xxagaxx te pierwsze, które wstawiłaś (3700) raczej nie będą pasowały do madiery, są za jasne. W dodatku zdjęcia okserowe nigdy jakoś dobrze nie oddają koloru. Jak tam ostatnio kupowałam owijki, to na zdjęciu wyglądały jak do alt rosy, a jak pojechałam do sklepu tu miały identyczny kolor co dusty liliac 🙂
ehhh to mnie nie pocieszyłyście 😵 😵 Właśnie problem jest ze zdjęciami w sklepach bo w większości przypadków nie oddają prawdziwego koloru. Równie dobrze może się okazać że owijki będą ciemniejsze niż na foto i będą w miarę ok, zwłaszcza że Anki zmieniają kolor. no cóż póki co się chyba jednak wstrzymam.
Nasturcja-Renata problem jest raczej taki, ze nie widziałam nigdzie jakiegokolwiek koloru oiwijek który by nawet na oko mógł potencjalnie pasować. Okser jest, ale większość rzeczy ze strony jest w magazynie, więc nie można ich przed zakupem zobaczyć 😉
W stajni koleżanka ma komplet Madeiry, więc ja i mogę z padem jak i z owijkami chodzić i szukać. Tylko że nigdzie nie widziałam do tej pory takiego różu.
xxagaxx no właśnie obawiam się, że raczej nie ma podobnego koloru do madeiry 🙁 Ja mam komplet, bo też nie udało mi się dopasować owijek. Do innych ma jumptecki lub horze
Livia- suuuper ! Jeśli rzeczywiście jest ciut ciemniejszy,to chyba też się skuszę. Nie lubimy niebieskości,ale ciemniejsze ... 😀iabeł: gabb. Ja nie mogę sobie wyobrazić Cypa w Alt Rosie, a ten kolor do mnie przemawia 💘 za to Twojego Pielusza widzę od razu , i powiem Ci,że może wyglądać obłędnie ! 😜 (potem możesz mi go zawsze sprzedać,jak już go kupisz 😁 )
Nadżafowa ile on ma wzrostu ? Strasznie malutki jest ten pad na nim 🙂 I po jakości ostro pojechało bo aż widać piksele. Mi osobiście nie podoba się to połączenie, za mdły kolor na niego.
Maleństwo z niego, 175 w kłebie ma 😁 ale wszechstronne jakoś tak dziwnie na nim wyglądają, jakiś czas temu wrzucałam tu jego zdjęcie w ujeżdżeniowym i proporcjonalnie wyglądał🙂 na oryginale nie wydać pikseli