Marysia, jeszcze się się pytasz - przecież każdy prawdziwy macho ma owłosione pachy... tam się golą tylko baby 🙄 😉 Cicha wielbicielka waszych zdjęć wita noworocznie i od razu pytanie techniczne: Czy dobrze widzę że w tytule wątku jest "Odp: " ?
No klata wydepilowana..., pachy i nogi nie..., więc może jest wystarczająco męski? 😁 marysia, tak, ze względu na popręg. To taki rajdowy stajl 😉. A podłoże jeszcze u nas dobre, nawet gdzieniegdzie błoto.
W formie to on dopiero będzie 😉. A Młody dzielnie wdraża się w trening. Jest chętny do współpracy, pod wpływem żarcia przobraża się powoli z pierdoły w sport horsa 😉. Fot Młodego niestety nie mam, ale jak następnym razem do niego wpadnę, to porobię 🙂
siodło to Wintec pro dressage, na sprzedaż 😉 nie pasowało na mojego smoka, więc idzie w świat już w 2011 pisałam 😉 Cykado to sp, z duuużą przewagą wlkp... ale dużo osób mówiło mi, że wygląda jak ślązak starego typu 😁 trochę się upasł i zrobiła sie z niego maszyna... próbuje go odchudzić, ale bez regularnych częstych jazd nie da rady, bo już stoi na samym sianie i tak wygląda 😁
hugolina009, Wybacz, mnie to zawsze jakieś informacje umkną. Pewnie dlatego nie plotkuję 😉 😁 nooo, wygląda dosyć śląsko. Przynajmniej z tych zdjęć. 🙂 Fajnie mieć takiego konia - imponujący niezależnie od stopnia jeżdżenia. 🙂 Mój to po miesiącu odstawienia od jazd wygląda jak przecinek. 😁 A jak tam kucka (hucka?) ? Też jeździsz? 🙂
Ubrudził się i nosi dodatkowe kilka kilo piachu w futrze, coby za lekki nie był 🙂 A tak poważniej, to ciężko stwierdzić, on jest tak łaciaty, ze ja nie nadążam. Sam pysk na pewno ma jaśniejszy, tyle widać na pierwszy rzut oka, ewidentnie tu zarasta na biało. I tak najzabawniejsze są ciemne łatki, które wystają teraz nad białą sierść.
Jej na prawdę nie macie śniegu ; o ? Nas zaszczycił na 2 dni ,ale ciekawostka.. tam gdzie ja mieszkam- 5 km dalej śniegu ani widu ani słychu 😀 Tylko w mojej stajni śnieg popruszył 😀 Siwa 31 grudnia 😀 Kobyłka też musi sie wyszaleć w sylwestra a co : D
Nigna, ładna siwa! I ma taki sam kantar jak moja Młoda. U mnie śniegu nie ma, jest ciepło i trochę czasem pokropi. Wychodzę na dwór w polarze. Przecież to niebywałe.