kącik skoków

to daj, bo mi sie nie chce tego belkotu czytac 😁
Moon   #kulistyzajebisty
17 stycznia 2012 18:13
Ktoś, no baa  😎

Ktoś zapodaj filmiki, ja lecę po popcorn do Lidla (Tam najlepsiejszy mają!  🤣 )
No nie mogę ! Obudziłaś we mnie diabła !

Jestem, aż tak interesująca, że doszukujesz się błędów w moich prywatnych stronach  👿
Pomijając fakt, że to nie wątek do roztrzepywania mojego prywatnego życia  ❗
Tekst o "kundlu" to do ... IRONIA ! Tekst o "odrzuceniu pracy", zlituj się.
O odrzuceniu propozycji bycia klubowiczem  ❗ To raz, a dwa, nie żadnej pracy ! Wręcz przeciwnie, płacenia olbrzymiej kasy za trzymanie konia w takim "klubie", dojazdu ( czy też przeprowadzki ) do miejscowości oddalonej o ponad 150 km i harowanie przy innych koniach, coby się dać w łaski ! Na co właściwie mnie nie było stać i odrzuciłam  to "przedsięwzięcie".
Kto mnie zna, rozumie moje wypowiedzi, a kto próbuje się doszukać skandali, doszuka się nawet tam GDZIE ICH NIE MA !

Skoro zawędrowałaś tak daleko to sprostuj swoje dziwne domysły na prywatnej wiadomości, KOGO TO OBCHODZI ?! Czy ja publikuje czyjeś strony i oczerniam w sposób gorzej niż "brzydki" ? Ni jak mnie nikt nie obchodzi, a widać nade mną trzeba się posępić, przynajmniej oglądalność dobija 500 wejść  🤔wirek:

Dla podsumowania: Będę dalej się wypowiadać, choćby miało Cię to zabić. Nie cierpię takich mściwych osób.
A wątek same sobie śmiecicie..
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
17 stycznia 2012 18:23
kończąc bełkotowy wątek - publikujesz coś na www,jesteś odpowiedzialna za swoje słowa... i błagam cię,nawet nie rozumiesz słowa "mścić"... za co mam się mścić - za głupotę?????
wpisy i tam i tu,mają taką samą wartość merytoryczną. czyli zerową.

ciekawska, Moon, proszę.
na pierwszym jest koleżanka,która zaczyna swoją przygodę ze skokami,na swoim nowym koniu :

a na drugim,koleżanka z poprzedniego filmu,ale z lata🙁edit: to nie jest docelowy filmik,ale czekam na właściwy link 😉 )
Ale, ja nie rozumiem sensu wyciągania moich spraw na łamach forum ?
Mściwa - osoba która nie daruje błędu.

Próbujesz wyjść obronną ręką, a jednak wyciągnęłaś BŁĘDNE wnioski i tym samym oczerniłaś mnie publicznie, a ja wcale nie muszę być odpowiedzialna za słowa, tylko ty odpowiedzialna za ZBĘDNĄ NADINTERPRETACJE !
Dobrze, że taka wypowiedź jak twoja ma ogromną wartość i jest pewnie pożywką dla niejednej osoby  🙄

17 stycznia 2012 18:34
nie,no na pewno jest pożywką ... dla kapitału 🤣
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
17 stycznia 2012 18:38
Ktoska "grube szambo"  🏇
Ktoska, serio to ta sama osoba? fajne postepy.
dobrze, ze jej potem Wrotek zabral wskazowke przed szeregiem, bo wczesniej chyba ani razu nie pasowalo, a bez niej blizej czy dalej a wychodzilo 😀.
a i jakos te Wasze konie jakos nie wyryjaja sie, nie uciekaja z glowa. ja nie wiem, jak Wy to robicie 🙄 😉

Aroid, polecam lekture 😁 http://pl.wikipedia.org/wiki/Malapropizm
Ktoś
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
17 stycznia 2012 18:42
Dlatego ja szybko odpuszczam. Widać, że się nie przetłumaczy. Szkoda klawiatury.
A wy wstrętne trola karmicie! Dajcie mu umrzeć.

Jestem bardzo otwarta na "tłumaczenie", ale tu mi nikt nie tłumaczy tylko krytykuje.
Chyba nie znacie bardziej podatnej osoby na czyjeś uwagi, niż JA !
17 stycznia 2012 18:53
domiwa, "obudź w sobie zimną sukę"

ciekawska, tzn. na filmie z lata jest Iza z Ferią, ta sama,co na wstawianym kilka dni wcześniej filmie z hali namiotowej (ten filmod kupy w lesie 😉 ) - czekam na link,gdzie znów "gówno"gra rolę główną.

co do Kasi... były takie pierwsze treningi,że w leżący drąg nie mogli trafić... rozwijają się i mają chęci,mam nadzieję,że niedługo pochwalimy się kolejnym filmikiem 😉

Aroid, to sprawdź jeszcze w słowniku znaczenie słowa krytyka...mała podpowiedź krytyka=analiza 🤣
Strzyga, ja już nie tłumaczę,ja się doskonale bawię,wiesz leczę kompleksy ...
Jednak sobie daruję, bo rozmowa z 3 latką doprowadza do ciekawszych wniosków  🙄
W końcu mój rocznik to swój ze swoim, nie  😀iabeł:

edit: traurig, słownik nie pokazał błędu, a piszę pod wpływem silnych emocji.
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
17 stycznia 2012 19:06
Ktoś - ale fajny wątek zaśmieca. Niech spada trolować w rewii mody, czy w takich niezwiązanych z jeździectwem wątkach.
Strzyga, w innych tez troluje niestety...  🙄

Pomijając fakt, że to nie wątek do roztrzepywania mojego prywatnego życia  ❗

Skoro zawędrowałaś tak daleko to sprostuj swoje dziwne domysły na prywatnej wiadomości, KOGO TO OBCHODZI ?!

A wątek same sobie śmiecicie..

Padłam  😵 No i będę trolować, bardzo to lubię  😀iabeł:
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
17 stycznia 2012 19:15
Ktos uwielbiam  😁 czekam na kolejny filmik🙂
Mozii   "Spełnić własną legendę..."
17 stycznia 2012 19:22
Jednak sobie daruję, bo rozmowa z 3 latkom doprowadza do ciekawszych wniosków  🙄

Sorki, ale nie mogę  👿 trzylatką !! 🤬

Ktoś, rewelka  🤣
majeczka   Galopem przez życie!
17 stycznia 2012 19:24
a czemu mi się ten fbl nie wyświetla?
"PauliSiianka, kupiłaś konia,bo Cię stać,a folbluta,bo jest tani?"

Ktoś. jaki jest sens tej wypowiedzi .?

Zresztą nieważne. Mając konia 3 dni skoczyłam krzyżaka. Zabijcie mnie.
Myślę , że sprzeczanie się kto jest lepszy i mądrzejszy nie ma sensu tak więc się z wami żegnam.  🙂
majeczka mi też, wpisz sam adres photobloga, tzn. bez tytułu, działa.
17 stycznia 2012 19:29
a czemu mi się ten fbl nie wyświetla?

bo Moon trafiła najwyraźniej w 10tkę i nowa właścicielka Son of Light się "spłoszyła" -konik ładny i ciekawy,wguglaj sobie,wyskoczy kilka zdjęć i wyników pod poprzednim właścicielem... jeżeli dobrze kojarzę,to poprzedni właściciel miał fantastycznego Enymana naszej forumowej crazy....i to koń jakiś czas temu odszedł na wiecznie zielone pastwiska,ale p.Kowalczyk żyje...chyba,że faktycznie nie żyje....
Ale Pani dosiadająca Son of Lighta chyba żyje ? A też jeździec to czemu nie do niej się pokierować ?
17 stycznia 2012 19:45
cóż,przykro mi.

PauliSiianka, ,czyli koń-zabójca jest Twój.... zgłoś się do kogoś doświadczonego... bo 3 dni to trochę mało,by przekreślić konia.to nie jest robot... skąd wiesz,co robił wcześniej? twoje doświadczenie też nie powala na kolana.koń może być "wystany",zestresowany nowym miejscem....
Ktoś , kto powiedział , że przekreśliłam konia. ;o To "koń zabójca" jest napisane żartobliwie. A trenera mam załatwionego. Tylko stwierdziłam , ze przez kilka pierwszych dni chcę się z nim zapoznać a nie od razu zaczynać super treningi.
Życzyć tylko sukcesów, koń rzeczywiście wygląda zjawiskowo :-)
Ktoś , i czy byś mogła wytłumaczyć o co z tym chodzi - "PauliSiianka, kupiłaś konia,bo Cię stać,a folbluta,bo jest tani?" - bo ja nadal nie rozumiem.  🤔
Na moim przykładzie możesz zobaczyć, że na uzasadnienia nie masz co liczyć  😉
no cóż ..
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się