Konie czystej krwi arabskiej

Tory
Wojenka   on the desert you can't remember your name
29 grudnia 2011 12:42
Ojj, do startu to jeszcze kupa czasu  😉

ogurek, do tej samej trenerki co czarny?

edit.uciekające literki
Wojenka Hrabia to teraz taki sexy men 😀 Będziemy trzymali kciuki za niego i za ogurkowe koniki. 🏇 Daj znać kiedy będzie startował 😀
Ogurek daj jakieś nowe fotki karego pleeees  :kwiatek:
ostatni raz na żywo widziałem go rok temu, teraz tylko tyle co na stronach wyścigowych
Pozdrawiamy kącik
Rudy w kondycji "po-pastwiskowo, hodowlanej gdzie pańskie oko konia tuczy"  😎

ładny rudy 😉
A jakiego zadu dostał na koniec sezonu  🙂. Teraz trochę stracił, bo roztrenowany, ale na samą myśl o tych mięśniach ...  💘

Marta, ochraniacze Waldhausen Pro Soft. W zasadzie jeszcze nowe, mam nadzieję, że trochę pożyją.

Opowiem Wam jeszcze o Mujim- byłam u niego w poniedziałek. Zgubił już wielki brzuch. Sierść mu się przygładziła. Jeździ na nim cały czas jeden chłopak, który nikomu go nie chce oddać, bo twierdzi, że to jedyny normalny koń w stajni i miła odmiana po folblutach. Cieszy mnie to  🙂.
A sam Muji trochę zaczyna się budzić  😁

aaa to takie same jak mam na fryzy, tylko na smukłej nóżce wyglądają inaczej  😍
Epikea ucałuj Cynobra w pysio od cioci Hamer :kwiatek:
iwona9208   Konie to choroba, z której nie da się wyleczyć.
31 grudnia 2011 09:56
Pierwszy raz w tym wątku
Wolar

i jeszcze dwa w ruchu(mój aparat wymięka w takich sytuacjach)

Pozdrawiamy arabiarzy!
derby   "Pamiętajcie, tylko spokój Was uratuje."
31 grudnia 2011 11:31
Gratulujemy nabytku- słodki jest;-)))
Teraz tylko obserwować jak z dnia na dzień będzie coraz piękniejszy;-)))

po kim jest chłopaczek?
Zapewne derby po Odysie i Wygodzie od Wachlarza?Dobry papier.
                                              "Są w życiu chwile, gdy wszystko koloru nabiera.
                                                      Gdy miłość wygrywa, nienawiść umiera
                                                              a obcość w bliskość przemija.
                                                            Gdy radość smutek zastępuje
                                                            a uśmiech jak nigdy smakuje.
                                                    I czujesz, że jest do zrobienia dobrego tyle.
                                                              więc w Nowym Roku życzę Wam,
                                                          by to nie były już tylko chwile! "
iwona9208, Jakie malusie słodziusie 😍 No, poroztkliwiałam się. 😉 Twój własny nabytek? Jakieś konkretne plany co do niego?
31 grudnia 2011 14:59
Zulus3 tak zgadza się.Pamiętałaś jak już pisałam?
Sankaritarina Własny wymarzony arab  😉 Na razie żadnych planów nie mam-mały jeszcze,ale myślałam o rajdach tylko tak amatorsko bardziej  😉

No i już nie mogę doczekać się aż dorośnie!
01 stycznia 2012 16:43
iwona, gdzie Wy mieszkacie, że macie śnieg?  👀

U nas dzisiaj pierwszy stycznia prawie jak pierwszy dzień wiosny  😉
Pozdrawiamy ciepło

Wojenka, pierwsze zdjęcie...  😜
01 stycznia 2012 16:48
Wojenka M. świetnie wygląda na golasa i jak się dumnie nosi (arab to w końcu arab). Goliłaś go w sumie po całości, zostawiłaś specjalnie pod popręgiem kawałek czy po prostu za delikatny jest i "nie chciał"? Jak obyło się w ogóle golenie? Dostał coś na uspokojenie czy obeszło się bez?
Ile Twój chłopaczek na wzrostu?
01 stycznia 2012 16:54
Hehe, u mnie nie ma słowa "nie chce"  😉. Stał i przysypiał. No, przy głowie mu się nie podobało, ale nie miał wyboru  😉.
Pod popręgiem specjalnie zostawiłam, żeby się nie obcierał.

A wzrostu niedużego- 147cm.
01 stycznia 2012 16:58
W mazowieckim,okolice Płocka.Dzisiaj ze śniegu zostały już same resztki  😉
01 stycznia 2012 17:11
To super Wojenka bo moja to się boi strasznie spryskiwacza więc myślę, że golenia tym bardziej🙂 Choć ja nie planuję takich zabiegów.
Goliłaś w jakimś celu? Rajdy, tory?
01 stycznia 2012 21:45
Eee, kilka minut przyzwyczajania i nie powinna się bać.
Głównie po to, żeby mi się nie pocił w robocie i nie denerwował mnie mamucimi kłakami  😉
mam pytanko do ludzi którzy się na hodowli znają.

był taki przypadek, że skrzyżowano dwa trakeny ze sporymi odmianami i urodził się srokacz. Gdyby coś takiego stało się wśród arabów, to taki źrebak miałby szanse na wpis do księgi, czy araby mogą mieć tylko maści jednolite?
Jeszcze trochę nas 🙂
wojenka Mihrabek piekny
[quote author=ulcia_jg link=topic=752.msg1245286#msg1245286 date=1325519999]
mam pytanko do ludzi którzy się na hodowli znają.

był taki przypadek, że skrzyżowano dwa trakeny ze sporymi odmianami i urodził się srokacz. Gdyby coś takiego stało się wśród arabów, to taki źrebak miałby szanse na wpis do księgi, czy araby mogą mieć tylko maści jednolite?
[/quote]

ponawiam 🙂
arabiansaneta   Konie mamy zapisane w gwiazdach
03 stycznia 2012 20:13
to nie mógł być prawdziwy srokacz, bo tę maść determinuje inny gen - rodzice musieli mieć bardzo duże, nietypowe odmiany i takie araby tez się czasem zdarzają
zduśka   Zbrodnia, kara, grzech. .. litr wina
03 stycznia 2012 20:17
Epikea  ale ma brzuszek na pierwszym  😎 , ale widzę, że dzielnie pracujecie fajnie . Ucałuj rudziszona swojego od cioci  😍
Wojenka ślicznie Mihrab wygląda  - jak szportowiec  😀

a ja w końcu wsiadłam na rudego i chodził tak  😍 ,ale wczoraj dopadła mnie grypa żołądkowa i nici z dzisiejszego wyjazdu do stajni ... bo nadal czuję się nie teges  🙄

arabiansaneta naprawdę zdarzają się srokate araby ? ma może ktoś jakieś fotki ?
arabiansaneta dziewczyny w wątku o maściach prawdopodobnie byli sabino tylko że uznano to za odmiany. a dzieciak wyszedł taki:

[img]http://re-volta.pl/forum/index.php?action=dlattach;topic=1848.0;attach=131718;image[/img]
04 stycznia 2012 09:37
omg jakie cudo !!!    👀
Well.... raczej  nie cudo  , a cudak  😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się