Ja mam kurtke Kingslanda "S", rozmiary damskie wypadaja normalnie. Podkreślam damskie poneiwaz tez sa unisex 😉
Wie ktoś może , co to za frak ?
Dramka chyba tak, dzięki 😉
Kolekcaja Pikeur na lato 2012 już przecieka ... niestety na razie moim zdaniem maszkaronki ;(
http://www.calevo.com/cgi-bin/calevo/process/locale/en_US/page/2030270s12.html
Mia ktos z was bluzy z Joulsa?
Kusi mnie jedna bawelniana i zastanawiam się jak z jakością?
Kolekcaja Pikeur na lato 2012 już przecieka ... niestety na razie moim zdaniem maszkaronki ;(
http://www.calevo.com/cgi-bin/calevo/process/locale/en_US/page/2030270s12.html
W Pegazie jest już trochę ubrań do obejrzenia z tej kolekcji, ale jak dotąd, faktycznie nic nie zachwyca.
Oglądałam ostatnio i powiem szczerze, że koszmarki.... Gdzie się podział stary, dobry na każdą okazję styl Pikeura?
a ja się pochwalez akupem sprzed chwili...Cóż moge powiedzieć...Mój kolor! 😍
Będziesz zadowolona! Fajna jakość na prawdę. Jak oglądam ich rzeczy to zawsze mnie serce boli, że nic mi stylem nie podchodzi do gustu.
Myslałam jeszcze nad szara...ale za blado będzie 🙂. a ten kolor Jewel cudny 🙂. Z rok się z ta bluza kiwałam..no ale cena na allegro spadła z 250zł na 100zł 😎
Nalle no nie, a ja już mam taaaaki brzuch, że do ludzi nie wychodzę a z chęcią bym obmacała to co w pegazie. A są bluzy polarowe szare z tej kolekcji?
Ktos pytał o Jules - polecam! naprawdę dobra jakość.
Nalle no nie, a ja już mam taaaaki brzuch, że do ludzi nie wychodzę a z chęcią bym obmacała to co w pegazie. A są bluzy polarowe szare z tej kolekcji?
Koncentrowałam się głównie na bryczesach, bo potrzebuję, dlatego nie potrafię powiedzieć. Ale dzisiaj zapewne będę tam w odwiedzinach, więc mogę dla Ciebie sprawdzić. 😉
asds dasz linka do allegro ? są jeszcze ? Śliczna jest !
asds dasz linka do allegro ? są jeszcze ? Śliczna jest !
Prosze
link do aukcji sprzedajacego :
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2580562
asds 🤬 nie mozna pokazywac publicznie aukcji tego sprzedawcy bo ta kamizelka szokmola wola do mnie od miesiaca "KUUUP MNIEEEEE!!" a ja nie moge bo zbankrutuje 😵
do mnie nie ma co wołać za mała w biuście ;/
na mnie przyluzna, ale jestem na nia chora... zwlaszcza ze pasuje mi do czapraka ideolo. ale rachunek za ogrzewanie ma pierwszenstwo 😤
sprzedajacy wraca z urlopu po 25.01. wiec czas na rpzelew by był....
Mona pikeur scarlett 🤔
zdjecie za duze 🤬
Jak jest z rozmiarówka u Pikeura? Czy jest zawyzona czy zanizona? znalazłam bluzke co mi sie podoba rozm. 44 - 108cm w biuscie i się zastanawiam czy będzie dobra? Niby na styk...No ale wiecie jak to jest
Najlepiej kierować sie wymiarami 😉 Według mnie ubrania wypadają większe.
Hmmm..... Wyglada na to ze 44 na moje wilekocyce będzie pasować 🙂
a czemu jest tylko szara? 🙁 tez chce te bluze!!! szara w sumie tez mi sie podoba, aczkolwiek malo wyrazista troche... No i lepsza bylaby Mka.. kurcze, narobilas mi "smaka" :P
no właśnie tylko L jest 🙁
Dramka no niby bardzo podobny, ale kołnieżyk nie ma tego aksamitnego, jak w scarlett.
Bardzo mi zależy na jakimś ładnym frak skokowym koniecznie brązowym, ale tak do 300zł..
Dziewczyny od czasu kiedy wrzuciłam ten link tutaj dosć sporo towaru ubyło z strony tego sprzedajacego. Chyba włąsnie z 2 czy 3 bluzy takie się sprzedały. Były M, L i XL
Dziewczyny - jak wyglądają rozmiarowo bryczesy Fair Play Kaja??
Bo to różnie bywa z tymi rozmiarami. HKM mam jedne 36 i są dobre, natomiast Villa Horsy 40 są takie aby aby... I tak się zastanawiam bo chce sobie zamówić te Fair Playe i nie wiem jaki rozmiar wziąć...
Z góry dzięki 🙂
no właśnie tylko L jest 🙁
Dramka no niby bardzo podobny, ale kołnieżyk nie ma tego aksamitnego, jak w scarlett.
Bardzo mi zależy na jakimś ładnym frak skokowym koniecznie brązowym, ale tak do 300zł..
Bo jest do wyboru kołnierz zwykły lub welurowy 😉
Ja mam 164 cm wzrostu i na mnie pikeur wypada rozmiarówką (38) idealnie. Jestem 38 i wszystkie ciuchy 38 z pikeur są jak znalazł. Bryczesy, bluzy, polówki, fraczki - mogę w ciemno kupować.
Czuję się trochę jak "trendeterka" 😁 - żart of course ale apre postów wyżej opisywałam kolor moich moch "dream" bryczesów....:
no to o taki mi chodziło kolor, a lej w takim kolorze jak tu lamówki:
http://www.calevo.com/cgi-bin/calevo/2040255s12.html