Końska rewia mody cz. V (2011)

Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
27 grudnia 2011 22:46
Precelek 8msc nic nie kupowałam, nic mnie nie ciagnelo! Bylam pewna ze to koniec i trach! W miesiac 3 komplety i dalsze szmatoholicze plany 😵
Ja rok 2011 kończe z liczba 20czaprakow i 17 par owijek 😉
wątek zamknięty
ja anek nowych nie kupuję bo wyglądają miniaturowo na moim koniu. za to na większym, siwym Mo.B. nie wyglądają tak źle nie wiem o co chodzi  🤔wirek:
poza tym dla mnie są mega sztuczne, sztywne, obrzydliwie pikowane 😉 wielbię za to stare anki

Zairka gdybym kiedyś chociaż zbliżyła się do tej liczby  😎 zdecydowanie mam nadmiar nadmiaru musze urządzić jakieś bardziej spektaklularne wietrzenie paki!
wątek zamknięty
Precelku, zdradzisz nam kiedyś czarodziejska liczbę Twoich czapraków?  🙂
wątek zamknięty
Precelku, zdradzisz nam kiedyś czarodziejska liczbę Twoich czapraków?  🙂

hehe pytałam ją ostatnio, twarda jest 😀😀 Choć bardzo mnie ciekawi czemu się tak z tym kryje?? :P:P
wątek zamknięty
w życiu !
wątek zamknięty
Musi być to baaardzo duża liczba  😁
wątek zamknięty
A może po prostu jeszcze nie wymyślili takiej liczby?  👀
wątek zamknięty
Altiria wymyslili 😉 ale nie mam planów się ujawniać 🙂
gratisowo mój B. i kantar eskadron chocochip pink, uwiąz eurostar

wątek zamknięty
A ja wgl za Ankami nie przepadam. Mam jedną, chyba ze starej kolekcji(pink lilac) i jakoś wgl mi nie leży, źle się układa pod siodłem, przesuwa się i nie ma tych pasków, przez które można przeciągnąć popręg. Nie lubię jej.
wątek zamknięty
Precel :kwiatek: Miło, że Siwy się w jasperze podoba. Mi tam pikowanie jest bardzo obojętne, ja i tak siedząc na koniu nie widzę, z daleka jak patrzę na Siwego pod panią trener, to z kolei nie dowidzę, a Siwy i tak tego w życiu już nie zobaczy 😎 Za to lepiej mi się ta Anka układa na koniu niż baaaardzo stary Navy. Do tego wcale jakoś wyjątkowo sztucznie jak dla mnie to nie błyszczy, ale jak wyżej - ja tam mogę tego nie widzieć 😉

Jakby ktoś nie widział jeszcze jaspera na Icku, bo w tym wątku nie było:

Swoją drogą ja z tym jasperem jakoś 'zaszalałam', reszte mojej kolekcji będę wyprzedawać... Przechodzę na spokojne kolory 🙂 W związku z tym mam chęć zakupienia jakiejś bieli z kontrastową lamówką i może jakimś herbem/znaczkiem, ale nie mam pomysłu zupełnie. Wiem tylko, że nie chcę Anky.
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
28 grudnia 2011 07:54
jak jakościowo wypadają pady 'szokemole'? jest może w kolorze cynamon? 🙂 w pl na 90% nie ale może za 'gramanicą'?
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
28 grudnia 2011 07:56
xxagaxx

a dziekować...choć ty wiesz ze tam kilka rzeczy bym z twojej kolekcji podwędziła
wątek zamknięty
Czy kojarzy ktoś nieeskadronowe (czytaj: tańsze 😉 ) owijki, które będą pasowały do Berry?
wątek zamknięty
Matko jak mnie kusi ten chili ! Fuck...
[[a]]http://www.ebay.pl/itm/Eskadron-Schabracke-Brillant-chilli-Dressur-chilli-/160700120654?pt=Sattelzubeh%C3%B6r&hash=item256a793e4e[[a]]#ht_814wt_952
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
28 grudnia 2011 09:02
emuu - ja się właśnie pozbyłam impulsa Chill kolor obłędny, ale na gniadym niestety lipa  przynajmniej dla mnie 🙁 co innego gdybym może miała konia golonego 😉

poniżej zdjęcie mojego ex czapraka:

PS. Spr. konto bo wysyłam przelew 😉
wątek zamknięty
Szkoda, że nic o tym nie wiedziałam...  🤬 no ale nic, może jeszcze kiedyś się trafi... 😍 Moim zdaniem moja kobylasta zasłużyła sobie już na coś czerrrrwonego 🙂
wątek zamknięty
Klami  łeee,  bicolora yellow- beige to już mam :P
huzarova właśnie dostałam informacje :P Ale nie wiem jak z tymi przetarciami, bo nie chcę zeszmaconego :P
emuu , to szukamy razem 😀
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
28 grudnia 2011 12:32
zalcia97 jak już pisano wcześniej za taką cenę już z przetarciami się nie opłaca 😉
wątek zamknięty
Sasasa, dorwałam komplet coffee-berry  🙂

Choć nie do końca jestem zaspokojona, bo myślałam, że od razu będzie sam berry... I teraz nie wiem, czy zamawiać w tej cenie, jaka jest, czy liczyć na wyprzedaże...
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
28 grudnia 2011 13:09
Libella, nie wiem niestety, czy ten róż jest aż tak popularny, ale chyba masz szansę doczekać do wyprzedaży 🙂

asds, super kolekcja! Masz tylko ESy, żadnych innych szmatek? 🙂

arivle, oj, bo każda nowa rzecz cieszy niesamowicie 🙂 Sama też sobie wczoraj kupiłam kolejny prezent na święta 🙂
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
28 grudnia 2011 13:39
Livia, no i chyba odchorowywuje te zakupy, do południa zwijalam sie z bólu ;/. Ale już mi przeszło i czaje sie jeszcze na pewnego es'a z ogłoszeń, no i ten marone na pewno z czasem będzie mój. Jeszcze mówi do mnie anky sand, bo nawet wychaczylam ze starej serii no i w tym samym sklepie pasujace owijki elastyczne es'a
A ty co kupiłaś?  😍
wątek zamknięty
28 grudnia 2011 13:41
Melange Burgundy DLkę 🙂 Już od dawna się na niego czaiłam 😉
wątek zamknięty
Kastorkowa   Szałas na hałas
28 grudnia 2011 13:42
Livia wiem ze to nie temat na to ,ale czemu jezdzicie na bosalu?
wątek zamknięty
28 grudnia 2011 13:47
Kastorkowa, próbujemy różnych rzeczy, czasem jeżdżę na ogłowiu, czasem na halterze, czasem na bosalu 🙂
wątek zamknięty
Dziewczyny gdzie dostanę Eskadron exlusive fire red/navy?
wątek zamknięty
na ebayu  😉
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
28 grudnia 2011 14:00
Livia...

Są jeszcze 3 sztuki nie ES, 1 pad wiśnia JArpol, 1 Jarpol czaprak rajdowy i 1 biały Kavaltop Kavalkade no oficjalne wyjście
wątek zamknięty
Już mam jaspera, jest piękny  😍
wątek zamknięty
A ja dziś dostałam paczkę od majeczki 😉

kilka czapraczków do ciurania ;] no i kantarek ;]
wątek zamknięty
cudna_11 cudne !!  💘
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.