produkty ANKY

xxagaxx te pierwsze, które wstawiłaś (3700) raczej nie będą pasowały do madiery, są za jasne. W dodatku zdjęcia okserowe nigdy jakoś dobrze nie oddają koloru. Jak tam ostatnio kupowałam owijki, to na zdjęciu wyglądały jak do alt rosy, a jak pojechałam do sklepu tu miały identyczny kolor co dusty liliac 🙂
ehhh to mnie nie pocieszyłyście  😵 😵 Właśnie problem jest ze zdjęciami w sklepach bo w większości przypadków nie oddają prawdziwego koloru. Równie dobrze może się okazać że owijki będą ciemniejsze niż na foto i będą w miarę ok, zwłaszcza że Anki zmieniają kolor. no cóż póki co się chyba jednak wstrzymam.
dlatego ja polowałam na ankowe owijki madeiry, bo właśnie bałam się że żadne nie będą pasować 🙁
No ja też sobie pewnie popoluję 😉Najchętniej wymieniłabym tą DLkę na vs, wtedy i owije nie byłyby mi potrzebne do szczęścia.
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
05 stycznia 2012 05:40
xxagaxx weź pad, idź do sklepu i  spróbuj coś dopasować  😉
U was chyba niedawno okser otworzyli? Ja tak dopasowywałam owijki do cottona antracyt  😉
Nasturcja-Renata problem jest raczej taki, ze nie widziałam nigdzie jakiegokolwiek koloru oiwijek który by nawet na oko mógł potencjalnie pasować. Okser jest, ale większość rzeczy ze strony jest w magazynie, więc nie można ich przed zakupem zobaczyć 😉

W stajni koleżanka ma komplet Madeiry, więc ja i mogę z padem jak i z owijkami chodzić i szukać. Tylko że nigdzie nie widziałam do tej pory takiego różu.
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
05 stycznia 2012 21:59
xxagaxx no właśnie obawiam się, że raczej nie ma podobnego koloru do madeiry  🙁
Ja mam komplet, bo też nie udało mi się dopasować owijek. Do innych ma jumptecki lub horze
No cóz, po prostu będę zakładać tylko pod skokówkę 🙂
Livia   ...z innego świata
07 stycznia 2012 11:51
Muszę się pochwalić karym w Petrolu - w rzeczywistosci jest faktycznie ciemniejszy, ale przez to dużo ładniejszy niż na katalogowych fotkach  💘

Myślicie, że to foto ujdzie do szmato?
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
07 stycznia 2012 12:08
Myślę, że nada się do Szmaro! Ladna fota 🙂
No i kary wygląda bosko!  😜
07 stycznia 2012 12:15
arivle, dzięki! 🙂
Livia, super 😜 To jest już nas 2 petrolowców  🙂
Livia piękny prawda ? 😜 Chyba też dołącze 😎
07 stycznia 2012 14:14
Nekanowa, Demonowa, dzięki 🙂 Muszę powiedzieć, że nie spodziewałam się, że mi się jakoś spodoba, ale... jest super 😉
Livia, obłędnie 😜
A ja teraz próbuje sobie wyobrazić Pielgrzyma w Alt Rosie i jakoś nie mogę się przekonać do tego koloru dla niego.
Livia- suuuper ! Jeśli rzeczywiście jest ciut ciemniejszy,to chyba też się skuszę. Nie lubimy niebieskości,ale ciemniejsze ...  😀iabeł:
gabb. Ja nie mogę sobie wyobrazić Cypa w Alt Rosie, a ten kolor do mnie przemawia  💘 za to Twojego Pielusza widzę od razu , i powiem Ci,że może wyglądać obłędnie !  😜  (potem możesz mi go zawsze sprzedać,jak już go kupisz  😁 )
07 stycznia 2012 20:58
gabb, dzięki 🙂 A twój w Alt rosie wyglądąłby całkiem fajnie - dla mojego ten kolor był niestety zbyt... majtkowy 🙂

zalcia, dzięki 🙂 Jest właśnie ciemniejszy, aż się zdziwiłam, jak przyszedł 🙂
Livia,zalcia, dzięki 😉 W takim razie zaczynam poszukiwanie Alt Rosy 😀
Livia - super!! ten kolor jest prześliczny.
To my się pokażemy🙂 Nadżaf w Sea Blue

edi. jaki byk! przepraszam
ładnie, ale jak dla mnie nie jest to wielki szał
Nadżafowa, pokaŻemy..
Burza, coś mi się nie zgadzało i nie wiedziałam co, już poprawiłam.
Nadżafowa ile on ma wzrostu ? Strasznie malutki jest ten pad na nim 🙂 I po jakości ostro pojechało bo aż widać piksele. Mi osobiście nie podoba się to połączenie, za mdły kolor na niego.
Maleństwo z niego, 175 w kłebie ma 😁 ale wszechstronne jakoś tak dziwnie na nim wyglądają, jakiś czas temu wrzucałam tu jego zdjęcie w ujeżdżeniowym i proporcjonalnie wyglądał🙂 na oryginale nie wydać pikseli
Nadżafowa maluszek. 😉 Na oryginale też widać.
08 stycznia 2012 12:49
Cierp1enie, dziękuję 🙂

Nadżafowa, ładnie ale faktycznie brakuje trochę tego "czegoś" 😉
emptyline   Big Milk Straciatella
09 stycznia 2012 08:44
Tu macie Nadżafa bez pikseli 🙂

Szaro-buro trochę faktycznie, może w letniej szacie wyglądałby fajniej.

Dołożę jeszcze Całusa w fuchsii i Milana - też w fuchsii.

09 stycznia 2012 09:12
emptyline, już to pisałam, w Fuchsii kucyk wygląda super (mimo że dla ciebie to za ostry kolor) 🙂 Kasztankowi też w nim pięknie.
jaaa kucyś wygląda super w fuchsji!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się