Pandurska, ale są jeszcze niebieskie. 😍
I też 17 euro...
Jesteś złem! 😤 Niniejszym zaczynam szukac znajomych w Niemczech.
Za pomaranczowe tez zaplacilam 16.99 🙂😉 Z reguly nie kupuje drozszych butow, bo wole miec wiecej roznych par.
Co sadzice? 🙂 Jakie sa Wasze doswiadczenia z kupnem butow na obcasie w necie, bez przymiarki?
Fotosik u mnie nie działa, więc fotki nie widzę. 😉 Bardzo często kupuję buty przez net - bez problemów. Ale ja mam nieskomplikowaną stopę, więc patrzę tylko na długość wkładki. Druga sprawa, że trzymam się raczej jednej firmy, więc wszystko mam już sprawdzone.
kasska
Moim zdaniem są piękne 😀
Również zdarzyło mi się kupić kilka par butów przez internet i wszystko jest ok, mimo, że moje stopy wcale nie są nieskomplikowane 😉
kasska butki super!
Co do kupowania przez internet butów na obcasie - zdarzyła mi się jedna wymiana ponieważ but był zbyt szeroki. Ale ja mam dość niewymiarową stopę, bo długą a wąską więc u mnie ciężko z dobrym dopasowaniem szpilek.
kasska- jak masz normalną stopę-czyli standardowo pasującą do wszystkich niemalże butów w Twoim rozmiarze to bierz, bo buty bardzo ładne, ale jeśli np masz szerokie śródstopie, a wąską pięte to radze iść do sklepu stacjonarnego
90% jak nie więcej moich butów to nabytki z neta 😉 nie zawsze jest idealnie ale ogólnie na + więc ja nadal kocham zakupu online 😍
Podpowiedzcie proszę jakiego rodzaju żelowe wkładki warto kupić do nowych butów, tak aby przetrwać w nich całonocny bal? 😉
Mam nowe szpilki na platformie, jestem w nich zakochana i nie zamierzam zmieniać w połowie imprezy butów na inne. Niestety z tego co pochodziłam w nich po domu, odnoszę wrażenie, że mimo wszystko do najwygodniejszych nie należą.. Są nowe, możliwe że w trakcie zabawy się lekko rozbiją i będą luźniejsze, w związku z tym chciałabym też uniknąć ich ewentualnego spadania.
Doszłam do wniosku, że warto byłoby zaopatrzyć się w żelowe wkładki. Pytanie pojawia się - "jakie?".
Jaki rodzaj wkładek poprawia komfort stopy w szpilce? :kwiatek:
Wydaje mi się, że wkładki po palce będą najlepsze. To tam najbardziej boli po długim chodzeniu, a poza tym jak ci się trochę rozbiją, to wkładka automatycznie cofnie nogę w tył buta i nie będzie spadał. (Ja kupiłam właśnie takie wkładki połówki, ale skórzane bo mi czasami buty klapały i jest ok)
olek - półwkładki żelowe samoprzylepne będę odpowiednie 🙂
http://www.topend.plkupował ktoś w tym sklepie?
korsik, asieńka :kwiatek:
Dramka , dla mnie obłęd, super!
kasska śliczne!
A ja dziś upolowałam na przecenie Timberland-y,ah dawno się tak nie cieszyłam z nowych butów 😜
Dramka , dla mnie obłęd, super!
Kupiłam dla córki, mam nadzieje że sie spodobają.
juliadna Czy mi sie zdaje czy maja wewnatrz futerko?
Dramka niestety nie 🙁 jedynie jakie były co miały futro to takie jasno-bezowe Ale były strasznie fajne dla dzieci takie w duużo lżejszym typie-piękne! Ale tylko malutkie numeracje (wszystkie duże numer już wysprzedane w całej Polsce 😵 😵
http://e-timberland.pl/timberland-6in-shearling-boot-earthkeepers-dzieci,kolekcja,TI_EART,JK,2380789.bhtml
Córce nie dawno takie kupiłam:
Słuchajcie laski! Potrzebuje baaardzo efektownych szpilek. Takich wow, z rozmachem. Tylko koniecznie bez wyciętego palca, bo takich bardzo nie lubię. Szukam i szukam.. i wszystkie są takie.. za mało spektakularne 😎 może Wy coś takiego wypatrzyłyście?
Słuchajcie laski! Potrzebuje baaardzo efektownych szpilek. Takich wow, z rozmachem. Tylko koniecznie bez wyciętego palca, bo takich bardzo nie lubię. Szukam i szukam.. i wszystkie są takie.. za mało spektakularne 😎 może Wy coś takiego wypatrzyłyście?
Sprawdzałaś fleq.pl lub deezee.pl ? Coś konkretnego zaraz postaram się wyszukać, ale mają całkiem atrakcyjną ofertę :kwiatek:
z deezee mogłabym kupić jedynie te
http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/botki/pippa_llk3_red_suedette_studded_bootie.html no ale ciągle się waham, szukam. tej drugiej strony nie znałam, dzięki, zaraz sobie pooglądam!:kwiatek:
sprbuj na stylowebutki.pl
rewir , a coś z kolekcji Iron Fist?
Jaka jest rozmiarówka w Martensach? Jak noszę "normalne" buty 39, conversy 38, jakieś najacze zwykle 38,5, to angielska 5-tka będzie mi dobra?
Powinno byc ok, ja noszę 39/40 i na mnie 6 jest idealna.
rewir , a coś z kolekcji Iron Fist?
Albo Irregular Choice jeszcze lepiej, one zawsze są spektakularne. Ale ekstrawaganckie i drogie.
Jaka jest rozmiarówka w Martensach? Jak noszę "normalne" buty 39, conversy 38, jakieś najacze zwykle 38,5, to angielska 5-tka będzie mi dobra?
Ja raczej 39 (bardzo rzadko 40) i noszę 6-tke. Moja siostra nosi maksymalnie 38 ma 5-tkę, w którą ja ledwo wchodzę.