HORRORY- lubiane, ciekawe i całkiem nudne ;)

[[a]]http://www.filmytv.net/video/10931/%C5%9Awi%C4%85tynia--The-Shrine-2011-Napisy-PL[[a]]
to to?
Chess, dziękuję! :kwiatek:
Karolinaaa jest tu gdzie Chess podała, ale ja oglądałam stąd : http://www.seans-online.pl/filmy_online/swiatynia--the-shrine-2011-32789.html
Ale myślę, że będą to te same wersje 😉
na youtubie jest całe, jakość nie powala, ale przynajmniej żadnych limitów nie ma 🙂

''Polski'' akcent w tym filmie rozłożył mnie na łopatki!  😂
Ja oglądałam na tvfilmy  😉
Właśni dokończyłam " Świątynie" , i 60% filmu mnie nudziło, dobrze , że na koniec coś się zaczeło dziać.
Dla mnie pewnie nie był straszny bo  w liceum pewien ksiądz nagrał dla chętnych osób płytki  o diabłach, i tam były różne filmiki , które naprawdę są przerażające.
Siwaaa zależy od gustu, mi się podobał 🙂
Atutowa ja czasem miałam nawet problem zrozumieć tych "Polaków"  🤣
Wszystkie części Paranormal Activity i Kwarantanne ( Rec) Też działa na psyche 😀
savoir, ja też, więc się troche nagłówkowałam, ale w sumie, śmiesznie  😀

Mnie z kolei PA w ogóle nie rusza. są momenty, w których cos wyskoczy, cos kogos wciagnie i te efekty dzwiekowe - huki. A nic strasznego w tym nie widze  😉

A jakieś filmy w psychiatrykach, o hitleru i w ten deseń polecacie?
savoirpewnie,  każdy ma inny gust. Ja od zawszeoglądałam hororry i niektóre mnie wręcz śmiszą, ciężko mi coś znaleść aby adrenalinka podskoczyła  😁

Atutowa a droga bez powrotu 4?? Akcja odbywa się w psychiatryku.
W psychiatryku stary Freddy 2, no i śliczny Depp mordowany przez Freddiego.
siwaaa, oglądałam  😎 Ta historia 'głównych' psychicznych bohaterów strasznie poryła mi łeb  😁
pokemon, Depp? Obejrzę na sto pro!  😀
Solina   Wszyscy mamy źle w głowach że żyjemy hej hej la la
20 grudnia 2011 16:47
Atutowa, film oddział (the ward) akcja dzieje w szpitale psychiatrycznym.

Paranormal Activity był dla mnie nudny jak falki z olejem, czego tam się bać?
maleństwo   I'll love you till the end of time...
20 grudnia 2011 19:11
Mnie PA też rozczarował...

Ja w ogóle fanka horrorów, co jakiś czas męczę męża "jakiś horror bym obejrzała...". Ostatnio hiszpańskie. "Klinika", o jakiejś pani od aborcji - eeeeee, nie skomentuję. Zero strachu, za to niesmaczne.
Ostatnio "Pokój dziecięcy" - ten jest naprawdę niezły, choć dość krótki, brakło mi jakiegoś grande finale
Maleństwo widziałam Klinikę jakoś też mnie ten film nie powalił na łopatki. Ogólnie te hiszpańskie, czy hiszpańsko-podobne horrory nie są jakieś straszne.
Oglądałam ostatnio Ludzką Stonogę - nigdy więcej filmów tak obrzydliwych! Do teraz ilekroć przypomnę sobie ten film, mam odruch wymiotny  🤔
Ludzka stonoga to hmmmm... bardzo specyficzny film 😀
Zauważyłam, że wywołuje sporo emocji i jest jak yeti. Mało kto oglądał jednak sporo osób słyszało i wie o co chodzi :P
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
24 grudnia 2011 12:24
a kryjówkę diabła jak oceniacie?
Psycha ♥   okrutna rzeczywistość .
12 lutego 2012 18:41
Paranormal Activity 3 ?
Co myślicie ?

Jeśli ten film już się tu pojawił nie odpisujcie 🙂
Niedawno obejrzałam Najście tytuł oryginału À l'intérieur. Szukałam czegoś innego niż amerykańskie, przewidywalne historie. Spodobał mi się.
Dworcika   Fantasmagoria
02 marca 2012 20:50
Wróciłam przed chwilą z kina. Bylam na "Kobiecie w czerni" i szczerze polecam!
Co prawda nie mam już akcji pt. "nigdy już nie zasnę" albo "nie wyjdę po ciemku do łazienki", ale bardzo fajnie się ogląda. Trzymający w napięciu (chwilami można odpuścić 😉 ), są momenty, kiedy można się przestrachać, fabuła do końca się wyjaśnia. Mnie się bardzo podobał i cieszę się, że oglądałam w kinie. Chociaż dam sobie rękę odciąć, że wiele radości dałby mi nawet na malym ekranie po ciemku 🙂

Widział ktoś już?
Nie, ale mam wielką ochotę. Też same pozytywne opinie słyszałam.
Wasze posty mnie zachęciły. Ściągam 🙂

edit

ściągnęłam, w nocy sobie obejrzę  😁
kujka   new better life mode: on
03 marca 2012 19:19
ja widzialam! wczoraj 🙂 i faktycznie jeden z niewielu horrorow, na ktorych faktycznie mozna sie bac 🙂 polecam!
to może jednak już teraz zacznę...  🤣
Dworcika   Fantasmagoria
03 marca 2012 19:37
Chess, baw się dobrze 🙂
Dzięki, chociaż plany mi się trochę pozmieniały. Przyjaciel też chce to obejrzeć więc jutro razem będziemy się gapić na lapka 🙂
Dzisiaj pomęczę Musimy porozmawiać o Kevinie.
jaaaa!!! muszę go obejrzeć!
obejrzałam zwiastuny, po prostu zapowiada się rewelacyjnie!
Ja również widziałam i polecam 😉.
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
04 marca 2012 16:52
Kobiete w czereni pochlebnie ocenił mój kumpel, który też sie w tym gatunku lubuje i nie on jeden tak film jak widać ocenia, więc jak tylko znajdę czas to zobacze🙂 może w końcu jakiś lepszy horror
Wybieracie się może na Rec3 do kina? 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się