Umarłam 😵 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Umarłam ze śmiechu 😀 😁 😂 Brzuch mnie boli i chyba zzaraz urodzę 😉 😵 To o Orlenowskich hotdogach jest i o mnie! Muszę to dać przeczytać mojemu TŻ, skicha się ze śmiechu 😀 Twój Małzon wymiata! 😍
rany.. chyba jestem opóźniona, bo ani trochę mnie to nie bawi.
Ja mam dosć specyficzne poczucie humoru, bawi mnie ludzka głupota 😡
Kot w butach z Shreka i reklama Old Spice 🙂😉)
Hypnotize super 😂 Po przeczytaniu tego posta postanowiłam czytać od początku i uśmiech mi z buzi nie schodzi. Bardzo fajnie ten twój mąż pisze 🙂
Hypnotize zdrowy rechot po domu o wpół do drugiej to było to czego potrzebowałam 😀 intryguje mnie jak chciałaś gpsem wydrapać mu migdałki 😀
Wiggle wiggle wiggle.. mnie to bawi 😁
czytam z zamilowaniem te jakze boska tworczosc, nieraz rycze ze smiechu, ale to radość na twarzy można przyrównać jedynie do szczęścia maleńkiego słodziutkiego warchlaczka nie mogącego się zdecydować, czy pierwej z korytka wciągnąć smakowitą pokrzywę, czy siorbnąć pomyję ozdobioną ziemniaczaną obierką. rozlozylo mnie calkowicie na lopatki 😂 Hypno namow Malza na pisanie ksiazek! 😁 moglabym go czytac godzinami 😜
książka z felietonami! 😜
Ada, kuzynka, 3,5 lat.
-cześć, Ada, byłaś w przedszkolu?
-tak
-płakałaś?
-tak, najgłośniej z całej grupy!
Katja
Ksiązka od wielu lat jest w fazie przemyslen i tworzenia. Moze sie doczekam w koncu. Nawet nie w celach zarobkowych, ale sama jestem ogromna fanką twórczości mojego Męża i chciałabym miec takie ksiażkowe dzieło na półce. Na poprawe humoru w ponury, jesienny dzień 😀
Swoja droga, ksiazki nie będzie jesli nie będę dostarczała Emilowi tematów na jej tworzenie 😉 Kota już nie mamy, wiec teraz musiałby sie pojawić dzieciak żeby było śmieszniej 😉
Hypnotize, zawsze mozesz mu sama taki prezent zrobic - wydrukowac i oprawic cala zawartosc bloga - troche tego bedzie 🙂
o, no wlasnie! Kujka ma dobry pomysl! wiadomo, ze nie bedzie to mega hiper ksiazka jakiegos turbo wydawnictwa, ale za to najwspanialsza na swiecie bo taka od serca i w koncu od Najwspanialszej-z-Zon 😁
Hypnotize koniecznie wydajcie tę książkę !
"krowa mota bo se chleje". Jednak ja nauczony życiowym doświadczeniem wiedziałem, że chodzi o "schowaj kota, bo szaleje".
Hypnotize, po tym :
http://30lat.blogspot.com/2011/02/pierwiastek-zenski.htmlabsolutnie wybuchłam. Leże i turlam się na podłodze ze śmiechu. 😂
Koniec, przekaż mężowi, że wymiata! 😜
Chwała mu, że założył bloga! :kwiatek:
Czasami wydaje mi się, że uknucie jakiegoś planu dotyczącego Najwspanialszej-Z-Żon jest pięć razy bardziej niebezpieczne od wyruchania głodnego niedźwiedzia.
hhahhahahhaha nie mogę z tego 😂
Dzięki za miłe słowa (o ile już wcześniej gdzieś nie dziękowałem).
Faktycznie oceniacie, że bylibyście / byłybyście w stanie wydać pieniądze na wydawnictwo książkowe? Oczywiście mam na myśli spisany nieco inny nurt wydarzeń, niż aktualności których dotyczy blog.
//Mąż Najwspanialszej-Z-Żon.
A tam bym sobie kupiła :P
agares, ja z chęcią bym takową książkę kupiła 😜
Zawsze możesz zrobić sondę na blogu i sprawdzić co na to fani ale zdaje się że wiem co odpowie większość 😎
Hypnotize super 😂
a co tam jest śmiesznego 🙄
samo życie
chciałabym to samo życie umieć tak przedstawiać.
kliknie wiedziałam gdzie to wrzucić. 🤔wirek:
edit: upps, przepraszam 😡
mad, po url musi być "=" bo link się nie skrócił 😉
madmaddie Szkoda słów 😲 Iron Maiden (Janick Gers to moja taka dalsza rodzina, niby wujek ale jakoś niejasno mi to wytłumaczono, mniejsza o to)?
I za co Uriah Heep (uwielbiam :emoty327🙂 😵
No i jest więcej co słucham. I co tam robi Michael Jackson? 😁
ogurek ale jak opisane samo życie! 😜
Gillian, widziałam to milion razy i dalej mnie cieszy! 😀