;
http://www.atos.sklep.pl/ Kupowałam tam wysłodki -bardzo szybko doszła 1 paczka, na druga trochę czekałam, bo nie było w magazynie. Transport za darmo 😀
Niestety ATOS już nie ma darmowej wysyłki, jedynie do 100km od Szczecina 🙁
A szkoda.
Wieeeelki minus dla dodson&horrel
Wysłałam zamówienie - doszła część bez wysłodków.
Nie poinformowali mnie, że nie mają tylko zwrócili kasę na konto.
Po iluś tam dniach mail, że już mają i czy che zamówić... wchodzę do sklepu, zamawiam a tam nowa, wyższa cena.
Nie dość, że to bezczelne, bo jednak zamawiałam towar w niższej cenie- mogli napisać jak nie mają, to teraz dwa razy płacę za przelew, niby grosze ale zawsze. I ile certolenia, trzeba było po prostu dosłać brakujący towar i już, nie wspomnę o jakimś kontakcie z informacją na czas.
siwaaa, no nie, o planowałam zamawiać za 2 tygodnie 😤
może się upchnę na darmową wysyłkę Pavo...
czy ktoś kupował w tym sklepie? jakieś opinie?
http://konie.sklep.pl/"go horse"
Fantazja - ja tam kilka rzeczy kupowałam i jak najbardziej polecam. Mają duży wybór towaru i - nawet jak czegoś nie mają na stanie - szybko sprowadzą. Kilka razy przed kupnem dzwoniłam dopytać i nigdy nie miałam problemu ani z kontaktem ani z uzyskaniem informacji na temat produktu. Pan zawsze coś doradzi, wyrazi swoją opinię... 🙂 Wysyłka szybka, wszystko pełna profeska. Kupuj śmiało 💃
+ dla HorseStyle
naprawde szybka wysyłka
Wielki + dla:
www.e-equus.plWysyłka ekspresowa - zamówiłam w niedziele, w poniedziałek wysłano, a we wtorek paczka była już w moich rękach. Bardzo miły kontakt, jestem zadowolona 100%.
denerwuje mnie KOŃSKIE ZDROWIE. 5 stycznia zamowiła paszę. i czekam. i czekam. napisałma w poniedziałek, odpisali, że już wysyłają i ze bedzie u mnie we wtorek. czekam 👿
wielki
plus dla:
www.e-horse.pl zawsze miło, sprawnie, szybko 🙂 :kwiatek:
Czy Stefanidis nadal ociąga się z realizacją zamówień? Ktoś z Was zamawiał od nich może ostatnio?
znajoma czeka na opłaconą paletę ściółki....i czeka...
Czardasz, to może poczekać, bo znam takich, którzy czekają sobie od czerwca właśnie na ściółki :/
Miała być zaraz na początku stycznia dostarczona....no to pięknie. Przekażę w takim razie żeby tam zadzwoniła.
Miałyście jakieś problemy ze sklepem dobry-koń? tydzień temu wysłałam zamówienie i przelew, w piątek napisałam maila czy przelew doszedł- do dziś żadnej odpowiedzi.
Wiem, że to sklep jednej z forumowiczek, czytałam same pozytywne opinie, tymbardziej jestem zdziwiona brakiem odzewu... 🤔wirek:
EDIT: wszystko się już wyjaśniło, małe zamieszanie było 😉
zadzwon albo lap wlascicielke na gg-ja sie z Nia bez problemu kontaktuje,wlasnie ustalamy szczegoly zamowienia🙂
ovca ja miałam problemy z kontaktem mailowym i bardzo mnie to zniechęciło do dobrego konia.
od 3 miesięcy czekam na info w sprawie zamówionego czapraka. dobrze, że zapłacić miałam przy odbiorze 🙄
+ dla gnl.pl
Przynzam, że ze względu na moje obawy co do tego sklepu wybrałam paczkę pobraniową - okazało się, że zamówienie dotarło przed czasem 🙂
bardzo duży [b]+ dla[/b] SJ konik.com
Jak zawsze bardzo dobry kontakt, szybko i sprawnie 🙂.
Gdzie w internecie kupię dutkę ?
Ma ktoś kontakt z Jarpolem ?
Dzwoniłam chyba z 4 razy piątek nikt nie obierał, napisałam maila , wiem że może nie mieć czasu na odpisywanie na razie ale zależy mi na czasie i bym chciała wiedzieć czy ktoś sie może ostatnio z tą firmą kontaktował : D