HORRORY- lubiane, ciekawe i całkiem nudne ;)

dom snów ktos oglądał? 😉
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
31 października 2011 10:45
http://www.kinomaniak.tv/film/Dom-snow/40894 tu można zobaczyć, ja właśnie oglądam
madmaddie   Życie to jednak strata jest
31 października 2011 11:19
w kwestii oglądania to najlepiej stronę z megavideo (playtube.pl, filmymegavideo.pl)+ cacaoweb.org

wczoraj widziałam Amityville, bardzo fajny, lubię takie 🙂
Moon   #kulistyzajebisty
31 października 2011 11:24
Oglądałam wczoraj Rytuał. Taki bez szału w sumie, ani chłodzi ani grzeje.

Inkarnację polecam, fajny klimacik, taki jak lubię 😉
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
31 października 2011 11:38
No, to kto z Warszawy wybiera się ze mną na "Paranormal Activity 3" jakoś za 1,5 tygodnia do kina?  👀 Osobiście jestem fanką dwóch pierwszych części, więc na 3 muszę pójść obowiązkowo- a mój luby nie lubi horrorów 😉
05 listopada 2011 21:46
Sierota- nie wiem trochę co myśleć.

nadrobiłam zaległości i jestem po Egzorcyście 🙂

ach, i dla fanów Ringu i tych co noszą się z zamiarem obejrzenia drugiej części

preludium, fajna rzecz 😉
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
10 listopada 2011 15:56
Bardzo, bardzo, bardzo zdecydowanie NIE POLECAM rzekomego horroru "Amok"... w życiu się tak nie wynudziłam, a z 1,5 godziny obejrzałam raptem 8 minut... przewijając momenty, w których absolutnie nic się nie działo... od czasu "Zmierzchu" dawno się tak nie rozczarowałam jakimś "filmem"...  😵
Sierota- nie wiem trochę co myśleć.

może podpowiem, co ja myślę  😁 ale to już było i niestety wróci więcej  😁
Nuda, standardy, typowe zabili ją a ona i tak jeszcze 5 razy wstaje, o i tak w kółko  😉 motyw "sieroty" przewidywalny aż do bólu.

A Egzorcysta jak? Dla mnie majstersztyk zawsze 🙂
10 listopada 2011 18:34
Egzorcysta świetny! koniecznie obejrzę drugą część, ale to może za jakiś czas, bo ostatnio oglądam tylko horrory i już trochę mi się rzuca na mózg  😁
zacny film, bardzo zacny. 🙂
Wczoraj miałam okazję zobaczyć  film "Droga bez powrotu 4". Większej rzezi jeszcze nie widziałam... Gorzej niż Piła - a myślałam, że tak się nie da. Aha, i lepiej nic nie jeść przed oglądaniem.

A jak z tym "Domem snów"? Warto? 😉
Droga bez powrotu 4 to ta część z tymi zmutowanymi ludźmi? jeśli tak to obejrzałam aż do połowy..
We wszystkich częściach są zmutowani ludzie. W 4 rzecz się dzieje w zimie w starym szpitalu psychiatrycznym.
11 listopada 2011 17:27
klik
co to za horror? 😉

edit:
http://www.filmweb.pl/film/Underworld+Przebudzenie-2012-544185
jupi!  😅 czekam niecierpliwe, bardzo lubię te filmy
Mi w "drodze bez powrotu 4" podobało się tyle , że akcja była w psychiatryku, ale w porównaniu do tej części to 1 i 2 były jak dla mnie lepsze.
Egzorcysta - uwielbiam takie filmy  🤣
Przedwczoraj oglądałam " podróżujący " nie był jakoś niesamowicie straszny , ale nawet fajnie się go oglądało.
Wczoraj oglądałamCreep polski tytuł to Lęk z 2004 roku. Ogólnie film mi się podobał, wciągnął, są momenty, w których można się przestraszyć. Krew jest, "wieczna ucieczka" jest, krzywy potwór jest, motyw szpitalny jest. Czyli to co lubię. Polecam!
Dziś w planach 11-11-11, Paranormal Activity 3 (mimo, że żadna z części nie była straszna to z ciekawości zobaczę) i Red State.
Lęk jest świetny! Nawet dwa razy oglądnęłam😀 I za każdym razem podskakiwałam ze strachu.
i jakiś czas temu widziałam Eden Lake - nie jest to typowy horror, na którym można się bać, ale jest przerażająco realistyczny. Film pokazuje jaką bestią może stać się człowiek kiedy mu się nudzi. Za nic drugi raz nie oglądnęłabym tego filmu, ale uważam, że warto go zobaczyć.
Oglądnęłam wczoraj sobie "Ostatni egzorcyzm". Łomatko, szkoda czasu. A końcówka  😵
11-11-11 w końcu nie oglądnęłam.
Red State koło horroru nie leży, ale wciąga. Bardziej sensacyjny.
Paranormal Activity 3 żenada, nie widzę nic ciekawego w tej części.
14 grudnia 2011 10:02
http://www.kinomaniak.tv/film/Stygmaty/1298

Dobre, nie ma typowego zarzynania, ale ciekawy...
Ja Stygmatów nie przetrwałam.
Ostatnio widziałam Córka z Kevinem Costnerem  😲
Horror.
I stwierdzam po raz kolejny, że hamerykanie powinni mieć zakaz kręcenia filmów. Pomysł był dobry, ba, nawet śietny, a wyszło - jak zwykle...
14 grudnia 2011 13:05
pokemon- aż tak nudy jak dla Ciebie czy co było tego powodem? 🙂
No właśnie jakiś taki o dupiemarynie, jak ja to mówię. Chociaż pan Byrne jak zwykle rewelacja.
My oglądaliśmy "Stygmaty" na języku polskim w gimnazjum jeszcze. Mnie się bardzo podobał  😀
Film, który mnie przeraził to Świątynia z 2011roku.
Brak snu i schizy przez miesiąc mam gwarantowane.
POLECAM :P
Wczoraj byłam ze szkołą na (niby) horrorze: "COŚ". Nie polecam, nie było nic strasznego -.-
Psycha ♥   okrutna rzeczywistość .
18 grudnia 2011 17:53
anita333 dobrze , że to piszesz.  Właśnie się zastanawiałam czy nie obejrzeć .
Film, który mnie przeraził to Świątynia z 2011roku.
Brak snu i schizy przez miesiąc mam gwarantowane.
POLECAM :P

Obejrzałam wczoraj - mega  😀 idealnie trafił w moje gusta  😀
Kaarina popieram Eden Lake oglądnęłam dzisiaj razem z chłopakiem, na prawdę mocny film  😉
Natomiast po oglądnięciu Paranormal Activity pierwszej części nie tknę żadnej kolejnej, tak mi zryło banie, że przez miesiąc zasypiałam przy zaświeconym świetle  🤔wirek:

Nikitaa oglądnij Świątynie, Paranormal Activity nawet w połowie się nie umywa do tego filmu  🙂
Atutowa w moje również, posiada wszystko co według mnie powinien zawierać horror, tylko ten akcent polski jakiś taki nie polski :P
savoir, jest Świątynia może gdzieś w internecie do obejrzenia? 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się