Końska rewia mody cz.VI (2012)

Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
10 stycznia 2012 17:00
ja tez sie mocno zastanawiam nad burgudny :jogin:
wątek zamknięty
Zairka - jeśli dla karego to proszę bardzo! Ja się dziś przekonałam w 100% do tego koloru  😉 Sądzę, że Kayek wygląda bardzo uroczo.

Zdjęcie kiepskiej jakości, bo wyprosiłam przechodzącego obok placu spacerowicza, ale jakieś jest  😉

Dziś sprawiłam mu także kantar Berry.

wątek zamknięty
natt92 ooo to świetnie, że burgundy zamówiłaś, bo chciałam bardzo na jakimś rudzielcu zobaczyć ten kolorek.  😀
Amarotsa fryzek w burgundy obłędnie, a ten berry jakoś mi się za 'szalony' wydaje dla takiej dostojnej rasy. 😉
wątek zamknięty
Amarotsa - burgundy obłęd!!

a berry fajnie, ale jestem bardziej ciekawa czapraka 😀
wątek zamknięty
Amarotsa, w burgudzie super 😀 Zresztą w kantarze też fajnie 😉
Puszczać w świat cottona greya?  🙂
wątek zamknięty
Amarotsa piękny fryzek 💘 Faktycznie super wygląda w Burgundy 🙂
gabb. puszczaj, nawet się nie zastanawiaj 🙂
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
10 stycznia 2012 18:04
Amarotsa, mówiłam że Burgundy to TEN kolor dla fryzów, super 🙂

juliadna, jesli nowa kolekcja będzie jak cottony exclusive to uff, nie podoba mi się 😉

gryglodor, oj tam, róż na fryzach też jest fajny, ani trochę nie za szalony 😉
wątek zamknięty
Livia u nas w stajni też mamy parę fryzów i zawsze chodzą w takich stonowanych kolorkach. 😉 tak mi się kojarzą poprostu, z taką dostajnością i klasą. ;p chciałabym fryza zobaczyć w całym komplecie berry.  😍
wątek zamknięty
Podoba mi się bardzo w tym kolorze. Na zdjęcia i krytykę czeka jeszcze komplet Berry i Apricot czy jak to się tam pisze. Zobaczmy  😉 Tak między innymi to owijki nie wyglądają za "grubo"? On ma nogi potężne, a jeszcze te bandaże... Zawijam go "systemem", gdzie np Rudemu zawsze w tym systemie rzepy kończą się na zewnątrz, a na Kay'u wiecznie wielka walka i kombinowanie. Skrócić?
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
10 stycznia 2012 18:18
gryglodor, zobacz mojego w Orchidei - myślę, że Berry będzie wyglądał równie fajnie 🙂
wątek zamknięty
Berry jest bardzo ładnym soczystym kolorem - przypomina kolor dojrzałych malin albo ćwikłę z chrzanem 😉 Na prawdę ciekawy kolor :-)
wątek zamknięty
Livia orchidea mi się strasznie podoba!
Amarotsa w takim razie kolejny do obfocenia berry proszę!!! bardzo chciałabym go zobaczyć na Twoim fryzie! 😉

a co do berry to leci do mnie już komplecik brillant plus owijki.  🏇
wątek zamknięty
B w berry .
Co w czwartek obfocić  ❓
-dere nici
-kantar nici
-briliant berry
-veredus biały
-nici kiwi
-aubergine
👀
wątek zamknięty
Amarotsa ślicznie 😀 a owijki kolekcyjne?? (kto tak mało estetycznie zawinął?  😁 :rozga🙂
wątek zamknięty
Szarlotka. brillianta berry i derę nici ! :>
wątek zamknięty
prześliczny ten kantar berry 😍
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
10 stycznia 2012 20:21
Amarotsa Łaaa! SUper! To jego kolor! Oj tak  😍 jeżeli masz w dużym rozmiarze takie to spokojnie możesz je wrzucić do galerii  💘
Szarlotka. niciaka kiwi  😎 ( bo jeszcze nie ma w galerii 🙂 )
Livia mi się podobał - już mi się przestał podobać ten jeans. Chyba że brillant taki będzie to może się skuszę  🤣
wątek zamknięty
czy ktoś ma może coffee na kasztana  :kwiatek: ?
Strasznie mi się spodobał ten kolor, a nie wiem czy będzie pasował 🙂
wątek zamknięty
10 stycznia 2012 21:04
kolebka z niemieckiej galerii : klik
wątek zamknięty
Mi się na rudzielcu nie podoba. Strasznie mdło a zarazem gryzą się ze sobą te kolory 🙂
wątek zamknięty
ale kolebka pytała o coffee, a nie o bronze 😉
wątek zamknięty
juliadna ale kolebka prosiła o coffe a nie o bronze 😀
wątek zamknięty
10 stycznia 2012 21:28
fin,laura_2013 pardom! co mi się ubzdurało że bronze  🤣 

Kolebka a u nas w sklepiku nie ma takiego?
wątek zamknięty
juliadna, jak ja wam zazdroszczę tego sklepiku 😉
kolebka, ja mam przerobionego Rudego w coffee. Dzięki sei  :kwiatek:
wątek zamknięty
Amarotsa ślicznie 😀 a owijki kolekcyjne?? (kto tak mało estetycznie zawinął?  😁 :rozga🙂

Ja!  😉 Zwinięte są dobrze, starałam się jak mogłam. Jednak fryzie nogi potężne, do tego owijka i masz takie baniaki paskudne. Nie martw się - mnie ten widok też razi. Zastanawiam się czy nie lepiej skrócić te owijki? A w przyszłości kupować w rozmiarze pony? I owszem owije kompletowe podobno... tak powiedział Pan w sklepie  😉

Juliadna - Ja tam Czaprako i inne szmato wariatem nie jestem, więc chyba się nie nadaje? Po za tym wstydzę się  🙄
wątek zamknięty
10 stycznia 2012 22:07
Amarotsa nie mamy na żadnym czarnuchu jeszcze zdjęcia niestety 🙁 mówię o całym komplecie 🙂 ( Bo u Livi jest sama malutka łezeczka  💘 ) Więc byś wypełniła tę lukę  💘
wątek zamknięty
Prawie mnie namówiłaś.. prawie  😉 Muszę pomyśleć nad tym. Do tego dostałam lanie w tyłek od xxagaxx za niechlujstwo. Wstyd...
wątek zamknięty
Amarotsa ja się tylko "przyczepiłam" do rzepu który wypada na środku nogi a nie na górze 🙂 Ale to tylko moja paranoja 😀
Bo samo wykonanie jest ok, ładnie zawinięte 😀

No i oczywiście ze marsz do szmato, trzeba tylko wykadrować 😀
wątek zamknięty
10 stycznia 2012 22:21
Amarotsa nie jest tak źle tym bardziej że w galerii mamy trochę zdjęć gdzie owijki są koszmarnie zawinięte i nogi konia wyglądają jak ogórki. rzepy są tam na dole itp. Więc wiesz 🙂

trzeba tylko wykadrować 😀

właśnie wrzuć do szato wielkie oryginalne i Quanta je ładnie poprzycina  😜
wątek zamknięty
Oj tam dziewczyny ja maniak jestem, dziś jeszcze miałam zły dzień to się poczepiać muszę 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.