Coś śmiesznego

Umarłam  😵 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Umarłam ze śmiechu  😀 😁 😂 Brzuch mnie boli i chyba zzaraz urodzę  😉 😵 To o Orlenowskich hotdogach jest i o mnie! Muszę to dać przeczytać mojemu TŻ, skicha się ze śmiechu  😀 Twój Małzon wymiata!  😍

Poleglam  🤣
Zu   You`ll ride my rainbow in the sky
23 grudnia 2011 22:07
rany.. chyba jestem opóźniona, bo ani trochę mnie to nie bawi.
Ja mam dosć specyficzne poczucie humoru, bawi mnie ludzka głupota  😡
asds   Life goes on...
23 grudnia 2011 22:42
Kot w butach z Shreka i reklama Old Spice 🙂😉)

Hypnotize super 😂  Po przeczytaniu tego posta postanowiłam czytać od początku i uśmiech mi z buzi nie schodzi. Bardzo fajnie ten twój mąż pisze  🙂
Hypnotize zdrowy rechot po domu o wpół do drugiej to było to czego potrzebowałam 😀 intryguje mnie jak chciałaś gpsem wydrapać mu migdałki 😀

Wiggle wiggle wiggle.. mnie to bawi 😁
czytam z zamilowaniem te jakze boska tworczosc, nieraz rycze ze smiechu, ale to radość na twarzy można przyrównać jedynie do szczęścia maleńkiego słodziutkiego warchlaczka nie mogącego się zdecydować, czy pierwej z korytka wciągnąć smakowitą pokrzywę, czy siorbnąć pomyję ozdobioną ziemniaczaną obierką. rozlozylo mnie calkowicie na lopatki  😂 Hypno namow Malza na pisanie ksiazek!  😁 moglabym go czytac godzinami  😜
madmaddie   Życie to jednak strata jest
25 grudnia 2011 13:53
książka z felietonami!  😜

Ada, kuzynka, 3,5 lat.
-cześć, Ada, byłaś w przedszkolu?
-tak
-płakałaś?
-tak, najgłośniej z całej grupy!
Katja
Ksiązka od wielu lat jest w fazie przemyslen i tworzenia. Moze sie doczekam w koncu. Nawet nie w celach zarobkowych, ale sama jestem ogromna fanką twórczości mojego Męża i chciałabym miec takie ksiażkowe dzieło na półce. Na poprawe humoru w ponury, jesienny dzień 😀
Swoja droga, ksiazki nie będzie jesli nie będę dostarczała Emilowi tematów na jej tworzenie 😉 Kota już nie mamy, wiec teraz musiałby sie pojawić dzieciak żeby było śmieszniej 😉
kujka   new better life mode: on
25 grudnia 2011 14:32
Hypnotize, zawsze mozesz mu sama taki prezent zrobic - wydrukowac i oprawic cala zawartosc bloga - troche tego bedzie 🙂
o, no wlasnie! Kujka ma dobry pomysl! wiadomo, ze nie bedzie to mega hiper ksiazka jakiegos turbo wydawnictwa, ale za to najwspanialsza na swiecie bo taka od serca i w koncu od Najwspanialszej-z-Zon  😁
Sanndy   „Czy dajesz siłę koniowi…”
25 grudnia 2011 22:45
Hypnotize koniecznie wydajcie tę książkę !

"krowa mota bo se chleje". Jednak ja nauczony życiowym doświadczeniem wiedziałem, że chodzi o "schowaj kota, bo szaleje".
Hypnotize, po tym : http://30lat.blogspot.com/2011/02/pierwiastek-zenski.html
absolutnie wybuchłam. Leże i turlam się na podłodze ze śmiechu.  😂
Koniec, przekaż mężowi, że wymiata!  😜

Chwała mu, że założył bloga!  :kwiatek:
Czasami wydaje mi się, że uknucie jakiegoś planu dotyczącego Najwspanialszej-Z-Żon jest pięć razy bardziej niebezpieczne od wyruchania głodnego niedźwiedzia.

hhahhahahhaha nie mogę z tego  😂
Dzięki za miłe słowa (o ile już wcześniej gdzieś nie dziękowałem).
Faktycznie oceniacie, że bylibyście / byłybyście w stanie wydać pieniądze na wydawnictwo książkowe? Oczywiście mam na myśli spisany nieco inny nurt wydarzeń, niż aktualności których dotyczy blog.

//Mąż Najwspanialszej-Z-Żon.
A tam bym sobie kupiła :P
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
26 grudnia 2011 23:02
agares, ja z chęcią bym takową książkę kupiła 😜

Zawsze możesz zrobić sondę na blogu i sprawdzić co na to fani ale zdaje się że wiem co odpowie większość 😎
Hypnotize super 😂 
a co tam jest śmiesznego  🙄
samo życie
Sanndy   „Czy dajesz siłę koniowi…”
26 grudnia 2011 23:12
chciałabym to samo życie umieć tak przedstawiać.
madmaddie   Życie to jednak strata jest
27 grudnia 2011 19:00
klik
nie wiedziałam gdzie to wrzucić.  🤔wirek:

edit: upps, przepraszam  😡
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
27 grudnia 2011 19:01
mad, po url musi być "=" bo link się nie skrócił 😉
madmaddie Szkoda słów  😲 Iron Maiden (Janick Gers to moja taka dalsza rodzina, niby wujek ale jakoś niejasno mi to wytłumaczono, mniejsza o to)?

I za co Uriah Heep (uwielbiam  :emoty327🙂  😵

No i jest więcej co słucham. I co tam robi Michael Jackson?  😁
i Queen  🤣
ogurek ale jak opisane samo życie!  😜
Gillian   four letter word
28 grudnia 2011 16:24
kurechii   look at my horse, my horse is amazing!
28 grudnia 2011 16:36
Hypnotize - epickie. 🙂
Gillian, widziałam to milion razy i dalej mnie cieszy! 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się