Voltopirowe Zamówienia zbiorowe

Czy bedzie ktoś jakoś niedługo zamawial coś z niemieckiego ebaya? Potrzebuje derki i kantara, chętnie przylacze się do jakiegoś zamówienia. 🙂
Livia   ...z innego świata
24 grudnia 2011 13:03
majeczka, super! Fajnie, że w miarę szybko paczka dotarła. Wszystko jest? Nic nie zapomnieli? 🙂
Moje zamówione rzeczy są bomba! Dzięki Majeczka  :kwiatek:
majeczka   Galopem przez życie!
24 grudnia 2011 21:31
Livia, wszystko, szok normalnie i nic nie pomieszali tym razem i wszyscy zapłacili o czasie
super tak to ja mogę zamówienia robić;-)))
Dada, nie ma sprawy;-)
uwaga promocja -10%  ❗

robie zamowienie w Kraemerpferdesport, rzeczy zamowione do 27grudnia 10 % taniej! (nawet te juz przecenione!!!)  😅

osoby chcace dolaczyc do zamowienia prosze o kontakt 🙂
Katja a moglabys dac link do oferty? :kwiatek:
czy ktoś zamawia z hooks? jest spora przecena 😉
do mnie dotarła dziś paczka majeczki i wszystko tak jak być powinno ale nie ma naklejek 🙁 szkoda! hehe

i jak coś to zbierajcie ludzi, bo ja tam znów kiedyś bym się podłączyła do zamówienia 😀
28 grudnia 2011 16:26
Do mnie również już paczka dotarła, na naklejki nie czekałam, ale czapraki są super 🙂 Dzięki majeczka!  :kwiatek:
Jak cenowo wypadają wam cottony brane na ebayu? Taniej niż u nas w PL?
28 grudnia 2011 17:16
olek, drożej - raz bo Euro wysokie, dwa że wysyłka z DE do PL i w ramach Polski jeszcze. Ale że u nas takich kolorów nie ma, to co zrobić 😉
To dopiero szaleństwo  😁
Podłączam się do pytania agaty* - rzucamy się na obniżki? 😉 Osobiście jestem chętna.
ktoś organizuje zamówienie z hooks? jestem chętna!
Też jestem chętna z Hooks'a!!
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
06 stycznia 2012 20:33
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
07 stycznia 2012 21:35
czy ktos na dniach zamawia cos od reitstiefel-kandel ? chetnie sie podlącze
chetnie tez podlacze sie pod hooksa, bo oglowie ktore mi sie marzy jest w przecenie 50% :kwiatek:
majeczka   Galopem przez życie!
07 stycznia 2012 22:45
Zairka,  właśnie od wczoraj o tym myśle, a ktoś jeszcze byłby chętny?
Ile wychodzi przesyłka z Hooksa?
Chciałabym zamówić rzecz, która po przecenie kosztuje całe 14 Kr i nie wiem czy ma to sens 😉
hooks hooks hooks zamówmy z hooksa😀  🏇
asds   Life goes on...
16 stycznia 2012 17:27
a moze z equestrian clearence? 😀
Mogłabym spróbować podjąć się ebay'a, ale na specjalnych warunkach ze względu na bardzo dużą ilość pracy. Nie jestem w stanie wszystkiego przeskoczyć.
UWAGA:
robię zamówienie z Horse driving center potrzebuję 2-3 osób chętnych na dołączenie się do zamówienia celem podzielenia kosztów wysłki.
Zamówienie chciałabym składać jakoś "już" wink i na 100%
super rzeczy HV POLO i eurostar w promocyjnych cenach
http://stores.ebay.de/horsedrivingcenter
czy ktos na dniach zamawia cos od reitstiefel-kandel ? chetnie sie podlącze
chetnie tez podlacze sie pod hooksa, bo oglowie ktore mi sie marzy jest w przecenie 50% :kwiatek:

ja właśnie do końca tygodnia jeszcze będę próbowała coś "upolować" u reitstiefel-kandel,
jak byłby ktoś chętny, to zapraszam na PW,
hej na zamówienia z horse driving center czekam najchętniej do dziś wieczór, najpozniej do jutra 🙂 koszty wysyłki oczywiscie do podziału, po info zapraszam na pw

http://stores.ebay.de/horsedrivingcenter
zulu   późne rokokoko
18 stycznia 2012 19:21
a jest ktoś chętny do zamówienia z ebaya od reitsportklawunde? jakby co to na pw.
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
24 stycznia 2012 16:51
Chcę zamówić terminarze jeździeckie czy ktoś z Was byłby zainteresowany ? 🙂

Koszt to 23.99 zł lub tańszy 19.00 zł (+ wysyłka do podziały na ilość człowieków 😉)

droższy:

tańszy:

Osoby tylko z Warszawy (które odebrały by terminarze osobiście ew. z po za Warszawy, ale muszą doliczyć sobie koszt wysyłki Pocztą Polską)
ktoś chętny na zamówienie z http://www.premierequine.co.uk ??
Wszystkich chętnych na zamówienie z hooksa, zapraszam do wątku hooksowego.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się