Jeździecka Rewia Mody (odzież, obuwie i reszta sprzętu)

Ja mam kurtke Kingslanda "S", rozmiary damskie wypadaja normalnie. Podkreślam damskie poneiwaz tez sa unisex  😉
Wie ktoś może , co to za frak ?

Dramka chyba tak, dzięki  😉
Kolekcaja Pikeur na lato 2012 już przecieka ... niestety na razie moim zdaniem maszkaronki ;(
http://www.calevo.com/cgi-bin/calevo/process/locale/en_US/page/2030270s12.html
asds   Life goes on...
18 stycznia 2012 10:32
Mia ktos z was bluzy z Joulsa?

Kusi mnie jedna bawelniana i zastanawiam się jak z jakością?
Nalle   Klapiasty & Mała Cholera
18 stycznia 2012 10:51
Kolekcaja Pikeur na lato 2012 już przecieka ... niestety na razie moim zdaniem maszkaronki ;(
http://www.calevo.com/cgi-bin/calevo/process/locale/en_US/page/2030270s12.html

W Pegazie jest już trochę ubrań do obejrzenia z tej kolekcji, ale jak dotąd, faktycznie nic nie zachwyca.
Oglądałam ostatnio i powiem szczerze, że koszmarki.... Gdzie się podział stary, dobry na każdą okazję styl Pikeura?
asds   Life goes on...
18 stycznia 2012 10:58
a ja się pochwalez akupem sprzed chwili...Cóż moge powiedzieć...Mój kolor!  😍

Będziesz zadowolona! Fajna jakość na prawdę. Jak oglądam ich rzeczy to zawsze mnie serce boli, że nic mi stylem nie podchodzi do gustu.
asds   Life goes on...
18 stycznia 2012 11:10
Myslałam jeszcze nad szara...ale za blado będzie 🙂. a ten kolor Jewel cudny 🙂. Z rok się z ta bluza kiwałam..no ale cena na allegro spadła z 250zł na 100zł  😎
Nalle no nie, a ja już mam taaaaki brzuch, że do ludzi nie wychodzę a z chęcią bym obmacała to co w pegazie. A są bluzy polarowe szare z tej kolekcji?

Ktos pytał o Jules - polecam! naprawdę dobra jakość.
Nalle   Klapiasty & Mała Cholera
18 stycznia 2012 12:55
Nalle no nie, a ja już mam taaaaki brzuch, że do ludzi nie wychodzę a z chęcią bym obmacała to co w pegazie. A są bluzy polarowe szare z tej kolekcji?

Koncentrowałam się głównie na bryczesach, bo potrzebuję, dlatego nie potrafię powiedzieć. Ale dzisiaj zapewne będę tam w odwiedzinach, więc mogę dla Ciebie sprawdzić.  😉
asds dasz linka do allegro ?  są jeszcze ? Śliczna jest !
asds   Life goes on...
18 stycznia 2012 13:36
asds dasz linka do allegro ?  są jeszcze ? Śliczna jest !

Prosze

link do aukcji sprzedajacego :

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2580562
asds  🤬 nie mozna pokazywac publicznie aukcji tego sprzedawcy bo ta kamizelka szokmola wola do mnie od miesiaca "KUUUP MNIEEEEE!!" a ja nie moge bo zbankrutuje  😵
asds   Life goes on...
18 stycznia 2012 13:40
do mnie nie ma co wołać za mała w biuście ;/
na mnie przyluzna, ale jestem na nia chora... zwlaszcza ze pasuje mi do czapraka ideolo. ale rachunek za ogrzewanie ma pierwszenstwo  😤
asds   Life goes on...
18 stycznia 2012 14:15
sprzedajacy wraca z urlopu po 25.01. wiec czas na rpzelew by był....
Mona pikeur scarlett  🤔

zdjecie za duze  🤬
asds   Life goes on...
18 stycznia 2012 15:06
Jak jest z rozmiarówka u Pikeura? Czy jest zawyzona czy zanizona? znalazłam bluzke co mi sie podoba rozm. 44 - 108cm w biuscie i się zastanawiam czy będzie dobra? Niby na styk...No ale wiecie jak to jest
Najlepiej kierować sie wymiarami  😉 Według mnie ubrania wypadają większe.
asds   Life goes on...
18 stycznia 2012 19:03
Hmmm..... Wyglada na to ze 44 na moje wilekocyce będzie pasować 🙂
a czemu jest tylko szara?  🙁 tez chce te bluze!!! szara w sumie tez mi sie podoba, aczkolwiek malo wyrazista troche... No i lepsza bylaby Mka.. kurcze, narobilas mi "smaka" :P
no właśnie tylko L jest 🙁
Dramka no niby bardzo podobny, ale kołnieżyk nie ma tego aksamitnego, jak w scarlett.

Bardzo mi zależy na jakimś ładnym frak skokowym koniecznie brązowym, ale tak do 300zł..
asds   Life goes on...
18 stycznia 2012 19:30
Dziewczyny od  czasu kiedy wrzuciłam ten link tutaj dosć sporo towaru ubyło z strony tego sprzedajacego. Chyba włąsnie z 2 czy 3 bluzy takie się sprzedały. Były M, L i XL
Dziewczyny - jak wyglądają rozmiarowo bryczesy Fair Play Kaja??
Bo to różnie bywa z tymi rozmiarami. HKM mam jedne 36 i są dobre, natomiast Villa Horsy 40 są takie aby aby... I tak się zastanawiam bo chce sobie zamówić te Fair Playe i nie wiem jaki rozmiar wziąć...
Z góry dzięki 🙂
no właśnie tylko L jest 🙁
Dramka no niby bardzo podobny, ale kołnieżyk nie ma tego aksamitnego, jak w scarlett.

Bardzo mi zależy na jakimś ładnym frak skokowym koniecznie brązowym, ale tak do 300zł..

Bo jest do wyboru kołnierz zwykły lub welurowy 😉
Ja mam 164 cm wzrostu i na mnie pikeur wypada rozmiarówką (38) idealnie. Jestem 38 i wszystkie ciuchy 38 z pikeur są jak znalazł. Bryczesy, bluzy, polówki, fraczki - mogę w ciemno kupować.
http://www.okser.pl/horze-plisowana-marynarka-konkursowa-p-2192.html
Jak się sprawuje ten frak? Jak leży, gniecie się? :kwiatek:
Czuję się trochę jak "trendeterka" 😁 - żart of course ale apre postów wyżej opisywałam kolor moich moch "dream" bryczesów....:
no to o taki mi chodziło kolor, a lej w takim kolorze jak tu lamówki:
http://www.calevo.com/cgi-bin/calevo/2040255s12.html
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się