Nasze zdjęcia z zawodów

Ale które? W skoku czy z ujezdżenia..

Skoczek to IMPULS - kłusak orłowski kupiony od Płatosów
"Ujeżdżeniowiec" to Nygus z Więckowic 😉
To z ujeżdżenia znam i poznaję 😉

Chodzi mi o tego w skoku
Brzask   kucyk,kucyk...a to kawał s.........
20 grudnia 2008 16:30
Debiut "mojego" 4latka  🙂

taggi   łajza się ujeżdża w końcu
20 grudnia 2008 17:05
hoho... ale nabuzowany!! zapasy na 10 metrow i ten klusik na ostatnim zdjeciu - super!!🙂 fajny koniuch 🤣
jak Wam poszlo Brzask? wyglada ze calkiem ok?
20 grudnia 2008 17:13
debiut konia wypłocha ktory ma 4 lata więc wszyscy są z nas mega dumni ze nie mielismy zadnego wyłamania ani spotopy, byly skoki zmiejsca kiedy juz udalo sie koniucha wepchnąc bo jak tylko wjechalismy na parkur koń zrobił oczy jak talerze i nie chcial nigdzie podjechać a  o skakaniu czegokolwiek ... i niestety w kazdym przejezdzie jedna zrzutka w tym ten 3ci był w miare płynny czyli nie na wszystkich przeszkodach chciał spływać  tylko na niektórych probował  😉 .

ale nastepnym razem bedziedzie lepiej, muszę sie nauczyc tego konia na zawodach bo w domu to w domu a na zawodach zupełnie inna bajka.
taggi   łajza się ujeżdża w końcu
20 grudnia 2008 17:25
no wiadomo ze trudnosci zawsze sa z mlodym koniem, ale super ze nie wylamywal i ze udalo Ci sie go przepchnac🙂😉 nie watpie ze nastepnym razem bedzie lepiej - zobaczysz jeszcze bedziesz nam sie chwalila fotami z pierwszych miejsc🙂😉
fajnie fajnie - podobacie mi sie🙂 pozdr.
Nygusa to chyba pamiętam
Querido to Kantor wcześniej był Twój??? Jaki ten świat mały 😉 Super koń, niezwykle ambitny 🙂
Ewcia- Kantor to było oczko w głowie Querido. To ona doprowadziła go do tego poziomu z którego Ty go pewnie znasz 😉

Mam jeszcze gdzieś nagranie chyba z 2001 lub 2002 roku z championatu koniu urodzonych w wlkp w Kunowie 😉
Pamiętasz Querido? 😀
Foty tez bym pewnie jakieś znalazła. BTW- robiłam Ci ich odbitki?
Proti   małymi kroczkami...
20 grudnia 2008 21:49
ewcia112 też bardzo się zdziwiłam, że Kantor ze zdjęć Querido to TEN Kantor  😁
ja go poznałam zaraz po jego przybyciu do obecnej właścicielki 😉
Bo Querido to skromna dziewczyna, która na Volcie się specjalnie nie chwali więc ja to zrobię za nią :kwiatek:

Była pierwszym powaznym jeźdźcem Kantora. Doprowadziła go do bardzo wysokiego wyczynu i tylko z powodów ekonomicznych się z nim rozstała.
Spod jej ręki wyszedł też powszechnie znany Quito, który długo jeszcze święcił triumfy na parkurach.

Podejrzewm, że gdyby trafiła w życiu na większe szczęście to byłaby stałym bywalcem najpoważniejszych rodzimych parkurów 🙂
Laguna dołączę się, gdyż wiadomo mi, że spod jej ręki wyszedł również Spot, na którym aktualnie startuje S. Uchwat 🙂. O ile nic nie przekręciłam, ale wydaje mi się, że mówię prawdę 😉.
A widzisz zapomniałam o Spocie. Masz rację.
Proti   małymi kroczkami...
20 grudnia 2008 22:26
Laguna Querido co nie co mi opowiedziała o swojej pracy z Kantorem i jestem pod dużym wrażeniem  😉

a ja i tak wierzę, że Querido zrobi wielki come back na polskie(i nie tylko) parcoury 😎
Dziewczyny, jesteście kochane  :kwiatek:

Zdjęć z Kantorkiem zbyt wielu nie mam (z parkurów prawie wcale) dlatego wrzucę jeszcze filmik z naszych ostatnich wspólnych zawodów..

Ps. Laguna, pewnie że pamiętam ten championat.. Wzbogaciłam się wtedy o nowego konia.. 😉 Filmu chyba nie mam ale foteczki od Ciebie i owszem (jeśli nie masz nic przeciw to wrzucę).. Dziękuję..  :kwiatek:

Pps. Który trener wstawił siwego na NK bo nie wiem  🙄 (może być na priv)
A to kochana muszę znaleźć to nagranie i Ci przegrać.

A zdjęcia wrzucaj 😀 Wszystkie 😅

A trener kiedyś wstawił to zdjęcie, że niby to on. Szybko je jednak skasował. Pseudonimy TT 😉
Hehe.. Podszywać się pod 14 letnią dziewczynkę?  😁
Mało na tym zdjęciu widać 😉 😁
Pozwole sobie wstawic fotke z dawnych dobrych czasów. Jeżeli się nie myle obok mnie stoi Brzask.
Moje najbardziej udane zawody..

dramka, tu jest edycja. połącz posty z łaski swojej / a.
22 grudnia 2008 10:06
Pozwole sobie wstawic fotke z dawnych dobrych czasów. Jeżeli się nie myle obok mnie stoi Brzask.

tak, przyznaje się, to ja  😉
asior   -nothing but eventing-
22 grudnia 2008 10:21

Oba by Strzyga  :kwiatek:
asior- swietne foty 😉
ale ona jest pięęęękna  😍
asior,  super.. 🙂
Ps. Czy mi się zdaje czy druga fotka z Sopotu ??
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
22 grudnia 2008 15:31
Querido nie zdaje Ci się  😉

asior zakochałam się... piękna  😜
trupka   Czterokopytne uzależnienie ;)
22 grudnia 2008 15:45
ale ona jest pięęęękna  😍

Że Asior czy kobyłka? 😀
asior   -nothing but eventing-
22 grudnia 2008 17:11
Trupka - jasne, ze kobyla  😉 Co do tego nie mam watpliwosci.

Querido - Tak jest, CIC Sopot.

Zuziasta- i tak mojej babci nie oddam  😉
@kleopatra66, masz jeszcze Togira? Pamietam, jak na nim jezdzilas - byla z Was zgrana para i sukcesów odniesliscie sporo, o ile pamiec mnie nie zawodzi  😉
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
11 stycznia 2009 22:47
Nasz debiut  👀

kate_  :kwiatek:
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
11 stycznia 2009 22:55
asior, Hila jest świetna

ha ha ha, jak zobaczyłam pierwsze zdjecie to sobie pomyślałam, że kurcze całkiem fajne, ciekawe kto robił...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się