Wraca człowiek kulturalnie do domku o 8.20 i..gdzie czas na sen ja się pytam?! Ciekawe doświadczenie,obserwować swój proces trzeźwienia 😁 niestety kac ten sam
niemiłek, gdzieś Ty się podziała? 🏇
Lacuna, 😁
a ją nie mogę spać, eeej noo. położyłyśmy się jakoś tak koło 5? co się ze mną dzieje 🙄
Ale było fajnie 😍
teraz głowa boli.... z niewyspania 🍴
Najlepszego w nowym roku i jestem za skypem !! 🏇
ja uczyłam się biologii dwa dni i nie zakumałąm, a jeszcze fizyka, a na pojutrze agielski i "Romeo i Julia". chyba zrobię sobie wolne 😀iabeł:
Ja to pierdziele nie idę w poniedziałek do szkoły, bo nie wyrobię 😁
ja tylko żartowałam, boby mnie mama zatłukła 😂 nie ma to jak sylwester z rodziną 😵
ja się musze wziąc za wypracowanie z anglika i geografia na jutro 😵
Do mnie to nie dociera, że jutro już poniedziałek także tego 😁
A ja mam jutro wolne także tego 🤣 🤣 🤣
maiiaF ja nie spałam ani chwilki choć bardzo bym chciała.Na imprezie wszyscy poodpadali,wśród żywych zostałam ja,dwie kumpele i mój brat i za jakiś przedziwny punkt honoru postawiliśmy sobie nie odpaść więc..piliśmy dalej 😁 potem już nie było warto się kłaść bo musiałam do psa wrócić do domu.Wróciłam,ogarnęłam zwierzaki i pojechałam do konia rowerem 😵 wsiaść nie dałam rady,ledwo co wyczysciłam i pusciłam na hali,dobrze,ze ona sama z siebie biega bo byłam w stanie tylko usiąść na schodkach i zamulać 😂 właśnie wróciłam i..dalej nie mogę się połozyć bo jestem tak okrutnie głodna,że szykuję sobie obiad 🤣 jeden z bardziej zwariowanych nocy/dni ogólnie 😉
Nie wyobrażam sobie isć do szkoły 🤔 Myślę,ze nie będę w stanie wstać w ogóle
jeju ja tak samo nie wierze, że jutro trzeba wstać i iść do tej głupiej szkoły. Rozleniwiłam się przez ten tydzień 😁
na szczęscie tylko 4 dni bo piątek wolny 😍
a ja potem tylko 5 i ferie mam !!! 🏇 😅
idaczerwcowa ooszz ty! 😤 ja żyłam od września z nadzieją, że ferie mam pod koniec stycznia, a tu co? 13 luty! na samym końcu 🙁
my mamy ferie jako ostatni 😵 kasiuus :emota200609316:
Pocieszam się tylko tym, że jutro mam wolne, we wtorek do szkoły, w środę zajęcia laboratoryjne, czwartek szkoła, a potem 3 dni wolnego. Trzeba tylko jakimś cudownym sposobem przełożyć sprawdzian z biologii na przyszły tydzień bo nie wyrobię 😵
ale trzeba się cieszyć, że za rok to my będziemy mieć pierwsi 😂
No witajcie w klubie . Ja też ostatnia mam ferie . 😲
A ja mam nadzieje, że na ferie będzie śnieg. 👀
A ja mam nadzieję, że na ferie śniegu nie będzie ;D.
Ja nie chce snieguu! Bo hali nie mamy i wtedy z jazdami bardzo trudno.
heh no nie wiem co z tym śniegiem w tym roku, bo u mnie posypało kilka dni, a że mrozu nie ma to się zrobiła ciapa -,-
aj tam, śnieg może być i nie być, ja mam wylane, bo wreszcie mamy hale! 🏇 nawet mi się zrymowało 😁
właśnie umieram w autobusie, jeszcze trochę tak potrzęsie a na serio nie ręczę za mój żołądek 🤔
tak czy siak dziękuję Alabamce za świetnego sylwestra 😜
niemiłek, gdzieś Ty się podziała? 🏇
Lacuna, 😁
a ją nie mogę spać, eeej noo. położyłyśmy się jakoś tak koło 5? co się ze mną dzieje 🙄
Ja śpie a ta na rv buszuje 😁
To ja dziękuję, tak bym się sama nudziła 😉
edit: I radio dla chętnych gra 😉 już naprawione 🏇
Ej, jak zrobiłaś sobie radio ? 😀 ot tak ?
poważnie pytam, bo niepaniemaje 😜
Powinnam się właśnie uczyć, bo chemia, bo poprawka z chemii i ogólnie, ale po co ? Jak jest fejsbuk i revolta? 😅
Alabamka, słucham radia. Zacina, ale co tam! 😁
no.... wcale nie "od tak" 😉
program, panel, serwer, strona, podłączenie wszystkiego w player 🙂
Gdyby nie mój znajomy, który nawet musiał chwilami mi komputer przejmować (nie wiecie jakie zabawne jest rozmawianie w notatniku 🤣 ) i samemu mi coś klikać to by nie działało 🙂
weź Alabamka podczep do siebie link do tego panelu, bo wyszłam, a linka znaleźć nie mogę 😁
www.alabamkafm.yoyo.plzaraz sobie w www na profilu wpisze, tak chyba będzie najlepiej 😉
muszę coś zrobić z tym "najlepsze radio w mieście " -.-
alabamka co to teraz leci bo fajne ?? 😎
post 6 minut teemu... HIM- The kiss of dawn? ew. mogło to być lonely day sytemu of a down 🙂
wiecie co, może przenieśmy sie na fanpage bo tak trochę na spam to schodzi 😉
Jakie macie postanowienia noworoczne ?? 😀
ufff wrocilam jakos do domu, troche pospalam i ogladnelam zdjecia z wczoraj. nie wychodze wiecej z domu 😁
nie pamietam zbytnio jak przywitalam Nowy Rok, najlepsza impreza byla przed wiec pewnie z glowa w kiblu albo placzac. nie ma to jak dobre rozpoczecie 😵