Tadamm - kolejna dawka newsów ciuchowow-sprzętowych.
Jestem po wizycie w Cavallo w Szczecinie.Oczywiście w sklepie nieprównywalnie większy wybór niż na stronie
www. Pani mówi, że do nich to najlepiej zadzwonić i zapytać co mają.
Zaczynam od animo - jest promocja - fraczki po 550 zł! Brązowe też!!! Różne modele, ale w tej cenie głównie te proste, bez tego zamka pod guzikami.
Jest też promo na koszulki polo animo i konkursowe. Naprawdę spore obniżki po ponad 100 zł na sztuce.
Kaski wizualnie podobne do owenów- mierzyłam horze - rzeczywiście głowa wielka. Mierzyłam też bodajże fair play - i leżą super.,.. ale znów mam wrażenie, że to nie jest "najwyższa półka bezpieczeństwa" - ale wygląda na głowie super (przynajmniej mojej).
Teraz kolejna "nowa" rzecz. Naoglądałam się ciuchów i gadżetów marki John Wittaker- zajebiste, a ceny dużo bardziej przystępne.
Super, super bryczesy z pełnymi lejami (leje elastyczne!) w cenie 370 zł (pełna oficjalna cena sklepowa). Jeansowe bryczesy z pełnym lejem i tymi gumami na dole - też bardzo przyjemne dla oka wzory. lada dzień ma dojechać pełna rozmiarówka soft-shell i będą po ok. 400 zł.
Do tego takie inne "smaczki" typu paski, torby na fraki, na oficerki, na ogłowia - bardzo ładne sportowe wzornictwo i dobra jakość wykonania.
Mam wrażenie, że ta marka na dłużej u nas na rynku zagości i nie tylko wkkwiści znajdą tam coś dla siebie.