[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1244199#msg1244199 date=1325441052]
nie pamietam zbytnio jak przywitalam Nowy Rok, najlepsza impreza byla przed wiec pewnie z glowa w kiblu albo placzac. nie ma to jak dobre rozpoczecie 😵
[/quote]
Padłam 😂 Ja Nowy Rok pamiętam - piłam szampana z gwinta na środku mojej ulicy, ale jak wróciłam do domu, to już nie bardzo 😁
Arcioszku ty niegrzeczny... już widzę jak stoisz na środku ulicy i krzyczysz "boooom booom booom wehooooo!" 😂
Arroch o nie tylko nie szampan... o 30 za duzo 👿
Arcioszku ty niegrzeczny... już widzę jak stoisz na środku ulicy i krzyczysz "boooom booom booom wehooooo!" 😂
Nie potwierdzam, nie zaprzeczam, bo mówiąc szczerze, nie pamiętam co krzyczałam 😁
niemiłek oj tak... mnie też od etanolu odrzuca, a musiałam dzisiaj pić wino z dziadkiem 😵
Arroch mnie nie odrzuca, ale mieszanka 3 szampanow, wina i 10 rodzajow wodki musiala sie zakonczyc tam gdzie sie skonczyla 😂
I naprawdę Cię nie odrzuca? Farciara... 😁
Ja was baardzo przepraszam ale pamiętajmy, że... to kącik małolata jest mimo wszystko więc troszku ciszej o alkoholu polecałabym rozmawiać patrząc na to, że nie wszyscy pełnoletni ci co sie tak chwalą swoją zawartością wczorajszych szklaneczek 😉
Ledwo co żyje ale impreza mega udana , co tam że byłam podduszana , przystawiali mi nóż do gardła i rzucało się na mnie biedną trzech chłopaków ,że połowa ludzi zaliczyła zgona ,że do każdego mówiłam Szczęśliwego nowego roku . Głośniki ledwo żyją moje gardło też a jedzenia na oczy nie chcę wiedzieć .
Było zajebiście - ja chce jeszcze raz 😁 😜
Alabamka ale czy ktos mowi ze to zawartosc mojej szklaneczki? 😎
rumka kto Cię tam podduszał i nożem groził ? 🤔
idaczerwcowa z kolegą się bawiliśmy 😁 chciał zrobić ze mną jeszcze jedną sztuczke ale moje ręce są niereformowalne i nie wyszło
A i jeszcze mam dziurke w ręku ale nie wiem skąd i od czego
Padłam 😂 Ja Nowy Rok pamiętam - piłam szampana z gwinta na środku mojej ulicy, ale jak wróciłam do domu, to już nie bardzo 😁
ja tak samo tylko, że u kolegi 😁 po czym oblewaliśmy się szampanem i kolega zaczął rozbijać butelki o ziemię 🤔wirek:
widzę niezłego Sylwestra miałyście 🤣 i popieram trochę Alabamkę, bez przesady z tymi rozmowami o alkoholu i innych takich 😉
no niemiłek nie sądziłam, że taka niegrzeczna jesteś 😂
nopebow hahahahaha gorsze rzeczy sie robilo 😁
niemiłek nie strasz 😁
Alabamka uwielbiam twoje radio 😜 to co puszczasz bardzo mi pasuje 😀
edit : i nie ma już radia 🙁
Pozdrawiam tych, którzy też jutro mają wolne 😎
A ja na odwrót, jestem z siebie dumna, bo w końcu chociaż raz nie przesadziłam z alko. Może uda mi się wytrwać w noworocznym postanowieniu. 🏇
niemiłek nie strasz 😁
Alabamka uwielbiam twoje radio 😜 to co puszczasz bardzo mi pasuje 😀
edit : i nie ma już radia 🙁
Pozdrawiam tych, którzy też jutro mają wolne 😎
To sie pisze, słuchasz nadal?
Po prostu nie miałam jak puścić bo mnie nie było dłuższą chwile...
Bardzo sie ciesze, że sie podoba 🙂
Mils, 100 lat, 100 lat. Mils wszystkiego naaaaj i spełnienia marzeń 😅 :kwiatek:
Ktoś jeszcze jest dzisiaj w domu ? 👀
Ja mam teraz informatykę i pani ma nam oceny wystawiać- boję się 😁
Z fizyki mamy w tym semestrze jeszcze kartkówkę, sprawdzian, pracę z komputerem i poprawę sprawdzianu. Słiiiiiiiiit.
osz, mi się dziś strasznie dłużyło w szkole, ale przeżyłam.. :/
hehehe . Ja w środę mam taki masakryczny dzień... 😵 musze napisać sprawdzian z angola ,kartkówke z muzyki,plastykę i sprawdzian z niemca
bakalia ja miałam dziś ustanowione przez szkołę jako wolne 😎 ale byłam w mieście, na pizzy i takie tam 😜
nopebow Moja mama też mysli ,że mamy tak ustawione... 😂 ale ogólnie mam sql ;DD
ja jestem dumna z siebie bo dostałam pierwszą 5 z historii od kiedy jestem w liceum 😍 😅
A ja mam dzisiaj strasznie ciężki dzień ...
Od początku roku takiego nie było :/
Jeszcze 13 dni ... :jogin:
idaczerwcowa Gratulacje! 😀
bakalia dziękuję :kwiatek:
ten rok zaczął się naprawdę dobrze, oby to nie było "miłe złego początki" <tfutfu> 👀
Chyba zaspałam do szkoły 🙄 Jak dobrze, że piątek wolny 😵