[quote author=Złota link=topic=752.msg1250110#msg1250110 date=1325883562] jest pare propozycji, ale na razie nie wybrane trzeba zadzwonic do Ksiąg, zaklepac itp.... a i tak okaze sie ze juz takie jest, zmieniac
A to moja kolejna arabska podopieczna:Agnes (3 latka) W związku z tym, że nie ujeżdżona jeszcze to tylko spacerek w ręku, który ma konia cywilizować🙂 Lama:
Alicja - ja też się tak z moim nachodziłam. Przy aktualnej aurze czasami wolę z koniem ręku na spacer niż na koniu. Zduśka - no, piękny okaz konia w trybie "stand-by" 😀, ale już my je rozruszamy na wiosnę 🏇.
[quote author=Nineczka-777 link=topic=752.msg1247639#msg1247639 date=1325749896] WITAM ! Pierwszy raz w tym wątku: MEGI. [/quote] kurcze - Nineczka-777 - jakie nasze konie sa podobne "z pyska"-jakby byly rodzenstwem..... 😀
Bronze niech się chłopaki cieszą na razie spokojem i tyle... ale tak jak napisałaś ..już niedługo dobierzemy im się do tyłków 😀iabeł: Złota masz już imię dla małej ? chyba, że już pisałaś a ja nie zarejestrowałam 👀 a i dzięki :kwiatek: Alicja napisz coś o niej ! a akcja kucyk to niestety w jego przypadku kolka 😕 , na razie po nocnym płukaniu - stępowaniu - badaniu widać małą poprawę. Czekamy. Zaraz jadę z powrotem do stajni. Ale nie będę tym wątku zaśmiecać.