W sobotę świętowaliśmy 13ste urodziny Waganta 🙂 były toasty, "stolat", nawet tort- na który fuknął, ale do zdmuchnięcia świeczek potrzebował mojej pomocy.
mała skonczyla tydzien, pogoda nie sprzyja spacerom po dworzu- sypie i wieje od dwoch dni, wczesniej padal deszcz i tez wialo wychodzimy na korytarz- moze jutro na spacer pojdziemy 💃
kociarnia sto lat !!! 😅 Złota ale mała ma kręcony ogonek 😍 a my po woli wracamy do pracy, w niedzielę byłam w terenie ze znajomymi i było przecudownie - chyba lubię zimę 😎 Rudy w standardowej minie 😂
derby ale włochata ! mój ma tylko owłosioną szyję - tam gdzie nie ma derki 🤣 kociarnia dziękować, ale uwierz mi, że z takim białym nosem są same kłopoty 🙄 chłopak non stop ma czarną mordę - bo ryje nochem w torfie w boksie a latem muszę smarować ryjek kremem z filtrem 50, bo dostaje poparzenia słonecznego ... 😵
pamiętam jak pare lat temu Piotrek wymyślił wmiare fajne imię, nie pamiętam gdzie się nim chwalił, ale jak zadzwonił do pani K, okazało się, że nie może być, bo taki koń już jest później dopiero okazało się, że w tym samym roczniku w Janowie 😉 zbieg okoliczności?
co do imion to nie wiem ale jak ja zgłaszałam tyle ze telefonicznie bo to było pare ładnych lat temu to mi odrzucila twierdzac ze jest..w bazie nie znalazłam ale jest niekompletna wiec wszystko mozliwe 🙄
zduśka, tak jak nie przepadam za arabami, ani za kasztanami, twój straaaasznie mi się podoba, proszę chwal się nim jak najczęściej i nie tylko w tym wątku! 🙂
zduśka, tak jak nie przepadam za arabami, ani za kasztanami, twój straaaasznie mi się podoba, proszę chwal się nim jak najczęściej i nie tylko w tym wątku! 🙂
:kwiatek: dziękuję, przekażę Rudemu. Ja tam po innych wątkach staram się nie łazić - bo jakoś tego nie ogarniam 😁 Zawsze możesz go odwiedzić jak chcesz 😉